Nekem a Tomb Raider film nagyon tetszett, de én nem csak Angelina miatt néztem meg, hanem mert teszett a játék.
Valaki egyébként nem tud valami hírt a Devil May Cry filmről? Tavaly márciusban került még fel a hír, hogy a Screen Gems készít filmet, de az óta semmi újat nem hallottam. Most lesz film vagy se? :?
Videojátékok a filmvásznon
2012. január 24. 14:18
2012. január 24. 15:14
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Nekem a Tomb Raider a kedvencem, a telómon is kijátszottam már egy párszor meg a gépen is, de a filmet utálom.
2012. január 26. 21:54
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Jó cikk lett (Y)
Bár jó lett volna, ha WoW is belekerül, de legaláb az Assasain's Creed benne van ^^
Bár jó lett volna, ha WoW is belekerül, de legaláb az Assasain's Creed benne van ^^
2012. január 27. 15:34
Nagyon jó lett a cikk ezek közül szinte az összes játékot ismerem de a nagy kedvencem a Tomb Raider habár az utolsó 3 része a játéknak elég gyatrára sikerül de elméletileg idén szeptemberben jelenik meg az új része ami teljesen más lesz mint az előző részek mert elejétől kezdik az egész történetet. Az előzetese nagyon jó.
http://www.youtube.com/watch?v=nFBrgeSjj-0
http://www.youtube.com/watch?v=nFBrgeSjj-0
2012. január 27. 16:26
|
|
El Capitanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 120461 offline
|
ha igazak a hírek akkor Mass Effect film is lesz , Shepard-nek Matthew Fox-ot simán el tudnám képzelni
2016. október 04. 21:58
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Nagyon remek cikk lett!
Én egyébként a Resident Evil-t szeretem ezek közül a leginkább,kár hogy a Kaptárt túl fantáziálták és nem tükrőzzi annyira a játékot.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett