Starity

Videojátékok a filmvásznon

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 23. 11:21 #1
- törölt felhasználó -    
Ha egy videojáték sikeresnek bizonyul, akkor több, mint valószínű, hogy hamarosan a filmvásznon is viszontláthatjuk, de az már nem olyan biztos, hogy tetszeni is fog, amit látunk. Most nézzük meg, eddig milyen játékokat láthattunk a mozikban.
A teljes cikkhez kattints ide!
1 felhasználónak tetszik: joe_r
2012. január 23. 11:28 #2
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
A "Heart of Darkness" is lehetne már filmen. Azt valamiért senki nem akarja megfilmesíteni...
2012. január 23. 12:23 #3
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Loool, nem is tudtam, hogy ilyen filmek is vannak. Vicces smileeee.gif
2012. január 23. 12:30 #4
Kokonuth
Kokonuth
visszatérő vendég

Státusz~Aoi, aoi ano sora...~
Hozzászólás: 190
Csatolások: 12
Azonosító: 146549
Imádom az ilyen cikkeket, csak azt sajnálom, hogy max egy héten egyszer ír ilyet valaki. smileeee.gif

A legtöbb bekezdéssel egyet értek, mint például a Streetfighters-t vagy a Doom-ot leíró részekkel, de nem értem például, hogy a Hitmant miért csak nézhető kategóriába sorolja, hisz az egy elég jó film lett. Még csak Olyphant rajongó sem vagyok, ami elfogulttá tehetne, nem, de szerintem bőven benne van a "jó" kategóriában. smileeee.gif

Ecció történetének megfilmesítése meg háát... nem is tudom, talán jobb lenne mindenkinek, ha örökre csak Pc játékként élne bennünk, mert egy ilyen sikeres, egyedi és különleges sztorit csak elrontani lehetne egy filmadaptációval. Beülnék én a moziba, ha valóban kijönne a közeljövőben, de szerintem rossz szájízzel jönnék ki. Így meg főleg rágnám a körmeimet, hogy ennyi viszálykodás és rivalizálás is menne a film forgatása közben az Ubisoft és a rendező között.

Mindegy, azért én köszönöm ezt a remek cikket, nagyon örültem neki wink.gif
2012. január 23. 12:35 #5
dorka99
dorka99
visszatérő vendég

StátuszThe dream isn't real,The real isn't dream.
Hozzászólás: 323
Csatolások: 553
Azonosító: 164946
de jó lett ez a cikk:)
2012. január 23. 13:01 #6
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
Jó cikk lett smileeee.gif
Én se tudtam, hogy vannak ilyen filmek xd
2012. január 23. 13:06 #7
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Én eddig egyikről sem hallottam.. biggrin.gif
2012. január 23. 13:24 #8
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Csatolások: 0
Azonosító: 123383
Kettőt láttam. Resident Evil első részét , elég gagyi. A Tomb Raider-t is lmegnéztem, de csak Angelina miatt.
2012. január 23. 14:03 #9
LillaVagyok
LillaVagyok
új tag

StátuszLove Lust Faith + Dreams .V.
Hozzászólás: 78
Azonosító: 161098
Assassins Creed? O:
Angelinat meg a Tomb R.-t is imádom :3
2012. január 23. 14:04 #10
- törölt felhasználó -    
Megrökönyödve nézek, hogy egyesek nem hallottak olyan filmről, mint a Resident evil (Kaptár) vagy éppen a Lara Croft? Nane, ezt nem mondhatjátok komolyan! Aki egy kicsit is követi a filmes életet ma, az, még, ha nem is látta, de tudomása van róla, hogy létezik valami ilyesmi. Habár én csak most kóstoltam bele nemrég a PC játékok világába, mivel a párom az nagy PC játékos. Ő általa játszok én is az Assassins Creeddel, ami valóban elég szórakoztató, szívesen látnám a filmvásznon. A Silent Hillt pedig ki akarom játszani, ha végre sikerül kivégezni az AC-t és a Prototype-ot. A Hitman film jó volt, tény, számomra szórakoztató volt, de állítólag a játék milliószor jobb. Habár a Price of Persia az mindig is elkerült, nem láttam a filmet és játszani sem játszottam eddig vele. Aki nem próbálta a PC verziót, az imádja a filmet, aki pedig tudja mi a sztori, többször is kijátszotta, konkrétan közölte velem, hogy egy kaki az egész. Mivel nem is az van benne, mint ami a játékban. Ilyenkor kérdezem meg én is, hogy miért kell játékot adaptálni? A Lara Croft és a Resident evil hozza a színvonalat, bár RE-nek is csupán az első része van ott nagyon. Nem elképzelhetetlen, hogy kipróbáljam. Ettől függetlenül a Max Payne filmet nagyon eltolták, állítólag köze sincs a játékhoz. Én sem favorizálom a játék adaptációt, mert maximum annak élvezetes, aki csak a filmet látja és a játékkal nem játszik.
2012. január 23. 14:20 #11
- törölt felhasználó -    
Az Assassin's Creedre, ha tényleg lesz belőle valami, baromi kíváncsi vagyok (mellesleg egy film már készült belőle, ez pedig a Lineage, de hát mégiscsak jobb, ha egy Universal-szintű stúdióra bízzuk az ügyet) biggrin.gif Még a Tekkent kiemelném, ami nagyon tetszett, szerencsére a bukott filmekhez nem volt szerencsém.
2012. január 23. 14:50 #12
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
az tényleg igaz hogy Angekina nélkül a Tomb R-film meghal
2012. január 23. 14:58 #13
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
Hát a Mario-ból elég gáz lett ez a film, mármint az előzetes által elég gáznak ítéltem el.
A Mortal Kombat viszont iszonyat jó. biggrin.gif
A Final Fantasy is egészen megtetszett filmben.biggrin.gif
2012. január 23. 15:33 #14
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Prince of Persia?? Nagy sikerű Isteni játék 2011ben csináltak filmet HÁT JÓL ELRONTOTTÁK.
Remélem A.C nem fogják így elrontani.
P.o.p (aki nem ismerné):

http://starity.hu/forum/topik/268763-prince-of-persia-sand-of-time-pop-ww-pop-ttt-pop-tfs/

SEMMI KÖZE A JÁTÉKNAK.Érdemes vele játszani ;D
2012. január 23. 15:35 #15
evii23
evii23
visszatérő vendég

StátuszI'm not strange, weird, off, nor crazy, my reality is just different from yours.
Hozzászólás: 251
Csatolások: 34
Azonosító: 160740
A Mario szerintem is gázosra sikerült....a mortal kombat iszonyat jó meg a final fantasy is ^^♥
2012. január 23. 15:36 #16
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (Holly Keller @ 2012.01.23. 14:04)

Silent Hill. Hitman.

A Silent Hill véletlenül még élvezhetőre is sikeredett. Viszont a Hitman esetében azért fázik a film esetében minden Hitman rajongó, mert nem volt más, mint egy sablon akciófilm, sablon szereplőkkel, gyenge forgatókönyvvel. És ilyen esetekben hiába van egy tehetséges színészre bízva a szerep, ha a script megköti a kezét.

Idézet (Holly Keller @ 2012.01.23. 14:04)

Ilyenkor kérdezem meg én is, hogy miért kell játékot adaptálni?

Na mégis miért?

Mert ahogy az egy ideje látszik, Hollywood-ban nagyon kifogytak az ötletekből, és a kreativitásból. Elég csak a az idén megjelenő Torpedó című társasjátékból készült Battleship-re gondolni.

Manapság tíz filmből átlag hét valamilyen filmnek a folytatása, mellékszála, esetleg remake, vagy játék/képregény adaptáció. Utóbbi esetben még nem is lenne gond, mert nagyjából elég egy akciódús, látványos filmet készíteni, ahol nem cél az Oscar-díj elnyerése. Viszont a játékadaptációkkal az a gond, hogy a komplett iparág bevétele több, mint amit a filmipar produkálni tud, akkor a rajongók talán jogosan várhatják el azt, hogy a végtermék, vagyis a film legalább olyan minőséget képviseljen, mint az alapját adó játék.

Idézet (Courtneyy @ 2012.01.23. 14:20)

Az Assassin's Creedre, ha tényleg lesz belőle valami, baromi kíváncsi vagyok (mellesleg egy film már készült belőle, ez pedig a Lineage, de hát mégiscsak jobb, ha egy Universal-szintű stúdióra bízzuk az ügyet)

Az Assassin's Creed esetében pedig lehet, hogy nem is kellene hús-vér szereplős filmet készíteni belőle. A sokak szerint gyenge Final Fantasy is jobb volt animációnak, mint filmnek. És az Ubisoft-nak nem is kellene nagyon sokat keresgélnie, ott van nekik szinte kéznél a magyar Digic Pictures csapata. Az Assassin's Creed 2 óta ők készítik a legtöbb, és minőségben messze kiemelkedő videót a játékhoz. A Revelations E3-as bemutatóján leadott intro is az ő művük, és mindenki el volt tőle ámulva. Meg elég, ha csak megnézni valaki, hogy mely játékokhoz készítettek videókat, impozáns lista.

---

És csak pár játék, amit nagyon szeretnének még megfilmesíteni, de a rajongók nem biztos, hogy örülnének neki:
Dragon Age, Halo, WarCraft, időről-időre pedzegetik a GTA megfilmesítését. A zombis őrületet továbblovagolva Dead Island, valamint a Dead Space is felmerült már.

Érdekes látni, hogy a szórakoztató iparban korban kistestvérnek számító játékipar még annak ellenére is több kreativitással rendelkezik, hogy a legtöbb kiadó a biztos pénzt választva ugyanúgy folytatásokat kreál, mint a filmipar, de itt valamiért működik, ami a filmek esetében nem feltétlenül.
2 felhasználónak tetszik: otyg, ophely88
2012. január 23. 15:37 #17
petewright97
petewright97
új tag

StátuszBaricz Gergő - Némán állni! Új dal! :) http://www.youtube.com/watch?feature=play
Hozzászólás: 69
Azonosító: 153587
És hol a Prince of Persia?? biggrin.gif
2012. január 23. 15:48 #18
- törölt felhasználó -    
A Prince of Persia most jutott eszembe sajna kimaradt, bocsi... blush.gif És az Olasz meló is... még most fognak eszembe jutni a játékok... Lehet lesz folytatás. biggrin.gif

Köszönöm a dicséretet és öröm látni, hogy tetszik nektek. meghajolo.gif
2012. január 23. 15:49 #19
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
http://starity.hu/sztarok/francisco-randez/

Am ha valakit érdekel róla mintázták A.C főhősét.Ezio|Altair|Desmost-t.
2012. január 23. 15:56 #20
iowa96
iowa96
új tag

StátuszIn a sky full of people only some want to fly Isn't that crazy (crazy), crazy ?
Hozzászólás: 67
Csatolások: 2
Azonosító: 154516
a Bioshock sajnos kimaradt pedig zseniális játék és a film is jó lesz belőle ha összeszedik a durván 400 milliós költségvetést, de ott van még a Heavy Rain a maga minimális filmes lehetőségével, az Uncharted sorozat is talán meglesz csinálva, a Gears of War is felmerült, Ubisot akar majd még Ghost Recon és Splinter Cell filmeket is csinálni, Left 4 Dead is benne van még a pakliban, én személy szerint a Metro 2033-t várom, hogy lesz e belőle valami de a lista még nagyon hosszú, de a cikk nagyon jó még több ilyet kérünk
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!