És amúgy teljesen igaz rám
Szem — a lélek tükre
2011. december 29. 14:43
Nagyon jó cikk lett, nagyon tetszik
Csak egy baj van...én nem tudom megállapítani h milyen színű a szemem...
Általában szürkés és valamikor kék beütése van valamikor meg zöld...ezért elég egyedi szemem van...
2011. december 29. 14:49
Jó cikk. Amúgy nekem zöld kékes-barnás szemem van. Ha belesüt a fény akkor tiszta zöld.
2011. december 29. 15:11
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
nekem zöld a színem
2011. december 29. 15:20
Hát zöldes szemem van, de sajna nem tiszta zöld, viszont nagyok.
Én tudtam, ezt a kékszemről.
Én tudtam, ezt a kékszemről.
2011. december 29. 15:22
|
|
noni001^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 1378 Csatolások: 3172 Azonosító: 131031 offline
|
Idézet (I Love GDragon @ 2011.12.29. 14:43)
Nagyon jó cikk lett, nagyon tetszik
Általában szürkés és valamikor kék beütése van valamikor meg zöld...ezért elég egyedi szemem van...

Nekem is pont ugyan ilyen a szemem..amikor optikusnál voltunk az mondta tiszta zöld, erre rá 2 napra amikor találkoztunk azt modogatta, hogy szürkészöld..de voltam már barna szemű is.
2011. december 29. 15:32
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
A HotDog-on olvastam egy nagyon hasonló cikket, de abban kicsit más tartalom volt.
Nekem kék a szemem és nem nagyon vagyok konzervatív. Legalábbis még nem ezt szűrtem le. Azt, hogy mennyire rideg a természetem nem tudom megmondani, az tény, hogy ez valamennyire igaz rám. Tényleg gyors az észjárásom, de nem vagyok félénk.
Ha valakit érdekel a HotDogos cikk, itt van:
Linkelt szöveg
Nekem kék a szemem és nem nagyon vagyok konzervatív. Legalábbis még nem ezt szűrtem le. Azt, hogy mennyire rideg a természetem nem tudom megmondani, az tény, hogy ez valamennyire igaz rám. Tényleg gyors az észjárásom, de nem vagyok félénk.
Ha valakit érdekel a HotDogos cikk, itt van:
Linkelt szöveg
2011. december 29. 15:44
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Hmm érdekes 
A "Használata"-t már eddig is tudtam.Nagyon sok derül ki az emberi szemből,minden bele van írva.
A Formájánál nemtom.Nekem nagyon szemem van,de mégse az a nagyon nagy,szval közepes,és nekem vannak sok tulajdonságaim a kicsiszemeknél is meg a nagyobb-nál is.
Az én szemszínem zöldes-kék
A "Használata"-t már eddig is tudtam.Nagyon sok derül ki az emberi szemből,minden bele van írva.
A Formájánál nemtom.Nekem nagyon szemem van,de mégse az a nagyon nagy,szval közepes,és nekem vannak sok tulajdonságaim a kicsiszemeknél is meg a nagyobb-nál is.
Az én szemszínem zöldes-kék
2011. december 29. 15:51
Az én szemem is zöld
és ha mindez igaz rám akkor nagyon büszke lehetek magamra xD
2011. december 29. 16:03
Nekem barna a szemem színe és,olyan közepes nagyságú
2011. december 29. 16:04
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Az én macskaszemeim zöldeskékesszürkés színűek, barna pöttyökkel. Ezek alapján rám mi jellemző? 
Egyébként én a szememet tartom magamon a legszebbnek, és a fiúkon is ezt nézem meg legelőször. Mármint ha közel állnak hozzám.
Egyébként én a szememet tartom magamon a legszebbnek, és a fiúkon is ezt nézem meg legelőször. Mármint ha közel állnak hozzám.
2011. december 29. 16:04
Jó a cikk hisz minden ami le van írva igaz is rám:)
2011. december 29. 16:55
Nekem zöld szemem van, azt hittem, hogy gyakoribb, de ezek szerint ritka szemszínem van. ^^
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: