Szem — a lélek tükre
2012. január 03. 18:22
nekem kéék és pontosan ugyan olyan vagyok amilyennek leírták.
2012. január 03. 19:03
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Most pár hasznos infót tudtam meg. Nagyon jó cikk lett
2012. január 04. 17:55
Én zöld szemű vagyok, aminek nagyon örülök
, de jó tudni, hogy ilyen sok mindent elárul rólunk a szemünk:D
2012. január 04. 19:09
|
|
Somewhere Someonevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 152345 offline
|
A kicsi szeműek intelligensek. A nagyszeműek szintúgy. Akkor kik a középkategóriások és a retardáltak?
A barna szeműekre sem lehet ráhúzni a dolgot, mivel az emberek legnagyobb hányada ilyennel bír, és mint az nyilvánvaló, a többség nem valami eszes.
Summázva; én nem hiszek az ilyesmiben, ez sosem volt másképp és nem is lesz. Mellesleg unom már, hogy a barnászöldről sosem esik hang sem.
A barna szeműekre sem lehet ráhúzni a dolgot, mivel az emberek legnagyobb hányada ilyennel bír, és mint az nyilvánvaló, a többség nem valami eszes.
Summázva; én nem hiszek az ilyesmiben, ez sosem volt másképp és nem is lesz. Mellesleg unom már, hogy a barnászöldről sosem esik hang sem.
2012. január 04. 19:14
Idézet (Somewhere Someone @ 2012.01.04. 19:09)
A kicsi szeműek intelligensek. A nagyszeműek szintúgy. Akkor kik a középkategóriások és a retardáltak?
Az én szemem is barnászöld. Ezért sem tudok kommentelni a cikkhez.XD Mondjuk én több bioszt vártam volna a cikktől.
1 felhasználónak tetszik:
IAmTheCheeseMaestro
2012. január 04. 19:22
|
|
Somewhere Someonevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 152345 offline
|
Én is, nem a megszokott ezoterikai közhelyek visszaköszönésére számítottam, de mindegy.
Mi max. annyit tehetnénk, hogy összevonjuk a zöld és barna szem jellemzőit, akkor viszont az jönne ki, hogy ritkák vagyunk és gyakoriak.
IAmTheCheeseMaestro
2012. január 05. 09:11
|
|
Boró1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 263 Csatolások: 4 Azonosító: 144630 offline
|
az én szemem is barnászöld
IAmTheCheeseMaestro
2012. január 15. 13:22
Hát bocs, hogy csalódást okoztam.
Most legalább tudom, hogy máskor ne kezdjek bele ilyen cikkbe.
2012. január 15. 14:17
Idézet (LULUPeas @ 2012.01.15. 13:22)
Hát bocs, hogy csalódást okoztam.
Most legalább tudom, hogy máskor ne kezdjek bele ilyen cikkbe.
Én csak azt mondtam, hogy szívesebben olvastam volna egy anatómiai témájú cikket, mert ilyeneket a másik 20 női webmagazin oldalain megtalálhatók. Nem rosszak, de mit kezdjek azzal, hogy az én szemem is barnászöld? Igazán akkor lett volna érdekes számomra a cikk, hogyha tudományos szempontból van megközelítve a dolog. Így nekem egybevéve gyenge, és ez nem ellened irányul, valamint a cikk ellen, csak ebből szerintem sokkal, de sokkal több mindent is ki lehetett volna hozni.
2012. január 18. 17:27
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Nekem olyan a szemem, hogy világoskék és a pupillám körül pedig 1 mm-es sárga (nem vicc) kör van! Messziről zöldnek néz ki.. 
Egyébként, nemtommér', de nekem mindig a kisebb szemű férfiak jöttek be...!
Egyébként, nemtommér', de nekem mindig a kisebb szemű férfiak jöttek be...!
2012. február 29. 18:22
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nekem zöld a szemem.
Tök jó ez a cikk:)
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.