Szem — a lélek tükre
2011. december 29. 12:51
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
A cikk első két része, az ami az én szemeimre vonatkozik nagyjából igazak rám, de ezt a szín dolgot sosem tudtam összerakni mivel...Nos az én szemem barna, zöld és kék. És az egésznek szürkés árnyalata van, bár leginkább a zöld dominál. De legalább elmondhatom hogy nem vagyok mindennapi
2011. december 29. 12:57
|
|
Rózsaszín párduc .új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 160019 offline
|
oké na nekem rohadt nagy fekete-barba-sötátzöld szemeim vannak... erre mit lépsz ? xd
2011. december 29. 13:02
Nekem zöldesbarna szemem van, és a cikkben szereplő tulajdonságok fele sem igaz rám
Kutakodtam egy kicsit a szemes kérdést illetően, és ezt találtam - véleményem szerint ez az, ami teljesen igaz rám:
Általában a két személyiségjegy vegyül ebben a párosításban, ők az úgynevezett macskaszeműek, akiknek hol barna, hol zöld árnyalatokban játszik a szemük. Fokozottabb az őket körüllengő titokzatosság. Kreatívak és változatosak, minden erejüket befektetik egy adott cél érdekében így céljaikat általában mindig elérik. Természetük és hangulatuk néha változékony, így sokan szeszélyesnek tartják őket
Általában a két személyiségjegy vegyül ebben a párosításban, ők az úgynevezett macskaszeműek, akiknek hol barna, hol zöld árnyalatokban játszik a szemük. Fokozottabb az őket körüllengő titokzatosság. Kreatívak és változatosak, minden erejüket befektetik egy adott cél érdekében így céljaikat általában mindig elérik. Természetük és hangulatuk néha változékony, így sokan szeszélyesnek tartják őket
2011. december 29. 13:05
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
és vannak nagyon világos kék szeműek, akinek olyan mintha Szürke színű szemük lenne
D na az még ritkább mint a zöld!
2011. december 29. 13:07
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Nekem barna szemem van...még is van kreativitásomXD...am jó kis cikk
))
2011. december 29. 13:11
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
tetszik a cikk és sok mindenben magara találtam
2011. december 29. 13:34
Hmm...felettébb érdekes. Nekem mogyoróbarna szemem van, és tényleg 0 a kreativitásom. xDD
Ezek az általános jellemzések azonban nem szoktak igazak lenni rám, de most kivételesen pár mondatot mintha rólam írtak volna.
Ezek az általános jellemzések azonban nem szoktak igazak lenni rám, de most kivételesen pár mondatot mintha rólam írtak volna.
2011. december 29. 13:36
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Nekem zöldeskék szemem van... és szeretem a szemszínemet mert tapasztalataim szerint nem olyan sok embernek ilyen árnyalatú a szeme.
Nekem például fényképezőgéppel készített képeken kék a szemem, de telefonnal zöldes általában. Szóval amolyan 'színváltó'
Nekem például fényképezőgéppel készített képeken kék a szemem, de telefonnal zöldes általában. Szóval amolyan 'színváltó'
2011. december 29. 13:43
hát ez érdekes. de sztem elég hihetetlen ez az egész. most ha valakinek távol van egymástól a szeme akkor az már ne is legyen eszes? XD ne mindeggy. amugy érdekes.
2011. december 29. 13:45
bullshit. én sok barna szemű kreatív embert ismerek. gondoljuk a dalszövegírókrak,festőkre, írókra, etc ..
2011. december 29. 13:45
Érdekes kis cikk. Nekem barna a szemem és nagyon igaz amit írnak...
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: