Az egészséges alvás titkai
2011. szeptember 20. 20:56
Én általában vagyon jó alvó vagyok.. De csak tanév közben. Nyáron mindig van valami ami bezavar.. a szúnyogok, a nagy meleg, az allergiám. Akkor minimum hajnali 3ig fent vagyok akkorra már hulla fáradt vagyok és így könnyebben elalszok
De év közben teljesen le stresszel a tanulás meg minden és ilyenkor annak örülök a legeslegjobban ha végre bedőlhetek az ágyba és egy 20 perc múlva már szundíítok is
Kb. ilyenkor 11 felé szoktam lefeküdni, én nem tudok tv mellett aludni (bár hogyha tényleg iszonyat hulla vagyok akkor még az is megy:D) Van, hogy az is megnyugtat hogy a kiscicám dorombol mellettem *-*
2011. szeptember 20. 21:10
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Marina Salvatore: velem ugyanez van
2011. szeptember 20. 21:35
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Jó cikk!
Nekem viszonylag könnyen megy az alvás..10-kor fekszem le, és reggel 6-kor kelek, hogy le tudjak zuhanyozni és bepakoljak. Viszont egy-egy fárasztó nap után volt, hogy néztem egy filmet, és azon kapom magam, hogy már eltelt 2 óra, és kipihent vagyok.
Reggelente nagyon rossz felkelnem, ma is pl. az álmodtam, hogy beülök egy kocsiba, és egy hosszú út elé nézek. És elhatározom magamban, hogy az úton alszom. Erre szól az ébresztőm, és rádöbbenek, hogy sajnos nem elaludni kell, hanem fel kelni...általában az első dolgom az, hogy megmossam az arcom. Sokat segít!
2011. szeptember 20. 22:07
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Imádok aludni bár hétköznap elég későn fekszem le aludni de hétvégén nagyon sokáig szoktam.
2011. szeptember 20. 23:32
Én a nehezen alvók csoportját erősítem, hiába alszom 4-6 órákat, ha időben fekszem le, akkor is képtelen vagyok elaludni, egyszerűen nekem nem megy, csak másfél óra forgolódás után, pedig kifejezetten kényelmes ágyam van, nem zavar semmi, és koffeinnel nem nagyon találkozom. Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, és mégis. De a vicc, hogy 4-6 óránál többet akarva sem tudnék aludni, egyszerűen nem igénylem, ami valljuk be, eléggé szerencsétlen dolog - én már régen ébren vagyok, amikor mindenki más még boldogan fordul át a másik oldalára.
2011. szeptember 20. 23:50
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Sajnos az alvászavarom már általános iskolás korom óta meg van. Sosem tudtam 22 óra előtt úgy elaludni, hogy 7-8 órát aludjak. Legelső munkahelyemen pedig előfordult, hogy hónapokon keresztül 2-4 órát aludtam. 
Ezt szerencsére kinőttem (
) de még mindig nem tudok 11 előtt elaludni.
Voltam egyszer dokinál, írt fel altatót, de attól reggel olyan voltam, mint egy mosott rongy.
Ezt szerencsére kinőttem (
Voltam egyszer dokinál, írt fel altatót, de attól reggel olyan voltam, mint egy mosott rongy.
2011. szeptember 21. 18:27
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Én ma kb. 6 órát aludtam. Sokszor van az, hogy nem tudok elaludni, mert ha délután alszok, akkor csak éjfélkor vagy később tudom álomra hajtani a fejemet, addig csak forgolódok. Pedig mindig álmos szoktam lenni, és ez az ördögi kör... Pedig mindig tervezem, hogy hamar lefekszem aludni..
2011. szeptember 21. 18:52
|
|
x-Hera-xvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 5 Azonosító: 154015 offline
|
aha hát az alvással gondom van mert én aztán ha aludni akarok soha nem tudok mert aztmondom na most hamar alszok de aztán éjfél fele alszokcsak el így úgy vagy sehogy :S
2011. szeptember 21. 19:26
Hétköznap 6-7 órát alszom, hétvégén meg délelőtt ki nem vánszorgok az ágyból, mégis büszkén mondhatom, hogy nagyon jó alvó vagyok. A koránkelés így is, úgy is szenvedés, nem számítana, ha mindig egy időpontban feküdnék le.
2011. szeptember 22. 20:04
Nagyon jó cikk..gratulálok.Nekem szerencsére nincs sok gondom az alvással 9 óra felé leteszem a fejem és már megy is a szunya,de sajnos én nagyon korán kelek.Valamikor fél5 vagy 5...és egyszerűen nem bírok visszaaludni.Már annak is örülnék a 6-7 ig tudnák aludni,de nekem nagyon nehézkésen megy.Engem személy szerint mondjuk nem sok minden akadályoz meg az alvástól,tehát ha eszek előtte vagy valamilyen fény világít még akkor is el tudok aludni...de bármilyen kis mozzanatra is felkelek éjszaka is.Mondjuk nekem az esti torna vagy fürdő nem tesz igazán álmossá,inkább kimegy a szememből az álom...
2011. szeptember 24. 16:21
Ironikus, hogy olyanokról papolok a saját cikkemben, amiket be sem tartok.
Nálam az alvászavart főleg a szomszéd kutyái okozzák, ami ellen nem tehetek semmit. Néha elképzelem, hogy fejbe verem őket, vagy csicsika kekszet adok nekik, de attól a helyzet még nem lesz jobb.
2011. november 14. 19:58
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Ez egy jó cikk
2012. február 26. 19:55
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Ez nagyon jó cikk!!
2012. március 04. 17:55
az elalvással nincsenek gondjaim,csak azzal,amikor a kutya ugatásra kelek, de örömmel konstatálom hogy ezzel nem vagyok egyedül
2012. március 27. 22:03
lefekvés előtt megeszek egy almát, megiszok egy pohár tejet, és úgy alszom, mint akit agyonvertek.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.

0 felhasználónak tetszik: