Összegyűjtöttünk néhány tippet az egészséges alvásról, melyekkel biztosra veheted, hogy egész nap a topon leszel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az egészséges alvás titkai
2011. szeptember 20. 09:55
7 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
nicol bellox,
Lady Suzy,
Eszter655,
Rap4ever8,
Bessie,
num1Kolosszus
2011. szeptember 20. 10:11
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Jó, hogy már ilyesfajta cikkek is vannak az oldalon
Sok hasznos információ van benne egy laikus számára.
Én bátran tudom ajánlani a memóriahabos párnákat, matracokat. Mióta használom, sokkal kipihentebben ébredek. Viszont nekem kellenek a „zajok”, ahhoz, hogy elaludjak
Vagy zene, vagy TV, de valami kell. Bár ez tényleg nem egészséges, mégis jó alvónak vallom magam. Az is nagyon jó tanács, hogy lefekvés előtt 3-4 órával már ne együnk. Gasztroenterológián is ezt tanácsolta a doktornő. Ez nem csak a jó alváshoz, de a gyomor védelméhez is kell!
Köszönjük a cikket!
Én bátran tudom ajánlani a memóriahabos párnákat, matracokat. Mióta használom, sokkal kipihentebben ébredek. Viszont nekem kellenek a „zajok”, ahhoz, hogy elaludjak
Köszönjük a cikket!
2011. szeptember 20. 10:11
Köszönjük jó cikk lett!! Megfogadom a tanácsokat
2011. szeptember 20. 10:12
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Én mindig egy időben fekszem, le és hétvégén is próbálok korábban kelni, nem 10-11 órakor.
Szerencsémre, nincs bajom az alvással.
Köszi a cikket:) azért találtam benne pár hasznos tanácsot!
Szerencsémre, nincs bajom az alvással.
Köszi a cikket:) azért találtam benne pár hasznos tanácsot!
2011. szeptember 20. 10:21
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Ez egy jó cikk, bár a legtöbb dolgot azért már tudtam az alvás titkairól. Még egy tipp! Tőlem. Nektek. Ha egészségesen és jól akartok aludni, ne fogadjatok örökbe kiskutyát!
Garantált nem alvás legalább 2 hétig! Pandamackó karikás volt a szemem minden nap, és az irodában ülve kókadt le a fejem az asztalra folyamatosan. Na, akkor nagyon hiányzott az alvás. Egy óra szunya nekem a megváltást jelentette.
Most már ismét jól alszom, főleg köszönhetően az esti sétáknak. Ezt tudom javasolni szintén. Este egy jó kiadós séta a friss levegőn és a ember sokkal jobbat alszik, ezt garantálom!
2011. szeptember 20. 10:35
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Courtneyy 
Jó cikk lett,tele van hasznos tanácsokkal.
Jó cikk lett,tele van hasznos tanácsokkal.
2011. szeptember 20. 10:39
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Köszönöm a tippeket, nagyrészt ismertem már, bár én ígyis-úgyis pocsék alvó vagyok. Hiába fekszem le korán, órákig forgolódok utána, mire sikerül elaludni. A nagyjából 6-7 óra alvás így, ha nehezen is, de összejön. Amúgy ha véletlenül ritkán tovább aludnék, már rosszul vagyok. Sokkal fáradtabb vagyok, ha többet alszom. Fittebb vagyok egy hajnali kelésnél, esküszöm, mintha 10-ig aludnék. (addig amúgy sem szoktam soha)
Ami a teát meg a kávét illeti. Mindegyik tartalmaz koffeint, a koffein pedig, mint ismeretes, felébreszt, nem pedig elálmosít...
Én egyszer ittam tejeskávét este, de azt sem önszántamból: hát ha aludtam egész éjjel 30 percet vagy egy órát...
Inkább a vörösborra adnék voksot, az alkohol ugyanis valóban álmosít. Az más kérdés, hogy nem szeretem a bort és nem is szoktam borozni, csak ha nem lehet megúszni. 
Én csak akkor tudok aludni, ha néma csend van és nem ég semmilyen lámpa. Nekem teljes nyugi kell, és még akkor is idő, mire sikerül bedobni a szunyát...
Ami a teát meg a kávét illeti. Mindegyik tartalmaz koffeint, a koffein pedig, mint ismeretes, felébreszt, nem pedig elálmosít...
Én csak akkor tudok aludni, ha néma csend van és nem ég semmilyen lámpa. Nekem teljes nyugi kell, és még akkor is idő, mire sikerül bedobni a szunyát...
2011. szeptember 20. 11:30
|
|
Yorikovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 152849 offline
|
Jó cikk
van benne jó pár jó tanács.Nehezen alszom el(mondjuk ha elaszok lehetetlen felketeni max 8óra után éri meg probálkozniXD) szóval tényleg hasznos cikknek találom:)
2011. szeptember 20. 13:07
Hát én mindenap 11 -kor megyek aludni és mindig fáradt vagyok :S.
2011. szeptember 20. 13:51
Én olyan mélyen alszom, hogya az esetleges 3. világháború kitörése sem ébresztene fel. xD
2011. szeptember 20. 14:05
jó cikk. Hát de sajnos mindig 6-kor kell kelnem... pedig imások aludni
2011. szeptember 20. 14:18
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Régebben csak 3-4 órákat tudtam aludni mert beteg voltam,de szerencsére most már nem így van.
Minden reggel 5:20-kor kelek.(Hétvégén is)Egész nap nem vagyok fáradt,viszont este 9 óra környékére már fáradt és álmos leszek,így rendesen kialszom magam.Ha pedig nem tudok elaludni,akkor csak megnézek egy Jóbarátokat.
Amúgy az az érdekes,hogy én legtöbbször fény mellett könnyebben elaszok,mint sötétben.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.