Tíz tévhit a szépségápolásról
2011. szeptember 10. 22:48
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
jó cikk lett. habár én azt hittem, hogy valamilyen szinten minden szempillaspirál károsítja a pillákat. de azért ezután sem fogom minden nap kifesteni őket.
2011. szeptember 10. 23:19
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Holly Keller tetszik amit írtál, egyet tudok érteni néhány dologgal. Biztosan jók ez efféle cikkek is, de számomra fura, hisz ez egy sztárokról szóló oldal vagy mi... Na mindegy, gondolom, ha nem érdekel ne olvassam, így is teszek.
2011. szeptember 11. 00:16
Idézet (Holly Keller)
Manapság van több ezer pattanástalanító kozmetikum.
Szerintem pont ezek a pattanástalanító kozmetikumok zárják el a legjobban a pórusaidat. Szerintem akárhonnan nézzük, vegyszert így sem, úgy sem jó felvinni az arcbőrödre.
Idézet
Baktériumok mindenhol vannak. Képzeld el, hányan fogdosták össze előtted a busz, metró, villamos vagy a vonat kapaszkodóit, és utána te az arcodhoz nyúlsz vagy megdörzsölöd a szemed. Sokkal több bacit szedsz össze a tömegközlekedésen, és nem azért, de nem hallottam még olyat, hogy megvakult volna valaki, mert sokáig használt egy szempillaspirált.
Figyelj, ezek nekem nem a fejemből pattannak elő, hanem megállapított tények. És nyilván azért vannak megállapítva, mert már volt ilyen eset, vagy kiderítették, hogy lehetséges.
De felőlem mindenki használhatja éveken keresztül ugyanazt a szempillaspirált, nem igazán az én dolgom és bajom.
2011. szeptember 11. 08:37
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Még sosem hallottam, hogy valaki pattanásra fogkrémet tenne... 
Mindenesetre sok újdonság volt számomra. Köszi a tanácsokat!
Mindenesetre sok újdonság volt számomra. Köszi a tanácsokat!
2011. szeptember 11. 08:44
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
jó cikk lett
2011. szeptember 11. 10:30
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
jó a cikk
jó az ilyeneket tudni.
2011. szeptember 11. 10:33
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.11. 00:16)
Szerintem pont ezek a pattanástalanító kozmetikumok zárják el a legjobban a pórusaidat. Szerintem akárhonnan nézzük, vegyszert így sem, úgy sem jó felvinni az arcbőrödre.
Figyelj, ezek nekem nem a fejemből pattannak elő, hanem megállapított tények. És nyilván azért vannak megállapítva, mert már volt ilyen eset, vagy kiderítették, hogy lehetséges.
De felőlem mindenki használhatja éveken keresztül ugyanazt a szempillaspirált, nem igazán az én dolgom és bajom.
Izé, senki sem jár kozmetikushoz?
2011. szeptember 11. 11:23
Holly Keller: a címek tévhitek, tehát annak ellentettje a helyes
2011. szeptember 11. 11:25
A fogkrémes dolog nekem sem válik be, nem elég gyors, és semmit sem használ. helyette inkább kenem be krémmel.
2011. szeptember 11. 11:27
Holly Keller
Nem mondtam, hogy használj fogkrémet a pattanásaidra. Én azt mondtam, hogy a legjobb, ha semmilyen vegyszert nem viszel fel az arcbőrödre.
Igazad van, ma már a zöldségeket is vegyszerrel kezelik le - éppen ezért nem kell fokozni a mennyiséget, amit a szervezetedbe beviszel / magadra kensz.
Aki pedig rendeltetésszerűen, minden nap használja a szempillaspirált, annak valóban így sem, úgy sem marad meg több, mint három hónapig, mivel vagy elfogy vagy becsomósodik. De van, aki nem mindennap rak fel, és sokkal több ideig kitart neki, mint kéne. Én csak azt mondom, ha neked lennék, nem kockáztatnék.
Honnan veszed, hogy én háromhavonta váltogatom a spiráljaimat?
Mert hogy én ezt egy szóval nem mondtam, az szent. Én nem használok spirált, csak tust és szemcerkát, szóval innentől kezdve teljesen fölösleges volt ezzel kapcsolatban kioktatnod. Hidd el, én sem engedhetem meg magamnak, hogy háromhavonta 2-3 ezer forintos spirálokat vegyek, de ha valakinek fontos az egészsége, akkor én azt ajánlom, vegyen háromhavonta egy olcsóbb szempillaspirált, ami ugyanolyan jó, mint mondjuk egy drágább társa (ki lehet tapasztalni, az embernek melyik jó, melyik nem, melyiket tudod olcsóbb áron megszerezni, hogy ugyanazt az eredményt hozza).
Még egyszer leírom, hogy én ezt tenném. De nem kell megfogadni a tanácsomat. Pont.
Nem mondtam, hogy használj fogkrémet a pattanásaidra. Én azt mondtam, hogy a legjobb, ha semmilyen vegyszert nem viszel fel az arcbőrödre.
Igazad van, ma már a zöldségeket is vegyszerrel kezelik le - éppen ezért nem kell fokozni a mennyiséget, amit a szervezetedbe beviszel / magadra kensz.
Aki pedig rendeltetésszerűen, minden nap használja a szempillaspirált, annak valóban így sem, úgy sem marad meg több, mint három hónapig, mivel vagy elfogy vagy becsomósodik. De van, aki nem mindennap rak fel, és sokkal több ideig kitart neki, mint kéne. Én csak azt mondom, ha neked lennék, nem kockáztatnék.
Honnan veszed, hogy én háromhavonta váltogatom a spiráljaimat?
Még egyszer leírom, hogy én ezt tenném. De nem kell megfogadni a tanácsomat. Pont.
2011. szeptember 11. 12:08
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Én használok kozmetikai cuccokat, de mindenből kicsit vásárlok, így aránylag elég hamar 'elfogynak'. Kozmetikushoz sem járok, mamámnak mindenre van egy tanácsa. Hiszek a gyógynövényes megoldásban. Iskolában kiröhögtek ezért a többiek, az egyiküknek annyira pattanásos lett az arcbőre, hogy ezer féle tonikkal kezelte és bizony műtétre kellett neki utána menni. Ennyit a tonikokról és társairól.
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.