Starity

Tíz tévhit a szépségápolásról

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 10. 22:03 #61
- törölt felhasználó -    
Jó cikk jó képekkel
2011. szeptember 10. 22:48 #62
moonprincess94
moonprincess94
Diva

StátuszShine bright like a diamond!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1544
Csatolások: 31
Azonosító: 134163
jó cikk lett. habár én azt hittem, hogy valamilyen szinten minden szempillaspirál károsítja a pillákat. de azért ezután sem fogom minden nap kifesteni őket.
2011. szeptember 10. 23:19 #63
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
Hozzászólás: 3203
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Holly Keller tetszik amit írtál, egyet tudok érteni néhány dologgal. Biztosan jók ez efféle cikkek is, de számomra fura, hisz ez egy sztárokról szóló oldal vagy mi... Na mindegy, gondolom, ha nem érdekel ne olvassam, így is teszek.
2011. szeptember 11. 00:16 #64
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller)
Manapság van több ezer pattanástalanító kozmetikum.

Szerintem pont ezek a pattanástalanító kozmetikumok zárják el a legjobban a pórusaidat. Szerintem akárhonnan nézzük, vegyszert így sem, úgy sem jó felvinni az arcbőrödre.
Idézet
Baktériumok mindenhol vannak. Képzeld el, hányan fogdosták össze előtted a busz, metró, villamos vagy a vonat kapaszkodóit, és utána te az arcodhoz nyúlsz vagy megdörzsölöd a szemed. Sokkal több bacit szedsz össze a tömegközlekedésen, és nem azért, de nem hallottam még olyat, hogy megvakult volna valaki, mert sokáig használt egy szempillaspirált.

Figyelj, ezek nekem nem a fejemből pattannak elő, hanem megállapított tények. És nyilván azért vannak megállapítva, mert már volt ilyen eset, vagy kiderítették, hogy lehetséges.
De felőlem mindenki használhatja éveken keresztül ugyanazt a szempillaspirált, nem igazán az én dolgom és bajom. pardon.gif
2011. szeptember 11. 08:37 #65
Amber Angel
Amber Angel
Hozzászólás: 739
Csatolások: 58
Azonosító: 143336
Még sosem hallottam, hogy valaki pattanásra fogkrémet tenne... pardon.gif
Mindenesetre sok újdonság volt számomra. Köszi a tanácsokat! smileeee.gif
2011. szeptember 11. 08:39 #66
- törölt felhasználó -    
jó cikk smileeee.gif
2011. szeptember 11. 08:44 #67
TennantLove
TennantLove

StátuszSupernatural
Hozzászólás: 1109
Csatolások: 0
Azonosító: 142192
jó cikk lett
2011. szeptember 11. 10:24 #68
- törölt felhasználó -    
jó cikk lett
2011. szeptember 11. 10:26 #69
Roxxy
Roxxy

StátuszTanuláááás
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 83
Azonosító: 145846
Nagyon tetszik a cikk,és nagy részét tudtam is már smileeee.gif
2011. szeptember 11. 10:30 #70
MissMusic110
MissMusic110
{ Be Positive }

StátuszThis love will be the death of me, but I know I’ll die happily ∞
Hozzászólás: 1228
Csatolások: 987
Azonosító: 127832
jó a cikk smileeee.gif jó az ilyeneket tudni.
2011. szeptember 11. 10:33 #71
- törölt felhasználó -    
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.11. 00:16)
Szerintem pont ezek  a pattanástalanító kozmetikumok zárják el a legjobban a pórusaidat. Szerintem akárhonnan nézzük, vegyszert így sem, úgy sem jó felvinni az arcbőrödre.
Figyelj, ezek nekem nem a fejemből pattannak elő, hanem megállapított tények. És nyilván azért vannak megállapítva, mert már volt ilyen eset, vagy kiderítették, hogy lehetséges.
De felőlem mindenki használhatja éveken keresztül ugyanazt a szempillaspirált, nem igazán az én dolgom és bajom. pardon.gif

Izé, senki sem jár kozmetikushoz? unsure.gif Tudjátok vannak gyógykészítmények is. Ilyenek az Ilcsi termékek. Mindenféle kozmetikumot, bőrradírt, krémeket, sőt még korrektort is árul. Talán körül kéne nézni, mielőtt olyanokról írsz hülyeséget. A fogkrémet nem hiába használják fogmosásra és nem pattanástalanítónak. Édesanyám kislány korában érdekes módon nem fogkrémmel kente be az arcát, hanem élesztőt evett. Miért nem azt próbáljátok ki? Annál egészségesebb nincsen, és állítólag jót is tesz még a hajnak és a körömnek is. De, most itt izélsz, hogy vegyszer így meg úgy. Szerinted mi van a tusfürdőkben és a hajsamponokban? Vegyszerek tömkelege. Mi van a zöldségben? Génmódosítás, halogénezés és több száz vegyszerrel való permetezés. Egy krumpli megevésével több vegyszert viszel be a szervezetedbe, mint egy leszárító krémmel, amivel hol itt, hol ott bekened az arcod. Ennyi erővel ne egyél, mert minden totál vegyszeres és ne igyál csapvizet, mert klórral tisztítják, ami megint nagyon jót tesz a szervezetnek. Kérdem én, tudsz mondani bármi olyan dolgot, ami egészségesnek minősül a mai világban? Szerintem nem. Bármit veszel az áruházakban, azt te megeszed, megiszod csak több kárt okozol, mint hasznot. Az üdítők 50%-ban (pl. Cappy) állítólag emészthető műanyag van. Ha valaki 6 hónapig használ egy szempillaspirált, az ég világon semmi baja sem lesz. Megjegyzem, aki folyamatosan használja a szempillaspirált, minden áldott nap szinte, az nem is tudja évekig használni, mert beszárad és összecsomósodik. Tapasztalat. Én max 5-6 hónapot húzok ki szempillaspirállal. Lehetetlen, hogy valaki aktív használat nélkül tudjon használni évekig egyet. Szóval nem tudom, hogy igazából min vitatkozunk. Most, ha még egy három hónapig nem fogom használni a spirálomat, eszem ágában sincs kidobni. Vannak olyan emberek, akik nem engedhetik meg maguknak, mert kell az ennivalóra vagy a rezsire a pénz. Kinek a pap, kinek a papné, ahogyan tartja a mondás. Ha majd meg kell szorítani a költekezést, te is inkább azt mondod, hogy bőven elég lesz 5-6 havonta venni egy szempillaspirált, mert inkább a gyerekednek veszel édességet abból a pénzből. Én speckó soha nem hallottam, hogy valaki megvakult volna vagy egyéb problémái lettek volna, mert egy kicsit öregebb kozmetikumot kapart elő a szekrény mélyéről. Előbb lesz májelégtelenséged a sok méreg miatt, amiket zöldségek és gyümölcsök útján viszel be, minthogy megvakulj egy kicsit öregebb szempillaspiráltól. Nekem konkrétan van itthon 17 éves körömlakkom is. Amerikai, azért van még mindig bent a szekrényben. Szép, használható, csak annyi a hibája, hogy fél nap alatt lekopik, mert elpárolgott belőle az aceton. Ettől eltekintve csak azért nem kenem fel a körmeimre. Nincs kedvem naponta újra mázolni őket. Ettől függetlenül csak tennem kéne bele acetont és utána ugyanúgy lehetne használni. Bár, mint mondtam ízlések és pofonok. Nyugodtan tömd három havonta az egyre gagyibb termékeket gyártó cégek zsebét. Egészségedre!
2 felhasználónak tetszik: AmyVie, Glamster
2011. szeptember 11. 10:49 #72
Sugi
Sugi
új tag
Hozzászólás: 68
Azonosító: 144038
cool
2011. szeptember 11. 11:23 #73
- törölt felhasználó -    
Holly Keller: a címek tévhitek, tehát annak ellentettje a helyes wink.gif
2011. szeptember 11. 11:23 #74
Zsuviii
Zsuviii

Státusz:)
Hozzászólás: 1386
Csatolások: 51
Azonosító: 110782
Nagyon sok hasznos dolog van, amiről eddig nem tudtam, úgyhogy ezért köszi a cikket. biggrin.gif
2011. szeptember 11. 11:25 #75
- törölt felhasználó -    
A fogkrémes dolog nekem sem válik be, nem elég gyors, és semmit sem használ. helyette inkább kenem be krémmel.
2011. szeptember 11. 11:26 #76
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Holly Keller nagyon tetszik amit írtál.Igazad van benne totálisan. biggrin.gif
Nekem tetszik a cikk,sok jó dolog van bene,gratula hozzá. wink.gif
2011. szeptember 11. 11:27 #77
- törölt felhasználó -    
Holly Keller
Nem mondtam, hogy használj fogkrémet a pattanásaidra. Én azt mondtam, hogy a legjobb, ha semmilyen vegyszert nem viszel fel az arcbőrödre. laugh.gif
Igazad van, ma már a zöldségeket is vegyszerrel kezelik le - éppen ezért nem kell fokozni a mennyiséget, amit a szervezetedbe beviszel / magadra kensz.
Aki pedig rendeltetésszerűen, minden nap használja a szempillaspirált, annak valóban így sem, úgy sem marad meg több, mint három hónapig, mivel vagy elfogy vagy becsomósodik. De van, aki nem mindennap rak fel, és sokkal több ideig kitart neki, mint kéne. Én csak azt mondom, ha neked lennék, nem kockáztatnék.

Honnan veszed, hogy én háromhavonta váltogatom a spiráljaimat? think.gif Mert hogy én ezt egy szóval nem mondtam, az szent. Én nem használok spirált, csak tust és szemcerkát, szóval innentől kezdve teljesen fölösleges volt ezzel kapcsolatban kioktatnod. Hidd el, én sem engedhetem meg magamnak, hogy háromhavonta 2-3 ezer forintos spirálokat vegyek, de ha valakinek fontos az egészsége, akkor én azt ajánlom, vegyen háromhavonta egy olcsóbb szempillaspirált, ami ugyanolyan jó, mint mondjuk egy drágább társa (ki lehet tapasztalni, az embernek melyik jó, melyik nem, melyiket tudod olcsóbb áron megszerezni, hogy ugyanazt az eredményt hozza).
Még egyszer leírom, hogy én ezt tenném. De nem kell megfogadni a tanácsomat. Pont. smileeee.gif
2011. szeptember 11. 11:40 #78
Fozi Dodi
Fozi Dodi
ForthePolarbears

StátuszThe Scout
Hozzászólás: 1396
Csatolások: 224
Azonosító: 133896
Bár én nem vagyok nagy sminkelős,de valamiben nekem is segített.
Jó cikk lett!smileeee.gif
2011. szeptember 11. 12:01 #79
emcsikehh
emcsikehh
1DHATER

Státusz1D utáló vagyok, és mindig is az leszek. Fogadd el. :)
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 1
Azonosító: 158222
Jó cikk smileeee.gif
2011. szeptember 11. 12:08 #80
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Én használok kozmetikai cuccokat, de mindenből kicsit vásárlok, így aránylag elég hamar 'elfogynak'. Kozmetikushoz sem járok, mamámnak mindenre van egy tanácsa. Hiszek a gyógynövényes megoldásban. Iskolában kiröhögtek ezért a többiek, az egyiküknek annyira pattanásos lett az arcbőre, hogy ezer féle tonikkal kezelte és bizony műtétre kellett neki utána menni. Ennyit a tonikokról és társairól. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!