Starity

Tíz tévhit a szépségápolásról

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 10. 17:55 #41
Timyy
Timyy

StátuszCause in the end only love survives...:3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 530
Csatolások: 0
Azonosító: 158267
Pattanásokra a parfüm is segít smileeee.gif
2011. szeptember 10. 17:57 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.10. 15:34)
A 4-es ellen van némi kivetnivalóm. Fogkrémet nem azért kennek az emberek a pattanásokra, hogy összehúzza őket, hanem, hogy leszárítsa. Arra pedig nagyon is jó a fogkrém.
A 10-kel sem értenék egyet. Teljesen mindegy, milyen szavatossági idő van a termékre írva, a szempillaspirálokat nyilvánvalóan legfeljebb három hónapig lehet megtartani, mert kiszáradnak, csomósodnak, koszosodnak, még akkor is, ha az van ráírva, hogy csak jövőre jár le.
Az alapozókról már ne is beszéljünk. Ugyanazt a folyékony, avagy száraz alapozót használod - gondoljatok már bele, folyamatosan visszaviszitek a baktériumokat ugyanabba az alapozóba, másnap pedig újra felkenitek. Egy, vagy talán több évig? Nem valami higiénikus...
De ugyanez igaz a tusokra és a rúzsokra is érvényes - egy idő után már szinte vizenyősek lesznek, vagy éppenséggel csomósak és tele lesznek baktériumokkal, szóval nem érdemes megvárni, míg lejár a szavatosságuk, addigra már nem szoktak jók lenni.
Ettől függetlenül jó a cikk, nagyon tetszik. smileeee.gif

Úristen, de nagy dolog! Én pl. olyan körömlakkor is használok ami 2004-ben lejárt!! A szempillásokról, meg nem is beszélek! Így se lett semmi bajom...
2011. szeptember 10. 18:03 #43
ssandyy
ssandyy
Hozzászólás: 617
Csatolások: 28
Azonosító: 123981
fogkrémet régebben használtam pattanásra, de nekem bejött tongue.gif
2011. szeptember 10. 18:05 #44
- törölt felhasználó -    
nagyon jó a cikk biggrin.gif
2011. szeptember 10. 18:08 #45
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.10. 17:09)
Igen, ha jó minőségű szempillaspirálod van, akkor az nem fog csomósodni, stb. de a baktériumok és a koszok így is, úgy is belekerülnek, szóval nem ajánlatos egy szempillaspirált egy évig használni. Ha azok a baktériumok a szemedbe kerülnek, akár gyulladáshoz és vakuláshoz is vezethet a dolog. Szóval én inkább leváltom háromhavonta, mint hogy kockáztassak. pardon.gif

Én több évig használtam egy spirált. Semmi bajom nem lett tőle, sőt, később jobb is volt, mert rajta maradt, nem folyt szét jobbra-balra, mint frissen... rolleyes.gif
2011. szeptember 10. 18:09 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lukrecia98 @ ~)
Úristen, de nagy dolog! Én pl. olyan körömlakkor is használok ami 2004-ben lejárt!! A szempillásokról, meg nem is beszélek! Így se lett semmi bajom...

Aha, tényleg nem nagy dolog, hogy megvakulhatsz.
És attól még, hogy neked eddig nem lett semmi bajod, az nem ezt jelenti, hogy nem is lesz. Én csak figyelmeztetlek, hogy lehet, hogy következményei lesznek, de mivel a jövőbe nem látok, nem tudhatom biztosan - de te sem. Csak egy jótanács.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2011. szeptember 10. 18:26 #47
Riley13
Riley13
EvilRegal ♡

Státusz"Az életben mindig az a fontos, hogy jól érezzük magunkat"
Hozzászólás: 5050
Csatolások: 1091
Azonosító: 131122
köszi a cikket smileeee.gif hasznos volt..
2011. szeptember 10. 18:30 #48
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
Hupsz, én most kentem be ebben a pillanatban szőlőzsírral a kiszáradt számat....
2011. szeptember 10. 18:41 #49
iloveu2
iloveu2
ATL shawty ♥.

Státusz
Hozzászólás: 2615
Azonosító: 139671
Lukrecia98 egyetértek smileeee.gif
2011. szeptember 10. 18:49 #50
- törölt felhasználó -    
Érdekes tanácsok. smileeee.gif
2011. szeptember 10. 19:11 #51
imola1997
imola1997
új tag
Hozzászólás: 70
Csatolások: 2
Azonosító: 150371
érdekes
2011. szeptember 10. 19:25 #52
KataCullen
KataCullen
Addicted to Pretty Little Liars ❤♡

StátuszÉlettan ✔ ♡
Hozzászólás: 1456
Csatolások: 132
Azonosító: 124843
nagyon klassz cikk! Köszi az információkért! meghajolo.gif
2011. szeptember 10. 19:26 #53
uzftv
uzftv
Hozzászólás: 517
Azonosító: 151465
komoly...
2011. szeptember 10. 19:39 #54
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert

Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
Hozzászólás: 1591
Azonosító: 147043
Hasznos tanácsok! smileeee.gif
A fogkrémes módszert sose jutott volna eszembe kipróbálni.
Kiszáradt ajkakra pedig eddig mindig szőlőzsírt használtam, jó tudni, hogy nem kéne. smileeee.gif
Én akkor cserélem a sminkcuccaimat, ha kifogynak, és ez általában kevesebb mint 3 hónap, főleg szempillaspirálnál. smileeee.gif
2011. szeptember 10. 19:39 #55
Little Dreamer
Little Dreamer
visszatérő vendég

StátuszSassy little minx (:
Hozzászólás: 143
Azonosító: 158799
Igazából legjobb ha minél kevesebb kozmetikumot használ az ember, de ha használ is, akkor is természeteset. És a szappan, a VALÓDI szappan, ami természetes anyagokból készül nem szárítja a bőrt, sőt én tejszappant használok, ami kifejezetten hidratálja. Ezek a cuccok, amit a boltok többségében lehet kapni, tiszta mérgek....a labelloba például olyan anyag van, ami kiszárítja a szádat, hogy még jobban vedd a terméket. A tusfürdő is szárítja a bőrödet, hogy utána jól rákent a testápolót. Egy egészséges fiatalnak semmi szüksége testápolóra, a bőrt belülről kell táplálni megfelelő étkezéssel, onnantól kezdve gondoskodik magáról, semmi szüksége hogy rákenj egy kis kőolajat (ami a testápolók legfőbb összetevője, paraffinum liquidum vagy mineral oil néven megtalálod a hátoldalon, ami jól eltömi a pórusaidat és nem kap levegőt a bőröt. Ha annyira száraz a bőröd akkor jobban jársz ha rákensz egy kis uborkapakolást, na abban tényleg van vitamin. De ha száraz a bőröd, akkor érdemes elgondolkodni, hogy mitől lehet... mert egy egészséges embernek alapvetően nem száraz a bőre. Ezt a rákent szerek vagy a helytelen táplálkozás, esetleg valami komolyabb betegség váltja ki. A bolti testápoló egyiken se fog segíteni, csak pillanatnyilag kezeli a tünetet. A pattanáskezelő szerek is tök feleslegesek, sokszor pont az ilyen méreganyagoktól próbál megszabadulni a szervezet, amit pl. egy arckrémmel beviszel. Ezeket is lehet természetes anyagokkal helyettesíteni vagy nagyon súlyos esetben egy gyógyszertári szappan csodákra képes, nem úgy mint a clean and clear és társai...narancsbőr krém ugyanez a kategeróia...ámítás, hogy megvedd, de semmit nem használ.
4 felhasználónak tetszik: Kiraac, Holly Keller, ophely88, Glamster
2011. szeptember 10. 20:38 #56
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234309
Azonosító: 59785
hasznos tanácsok smileeee.gif
2011. szeptember 10. 20:51 #57
Esztija
Esztija
Csokimaci.™

StátuszOne big room full of bad bitches...
Hozzászólás: 1036
Csatolások: 689
Azonosító: 159207
jókis cikk lett.
és hasznos dolgokat tudtammeg.smileeee.gif
2011. szeptember 10. 21:01 #58
Peace_Devil boy
Peace_Devil boy
Supre dan's of care Rarry'ϟ

StátuszI'm evil and this is my profillee'ss
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1205
Csatolások: 2532
Azonosító: 155057
komolyság van!
2011. szeptember 10. 21:43 #59
Dojcy
Dojcy
Hozzászólás: 1072
Csatolások: 51
Azonosító: 92123
Én a pattanásokra kecsketejes-körömvirágos szappant használok nem hittem hogy ez bármit is segíthetne de tévedtem, mert teljesen kitisztította a bőrömet
2011. szeptember 10. 22:02 #60
- törölt felhasználó -    
Nem kritizálni akarom a cikket, félreértés ne essék, de a fele szerintem hülyeség, a másik fele pedig köztudott tény. Kiszáradt ajkakra nem megfelelő a szőlőzsír? Tényleg? ohmy.gif Lassan két éve nem tudok élni a rózsaszín Bebe nélkül. Abszolút jobb a csókolózás a partnerem számára, ha kicserepesedett ajkakkal érek hozzá. Érdekes módon, ha kicsit ki is van száradva a szám, a szőlőzsír kb. 10 perc alatt puhává varázsolja. unsure.gif És a fogkrém a legjobb megoldás pattanásra? Régen a fiatal lányok élesztőt ettek, hogy kicsit is múljanak. Eszükbe sem jutott pattanásokra fogkrémet kenni. Őszintén? A fogkrém fogmosásra való és szerintem vannak benne olyan adalékok is, amik nem a legjobbak a bőrnek. Manapság van több ezer pattanástalanító kozmetikum. Drágábbak és olcsóbbak is, amik közül válogatni lehet. Azzal meg végképp nem értek egyet, hogy a szappan kevésbé szárítja a bőrt. Ez nem igaz! Fürödj meg holnap szappannal, vagy elég csak, ha a kezedet megmosod vele. Sokkal szárazabbnak érzed, mintha kézmosóval mostad volna meg. Tény, a tusfürdő is szárítja a bőrt. No, de, hogy a szappan nem? Néhány tag hozzászólásán, csak meredtem. Most komolyan dobjam ki a szempillaspirálomat, mert a nyáron alig sminkeltem magamat? Nem mindenkinek van arra kerete, hogy havonta cserélgesse a kozmetikumait. Én speciel akkor dobom ki a szempillaspirálomat, ha látom, hogy a mini szempilláimból nagy szenvedések árán sem tud nagyobbat varázsolni. Most, hogy ez 2 vagy 3, esetleg 5 hónap, az tök mindegy. Baktériumok mindenhol vannak. Képzeld el, hányan fogdosták össze előtted a busz, metró, villamos vagy a vonat kapaszkodóit, és utána te az arcodhoz nyúlsz vagy megdörzsölöd a szemed. Sokkal több bacit szedsz össze a tömegközlekedésen, és nem azért, de nem hallottam még olyat, hogy megvakult volna valaki, mert sokáig használt egy szempillaspirált. unsure.gif Szerintem egy rakás butaság van a cikkben, de mint említettem, nem akarom kritizálni a cikket. Sokszor olvastam szépség tippeket és gyerekek, ez nagyon megmosolyogtatott.
2 felhasználónak tetszik: AmyVie, Glamster
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!