Tíz tévhit a szépségápolásról
2011. szeptember 10. 16:10
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
jó a cikk, bár ezeket eddig is tudtam!
2011. szeptember 10. 16:12
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Egyetértek num1Kolosszus-sal mindkét esetben. Bár én nem szoktam használni a fogkrémes módszert, egyszer vagy kétszer bejött, de nem mindegyik fogkrém jó rá.
Elég kényes vagyok a dolgaimra, legfőképp a kozmetikumokra. Lehet a szobám koszos de azok nem. Semmi pénzért nem kennék magamra egy vagy két éves szempillaspirál, és minimum egy AVON minőségűnek kell lennie. És úgy, hogy heti 4-5ször használod nem is tart annál tovább, mint ameddig használni kellene, szerintem.
Amúgy ezeket eddigis tudtam.
Elég kényes vagyok a dolgaimra, legfőképp a kozmetikumokra. Lehet a szobám koszos de azok nem. Semmi pénzért nem kennék magamra egy vagy két éves szempillaspirál, és minimum egy AVON minőségűnek kell lennie. És úgy, hogy heti 4-5ször használod nem is tart annál tovább, mint ameddig használni kellene, szerintem.
Amúgy ezeket eddigis tudtam.
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
2011. szeptember 10. 16:20
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Jó cikk^^
2011. szeptember 10. 16:30
|
|
kácsa01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 151946 offline
|
Jó cikk lett!
én úgy vagyok vele, hogy a sminkes dolgot mindenki maga dönti el. szerintem a mai világban nem minden ember engedheti meg magának, hogy 3 havonta lecseréljen mindent, főleg a kamaszok nem aki így is a szülőktől kérnek pénzt. max. akkor ha nyugodtan tudsz vásárolni nagykereskedésben és ott talán olcsóbban meg tudod őket venni. de mint mondtam mindenkinek szívügye, hogy milyen gyakran vesz új sminkes cuccokat!
én úgy vagyok vele, hogy a sminkes dolgot mindenki maga dönti el. szerintem a mai világban nem minden ember engedheti meg magának, hogy 3 havonta lecseréljen mindent, főleg a kamaszok nem aki így is a szülőktől kérnek pénzt. max. akkor ha nyugodtan tudsz vásárolni nagykereskedésben és ott talán olcsóbban meg tudod őket venni. de mint mondtam mindenkinek szívügye, hogy milyen gyakran vesz új sminkes cuccokat!
2011. szeptember 10. 16:32
Újabb jó cikk...köszönjük...Vannak benne hasznos tanácsok,de a fogkrémes módszert még nem próbáltam...de ezek után amit olvastam biztos kipróbálom,legalább egyszer.Én a szempillaspirálomat nem szoktam 3 havonta cserélgetni,de nincs semmi baja,ugyanolyan ahogy vettem.
2011. szeptember 10. 17:01
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
A különféle ajakbalzsamokról (ld. Labello) csak annyit, hogy ürülékből kinyert zsirbol készülnek. Ez nem humbuk! Jó, betegséget nem fogsz kapni tőle, mert rendesen megdolgozzák... de köszönöm szépen... Volt biológia tanárom mondta vagy 2 éve... hiszek neki, ilyesmivel nem viccelődik ...!!
2011. szeptember 10. 17:04
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nagyon jó ez a cikk:)
2011. szeptember 10. 17:09
Idézet (Courtneyy)
Több mint egy éve használom ugyanazt a szempillaspirált, és olyan, mintha most vettem volna. Talán a kínai-szintűeket ki kell cserélni, de azért méregdrága elvileg egy cucc, mert minőségi. Szóval az enyém nem csomósodik, meg semmi ilyen.
Igen, ha jó minőségű szempillaspirálod van, akkor az nem fog csomósodni, stb. de a baktériumok és a koszok így is, úgy is belekerülnek, szóval nem ajánlatos egy szempillaspirált egy évig használni. Ha azok a baktériumok a szemedbe kerülnek, akár gyulladáshoz és vakuláshoz is vezethet a dolog. Szóval én inkább leváltom háromhavonta, mint hogy kockáztassak.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. szeptember 10. 17:13
Jó cikk, igaz mindegyik tanácsot ismertem, de azért jó volt "felfrissíteni" a tudásomat..XDX3 Am köszi!!
2011. szeptember 10. 17:19
|
|
Gossip Girl Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 28 Azonosító: 158506 offline
|
hasznos tanácsok
2011. szeptember 10. 17:48
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
hasznos cikk
2011. szeptember 10. 17:51
Na egy normális cikk, gratula:) Ebből volt olyan, amin meglepődtem és volt olyan, amit 6000 éve tudtam. Azért voltak benne noált. dolgok is
2011. szeptember 10. 17:53
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Lehet, hogy én vagyok tájékozatlan (vagy túl tájékozott), de én ezekről még nem hallottam sehol sem...
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.