Kihirdették a Teen Choice Awards nyerteseit
2011. augusztus 08. 17:03
|
|
Betti16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 45 Csatolások: 1 Azonosító: 143578 offline
|
Ez iszonyatosan szánalmas..........Justin Bieber a legsexibb férfi???????????Esetleg a legsexibb nő.A legjobb női és férfi mellékszereplő nyertesei sem érdemelték meg.Nem igaz,h. mindent ennek a szxr vámpírnaplónak kell nyernie.Ashley Grenne és Kellan Lutz is jelöltek voltak és sokkal jobban megérdemelték volna a díjat!!!!Gratulálok a Harry POtter sztárjainak és Robert Pattinsonnak. a többi egyszerűen szánalmas.........
2011. augusztus 08. 17:05
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
Ian Somerhalder
és Nina
a TVD-seknek gat!!
Johnny Depp nek, Katy Perry-nek és Brunonak is grat.
|
|
citromfacsaró.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 144677 offline
|
istenem megértük hogy a harry potter végre nyerjen valamit.. mivan elaltatták az alkonyat rajongókat???
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
bár Ian és Nina többet érdemelt volna
2011. augusztus 08. 17:06
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
még utoljára hozzászólok,mert azért még pár dolgot meg kell említeni.
az ok,hogy ez van:ha jól megnézzük a listát,akor az összes ma létező tucatsztrá bennevan.bíbörke és szelike nemhogy díjat nem érdemelt volna,de még a jelöléseket se érdemlik/érdemelték meg.még mindig nem tértem magamhoz,hogy ők ketten lettek a legszexibb(!) férfi és nő.már ott megakadt a mtatvány,hogy bíbör állati messze van a férfitől,szelike meg a nőtől.talán inkább a legjobb marketingfogás vagy esetleg érdekkapcsolat kategóriában nevezhettek volna,mert már lassan olyan jelölést is létre kéne hozni,ők ketten mindenképpen az esélyesek között vannak.
azt hittem,hogy ez az őrület hamarosan meg fog állni,dehát tévedtem,ennek a kamukapcsolatnak csak mégtöbb sikítozó fan lett az eredménye,ahogy a lista is bizonyítja.
a vámpírnaplókkal nincs különösebb bajom,hogy nyertek,de szerintem ők is túl sok jelölést/díjat kaptak,mert nem egy világklasszis sorozat,én például ian és a sztori miatt nézem.taylor swiftnek vannak jó dalai,de vannak nála jobbak is a szakmában,ha countryról van szó(ha jól tudom,ez a műfaja).a filmek..harry potter-t én nagyon szeretem,az utolsó rész miatt már megérdemlik a jelölést.a robert pattinson mánia viszont már eelég nagy méretek ölt,szerintem ez is túlzás.
amiben viszont említésre méltó tehetségek nyertek(pl.jolie) az csak azért van,mivel szelikét és a többi tucatsztárt abban a kategóriában ha jól emlékszem nem jelölték.ha jelölték volna,tuti azt a díjat is ő nyeri.
a listára visszatérve,ritka szánalmas egy eredmény..
az ok,hogy ez van:ha jól megnézzük a listát,akor az összes ma létező tucatsztrá bennevan.bíbörke és szelike nemhogy díjat nem érdemelt volna,de még a jelöléseket se érdemlik/érdemelték meg.még mindig nem tértem magamhoz,hogy ők ketten lettek a legszexibb(!) férfi és nő.már ott megakadt a mtatvány,hogy bíbör állati messze van a férfitől,szelike meg a nőtől.talán inkább a legjobb marketingfogás vagy esetleg érdekkapcsolat kategóriában nevezhettek volna,mert már lassan olyan jelölést is létre kéne hozni,ők ketten mindenképpen az esélyesek között vannak.
azt hittem,hogy ez az őrület hamarosan meg fog állni,dehát tévedtem,ennek a kamukapcsolatnak csak mégtöbb sikítozó fan lett az eredménye,ahogy a lista is bizonyítja.
a vámpírnaplókkal nincs különösebb bajom,hogy nyertek,de szerintem ők is túl sok jelölést/díjat kaptak,mert nem egy világklasszis sorozat,én például ian és a sztori miatt nézem.taylor swiftnek vannak jó dalai,de vannak nála jobbak is a szakmában,ha countryról van szó(ha jól tudom,ez a műfaja).a filmek..harry potter-t én nagyon szeretem,az utolsó rész miatt már megérdemlik a jelölést.a robert pattinson mánia viszont már eelég nagy méretek ölt,szerintem ez is túlzás.
amiben viszont említésre méltó tehetségek nyertek(pl.jolie) az csak azért van,mivel szelikét és a többi tucatsztárt abban a kategóriában ha jól emlékszem nem jelölték.ha jelölték volna,tuti azt a díjat is ő nyeri.
a listára visszatérve,ritka szánalmas egy eredmény..
2011. augusztus 08. 17:10
semmi problémám a listával, de valóban Justin Bieber lenne a legszexibb férfi??????
2011. augusztus 08. 17:11
|
|
gwenamyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.08. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 60359 offline
|
Gratulálok minden nyertesnek, bizonyosan örülnek, hogy nekik ennyi jár. Sok elvetemült fan szavaz rájuk éjjel nappal vagy a filmforgalmazó lefizeti a zsűrit és így nyernek. Nézzük a dolog jó oldalát, legalább nincs rossz érzésük, mikor mennek a díjkiosztóra és abban a hitben írhatják meg a köszöntő szöveget otthon, hogy úgyis nyerni fognak.
2011. augusztus 08. 17:13
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Na ez már aztán tényleg a legalja! Mindenhol csak Selena Gomez-t, Justin Bieber-t látok
Legszexisebb nő és férfi, ez most csak egy vicc ugye?? A legjobb zenekar is Selena Gomez & The Scene? A világ behódol az ilyen szánalmas, tehetségtelen előadóknak, mint ők. Erre már nem is tudok mit írni, legszívesebben sírnék, hogy az emberek az ilyen nagy nullákat értékelik, a tehetségek helyett. Ehhez csak gratulálni tudok
1 felhasználónak tetszik:
gwenamy
2011. augusztus 08. 17:22
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Nem nyert sem a My Chemical Romance,sem az X-men,Mila Kunis sem...meg még egy csomó minden/mindenki akire szavaztam.
Sírok.
Sírok.
2011. augusztus 08. 17:22
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Gratulálok Selenának,Deminek,Robertnek és Ian-nak.Ja és persze Emma Stone-nak.Imádom azt a filmet.
2011. augusztus 08. 17:24
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Nem kell itt felháborodni.Ez egy TINI díjátadó.A tinik pedig őket szeretik.Ennyi.
2011. augusztus 08. 17:27
Alapjába véve azok nyertek akiknek szurkoltam
De...hogy Justin Bieber a legszexibb férfi?
2011. augusztus 08. 17:37
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Gratula Selena, Vámpírnaplók, Demi, Taylor Swift de a többieknek is grat.
2011. augusztus 08. 17:40
|
|
pookins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 831 Csatolások: 946 Azonosító: 140772 offline
|
JUSTIN hol SZEXI?? és.. hol FÉRFI??????:'DD
Taylornak nagyonnagyon örülök, tehetséges, megérdemelte (:
Daniel Radcliffe, Emma Watson, Emma Stone, Blake Lively, Ashton Kutcher.. nektek is örülök nagyoon (:
Taylornak nagyonnagyon örülök, tehetséges, megérdemelte (:
Daniel Radcliffe, Emma Watson, Emma Stone, Blake Lively, Ashton Kutcher.. nektek is örülök nagyoon (:
2011. augusztus 08. 17:43
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
"Nem kell itt felháborodni.Ez egy TINI díjátadó.A tinik pedig őket szeretik.Ennyi. "
Én is TINI vagyok,és szerintem botrányosan sz*r ez a lista,ritka rossz.
Én is TINI vagyok,és szerintem botrányosan sz*r ez a lista,ritka rossz.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. augusztus 08. 17:45
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Grat : Selena,Demi,Taylor,Vámpírnaplók,Harry Potter és a Halál ereklyéi,és Johnny Depp..
De aaz,...hogy Justin legyen a legszexibb férfi...
Hátt ez azért már túlzáás...
De aaz,...hogy Justin legyen a legszexibb férfi...
Hátt ez azért már túlzáás...
2011. augusztus 08. 17:46
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Grat nekik
Selenának és Justinnak örültem a legjobban
Ja és Ashton Kutchernek
De ED HELMS - a Másnaposokból - miért nincs a listán? Ő is nyert díjat! Élőben néztem a díjátadót...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.