Kihirdették a Teen Choice Awards nyerteseit
2011. augusztus 11. 18:44
Idézet (blackeye88 @ 2011.08.10. 23:46)
Legjobb csók: Emma Watson & Daniel Radcliffe (Harry Potter és a Halál Ereklyéi, 1. rész)
ez mikor volt xD ??
ez mikor volt xD ??
Amikor megpróbálják elpusztítani az első Horcruxot, és kiszabadul belőle az a valami (nem tudom, hogy hívják, mert magyarul nem olvastam a könyveket), és akkor Ron azt látja, hogy Harry és Hermione, alias Daniel és Emma csókolóznak (mivel az a valami mindig azt formálja meg, amitől a legjobban félsz).
Remélem, így már rémlik valami..
2011. augusztus 11. 19:34
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
A vámpírnaplók,Jhonny Deep és Bruno Mars érdekel akik nyertek.Selena meg nem is Szexi Nina nyerhete volna meg.Sel meg Jb meg egyék meg adíjat
2011. augusztus 11. 21:10
Oké, ez az egész szánalmas.
Bieber mint legszexibb férfi? Ismétlem FÉRFI? És akkor még Selenáról ne is beszéljünk... Pfft.
Egyedül a Harry Potteres és Glee-s sikereknek örülök.
Bieber mint legszexibb férfi? Ismétlem FÉRFI? És akkor még Selenáról ne is beszéljünk... Pfft.
Egyedül a Harry Potteres és Glee-s sikereknek örülök.
2011. augusztus 11. 22:21
Szerintem tényleg a legjobb szerelmes dal a „ Love You Like A Love Song ” Olyan gyönyörű az a szám. ^^ meg is érdemli Selena. =) És a többit is. =) Valóban szeretem a Varázslók a Waverly helyről sorozatot és a Who Says című számát is. ^^ Elvégre ki ne tudná szeretni.??
2011. augusztus 11. 22:33
|
|
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline
|
Rebeca Black mióta számít sztárnak?????úgy látszik erről a monumentális eseményről lemaradtam
2011. augusztus 12. 01:04
Király
csak kár hogy Justin Bieber is közte van :'(
2011. augusztus 12. 09:09
|
|
Katherine A. Wolfúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.10. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 157925 offline
|
ugyan már, szerintem elrontották a szavazást! Még hogy Bieber legjobb férfi előadó meg a legszexibb!!?? na nehogy már!! -.-"
2011. augusztus 12. 10:45
Idézet (Endzsíí. - Selly98 @ 2011.08.11. 22:21)
Szerintem tényleg a legjobb szerelmes dal a „ Love You Like A Love Song ” Olyan gyönyörű az a szám. ^^ meg is érdemli Selena. =) És a többit is. =) Valóban szeretem a Varázslók a Waverly helyről sorozatot és a Who Says című számát is. ^^ Elvégre ki ne tudná szeretni.??
Öhm... én?
2011. augusztus 12. 11:37
|
|
november23mondayúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.10. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 157987 offline
|
num1Kolosszus
Endzsíí. - Selly98 írta:
Öhm... én?
Öhm ... én se? xDD
Endzsíí. - Selly98 írta:
Öhm... én?
Öhm ... én se? xDD
2011. augusztus 12. 14:44
Justin, mint legjobb gonosztevő a CSI-ban??
Kábé annyi tehetség szorult a srácba, hogy jaaajj!!
A Glee-nek és a Vámpírnaplóknak örülök, de Justint és Selena sztem nem igazán tartozhatna a nyertesek közé!!(Saját vélemény!!)
2011. augusztus 12. 15:33
|
|
Vikkííúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 140010 offline
|
Justin Bieber a legszexibb férfi?
Ez most fájt....
Én nem tartozom azok közé akik utálják... de ... áááá... ilyen nincs... xD
Taylor Lautnernek kellett volna ott győzni.. De a többi nagyából jól van... Selenának, Deminek,a Harry Potternek és a Vámpír naplóknak nagyon örülök
Ez most fájt....
Én nem tartozom azok közé akik utálják... de ... áááá... ilyen nincs... xD
Taylor Lautnernek kellett volna ott győzni.. De a többi nagyából jól van... Selenának, Deminek,a Harry Potternek és a Vámpír naplóknak nagyon örülök
2011. augusztus 12. 17:12
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Nagy gratuláció mindenkinek!!
2011. augusztus 12. 18:47
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
mindenkinek grat bár a legjobb vámpírral nemigazán értek egyet
2011. augusztus 12. 18:56
|
|
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline
|
sztem nem Taylor Swift a legjobb női előadó, és nem is ő a legjobb divatikon. Amúgy szeretem a csajt de sztem sok díjat kapott.
ez csak az én véleményem
ez csak az én véleményem
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: