Kihirdették a Teen Choice Awards nyerteseit
2011. augusztus 08. 14:41
|
|
EmmaWatsonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 143221 offline
|
Harry Potter
Nina Dobrev
Emma Watson
Tom Felton
Justin Bieber
Selena Gomez
Nina Dobrev
Emma Watson
Tom Felton
Justin Bieber
Selena Gomez
2011. augusztus 08. 14:43
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Én tudom, hogy lett Bieber a legszexibb férfi. Hónapok óta, éjjel nappal dobálta saját magára a szavazatokat.
8 felhasználónak tetszik:
goldman,
UnhappyMeals,
MycySmiley,
Grace Benning,
zsófi1997,
DreamerGirl,
An_d_a,
Josh_
2011. augusztus 08. 14:47
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (dóóra @ 2011.08.08. 14:01)
Ohh JB meg a kis barátnője!
ennél a résznél már meg sem lepődtem.
De azért Katy Perrynek,Vin Dieselnek,Johny Deppnek örülök.
Az összes többi nem érdekel konkrétan,mert utálom őket! 
De azért Katy Perrynek,Vin Dieselnek,Johny Deppnek örülök.
Én is így vagyok
2011. augusztus 08. 14:48
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Justin Biber-Legszexibb férfi = Fatal error , helyette, JAMES FRANCo <3
Michael Trevino, a HP-esek megérdemelték, a többi pedig, háát, én azért vitatkoznék még páron! =D
Michael Trevino, a HP-esek megérdemelték, a többi pedig, háát, én azért vitatkoznék még páron! =D
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Akik győzelmének örülök:
Vámpírnaplók stábja
Harry Potter stábja
Johnny Depp
Emma Stone
Cameron Diaz
Akik győzelmén röhögnöm kell:
Selena Gomez
Justin Bieber
Glee
Vámpírnaplók stábja
Harry Potter stábja
Johnny Depp
Emma Stone
Cameron Diaz
Akik győzelmén röhögnöm kell:
Selena Gomez
Justin Bieber
Glee
Idézet (ee16 @ 2011.08.08. 14:34)
Justin a legsexibb?!Az sem biztos h férfi
Holly Keller
A TVD-nek a nézetsége az USAban az 1 évad 3,60 a 2 évad pedig 3,03 milliókban,ez neked nem elég?
Holly Keller
A TVD-nek a nézetsége az USAban az 1 évad 3,60 a 2 évad pedig 3,03 milliókban,ez neked nem elég?
Én nekem speckó gyenge, bár én max 2 milliós nézettséget olvastam valahol, mégis a nagyobb sorozatok 5-6 milliós nézettséget hoznak. Ilyen pl. a CSI, NCIS vagy éppen az NCIS:LA, de, ha jól tudom a Bones is hoz egy ilyen átlagot. Vannak azért sokkal menőbb sorozatok is szerény véleményem szerint, amik tényleg lekötnek. És, bár én csak Ian miatt nézem a TVD-t, de Ninának is lenne még mit tanulnia a szakmát illetően. Elég csak megnézni a listát, hogy kiket utasított a háta mögé. Szerintem ez nonszensz. Meg nem furcsa, hogy szinte az egész TVD cast nyert szinte legalább egy díjat? Nekem kacsának tűnik ez az egész. Ömlesztett tucatdömping ez a lista. Sekélyes és amatőr nyertesekkel. Pont ez a lista bizonyítja azt, hogy valóban azok maradnak fent, akik minél divatosabbak, minél "tucatosabbak". Én a nyertesek közül Deppet, Jolie, Shane Westet, Linda Huntot tudom értékelni, akikről szó sem esett a cikkben sajnos. A többi nyertes számomra szinte értékelhetetlen. De a TCA mindig is a divatról szólt. Csak dühítő, hogy rengeteg tehetség van elnyomva a tucat kedvenceitek miatt. Érvényesülni sem tudnak, mert persze a TVD-t minden kategóriába jelölték, és nem baj, hogy mellékszereplő kategóriában, de azt is meg kell nyerni. Több reményt fűztem hozzá, mert nagyon tetszett a jelölési lista, de a végeredmény egyszerűen maga a borzalom.
2011. augusztus 08. 14:49
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
xD szavy, csak most olvastam el amit írtál, xD xD, köszi, ezen jót kacarászok! =D
2011. augusztus 08. 14:49
Parkinson is kapott díjat??? HÚHÚHÚ!!! Szánalmas!
2011. augusztus 08. 14:51
|
|
MissDemon96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 67 Csatolások: 2 Azonosító: 156481 offline
|
Justin a legszexibb férfi?! (juuuuuuuuj) Mért nem a legszexibb csaj vagy akármi, de ez!
2011. augusztus 08. 14:52
Majdnem minden díjal egyetértek, különösen örülök Taylor Swiftnek, Deminek, Justinak(bár a legsexibb férfi azért túlzás) , Selemának (legsexibbn nő... no comment),nah mind1 mindenkinek örülök, de azért én tudnék változtatni...
2011. augusztus 08. 14:55
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
Justin a legjobb színész , legszexibb férfi, legjobb gonosz tevő ... loool... xd
2011. augusztus 08. 14:57
nem semmi
mindeggyik megérdemli a dijat,de én mondjuk nem adtam volna Taylor Swift-nek eggyi dijat,mert közel nem olyan jó mint ahogy beállirják,és Justin se a legszexibb férfi,de m1...de ez az én véleményem!!!
2011. augusztus 08. 15:01
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Gratulálok minden nyertesnek! Örülök a Vámpírnaplók,Selena, Demi és Taylor sikereinek. 
Bár Justin díjaival nem értek egyet. Méghogy legszexibb férfi?! Szexi és férfi?!
Na mindegy, ez az én személyes véleményem...
Bár Justin díjaival nem értek egyet. Méghogy legszexibb férfi?! Szexi és férfi?!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.