Selena és Justin: feszültség és féltékenység?
2011. július 31. 14:58
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
LittleVampire igazad van!
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. július 31. 15:03
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Én nem vagyok túlzottan nagy rajongója egyik sztárnak sem – mert nem hinném, hogy lenne mit rajongani rajtuk. Justinnak gyerek hangja van, míg Selena énekelni sem tud – számítógéppel csinosítják hangját. Szerintem egyikőjük sem érdemli meg túlzottan azt a hírnevet, azt a rajongói tábort, amelyet évek alatt szereztek maguknak. Nem igazán vagyok oda sem Justin, sem Selena számaiért, mert szerintem nem annyira jó, mint amennyire beharangozzák őket.
Selena és Justin… szerelmes párt alkotni együtt jár rengeteg olyan előnnyel, amely mindkettőjük számára tökéletes volt, vagy még mindig az. Hisz gondoljatok bele! Eléggé híresek mind a ketten, és ha ezt összepakolják, még híresebbek lesznek. Állandóan róluk írnak, róluk cikkeznek, folyton csak róluk lehet hallani. Ez egy hihetetlen nagy reklámfogás mind Selena, mind Justin részéről. Soha nem lehetett hallani azelőtt, hogy mennyire szerelmesek, alig lehetett őket kézen fogva látni, márpedig, ha egy sztár szerelmes, azt a média mindig meglebegteti, azonban itt semmi ilyesmiről nem volt szó. Szinte azt lehetett mondani külső, médiafigyelőként, hogy egymás mellett eléltek, és csak akkor nyúltak a párom illetve kedves szóhoz, ha még nagyobb hírnevet és cikkezést akartak elérni.
Az pedig igen szomorú dolog, hogy egymásra féltékenyek. Mindenkinek a saját karrierjével kellene törődnie, és foglalkoznia, nem pedig azzal, hogy a másik miért sikeresebb vagy éppen miért nem. Szerintem, ha szerelmesek lennének, és nem ’állkapcsolat’ lenne, nem lennének féltékenyek egymásra, mert hát a szerelem nem éppen az egyenlőségre és arra épül, hogy megbízunk a másikban? Már pedig, egy sztár esetében nem pénzhajhásznak kellene lennie, hanem az érzelmi oldalát kellene vizsgálnia. Az a legszörnyűbb szerintem ebben az egészben, hogy ahelyett, hogy véget vetnének annak, ami szerintem nincs is, még folytatják és jobban ’hergelik’ a médiát. Bár, szerintem már mindenki tudja, hogy ez szimplán csak egy reklámfogás, és semmi másról nincsen szó.
Igazán elszomorító, hogy a tizenévesek bálványa egyszerűen ilyen szánalmas dologra vetemedik. Én úgy tartom számon, ha valakit példaképnek tekintenék, akkor olyan embert választanék, aki vállalja mindenért a felelősségét, és nem csinál ilyen hazugságkapcsolatokat. Szerintem mind a ketten büszkék lehetnek magukra, hogy ilyen mélyre süllyednek, és ahelyett, hogy saját karrierjükkel tolnák be magukat a médiába, nem pedig azzal, hogy ők most járnak vagy sem. Alapból szerintem – ilyen fiatalon igazán kiütközik a korkülönbség is, most csak gondoljatok bele. Egy tizenhét éves srác – akármennyire is komoly, és akármennyire is intelligens, nem tud felérni szerintem egy tizenkilenc éves lány szintjére. Főleg azért nem, mert tizenhét évesen az ember teljesen másképp vélekedik a dolgokról, mint tizenkilenc évesen.
Selena és Justin… szerelmes párt alkotni együtt jár rengeteg olyan előnnyel, amely mindkettőjük számára tökéletes volt, vagy még mindig az. Hisz gondoljatok bele! Eléggé híresek mind a ketten, és ha ezt összepakolják, még híresebbek lesznek. Állandóan róluk írnak, róluk cikkeznek, folyton csak róluk lehet hallani. Ez egy hihetetlen nagy reklámfogás mind Selena, mind Justin részéről. Soha nem lehetett hallani azelőtt, hogy mennyire szerelmesek, alig lehetett őket kézen fogva látni, márpedig, ha egy sztár szerelmes, azt a média mindig meglebegteti, azonban itt semmi ilyesmiről nem volt szó. Szinte azt lehetett mondani külső, médiafigyelőként, hogy egymás mellett eléltek, és csak akkor nyúltak a párom illetve kedves szóhoz, ha még nagyobb hírnevet és cikkezést akartak elérni.
Az pedig igen szomorú dolog, hogy egymásra féltékenyek. Mindenkinek a saját karrierjével kellene törődnie, és foglalkoznia, nem pedig azzal, hogy a másik miért sikeresebb vagy éppen miért nem. Szerintem, ha szerelmesek lennének, és nem ’állkapcsolat’ lenne, nem lennének féltékenyek egymásra, mert hát a szerelem nem éppen az egyenlőségre és arra épül, hogy megbízunk a másikban? Már pedig, egy sztár esetében nem pénzhajhásznak kellene lennie, hanem az érzelmi oldalát kellene vizsgálnia. Az a legszörnyűbb szerintem ebben az egészben, hogy ahelyett, hogy véget vetnének annak, ami szerintem nincs is, még folytatják és jobban ’hergelik’ a médiát. Bár, szerintem már mindenki tudja, hogy ez szimplán csak egy reklámfogás, és semmi másról nincsen szó.
Igazán elszomorító, hogy a tizenévesek bálványa egyszerűen ilyen szánalmas dologra vetemedik. Én úgy tartom számon, ha valakit példaképnek tekintenék, akkor olyan embert választanék, aki vállalja mindenért a felelősségét, és nem csinál ilyen hazugságkapcsolatokat. Szerintem mind a ketten büszkék lehetnek magukra, hogy ilyen mélyre süllyednek, és ahelyett, hogy saját karrierjükkel tolnák be magukat a médiába, nem pedig azzal, hogy ők most járnak vagy sem. Alapból szerintem – ilyen fiatalon igazán kiütközik a korkülönbség is, most csak gondoljatok bele. Egy tizenhét éves srác – akármennyire is komoly, és akármennyire is intelligens, nem tud felérni szerintem egy tizenkilenc éves lány szintjére. Főleg azért nem, mert tizenhét évesen az ember teljesen másképp vélekedik a dolgokról, mint tizenkilenc évesen.
2011. július 31. 15:04
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
jajj istenem kitérdekel h mi van velünk engem nem :S -.-"
nekem már tök mindegy, hogy együtt vannak e vagy nem...
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
na, talán justin rájön h szalonna csak kihasználja őt és féltékeny, ha justin nem vele van, akk nem jut neki a hírnévből, és arra is féltékeny, hogy szalonnának semmi tehetsége justinnal ellenben.
2011. július 31. 15:07
Már nem azért, de Beyoncénál is midnig töbett keresett Jay-Z! És ez sosem volt probléma. Midnekeeten örültek egymás sikereinek és a sjaátjaiknak is természtetesen. MErt alapvetően a kultúrában úgy tartják, hogy midnig a férfi tartja el a cslaádot. ez a "norma". Vagyis szerintem se Selenának, se Justinnak nem kéne pánikolnia. Selenát szeretem, habár a Bieber gyereket nem, de talán először láttam tényelg boldognak melette Miss Gomez-t. Szóval vagy elszúrják, vagy pedig tényleg boldogok lehetnek együtt. Midnen félreértés/féltékenység/sikerhalmozás/ellentét ellenére.
2011. július 31. 15:09
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Egyetértek yourshawty
2011. július 31. 15:13
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Kár lenne ha szétmennének. Úgy hogy küldenénk el őket együtt a Bahamákra? Örökre.
2011. július 31. 15:14
ha tényleg szeretnék egymást,nem lennének egymásra féltékenyek...már lassan kezdtem elfogadni,hogy Selena Justinnal van,de amúgy sokkal jobbat érdemelne Sell
2011. július 31. 15:15
|
|
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline
|
Sokan írják h S jobbbat érdemel,miért is.? kezdjük ott h Justin híresebb,lehet h nemsokkal de egy kicsit biztosan, ráadásul ha JB nem tehetséges(ami sztem nem igaz,de sajét vélemény.
) akkor S..? csakmert neki ének tudása az 0 a színészet se vmi nagy... 1-2 max.3.:SS szval,a kis szelenátok se olyan hűde profi,és justin állandóan támogatja,igy dicséri úgy dicséri,de S meg semmit nemir,szégyenli JB-t és saját magát is már..(mivel érdekkapcsolat az egész S részéről..)
2011. július 31. 15:21
|
|
BellaBiankaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 132334 offline
|
Már elegem van Selena és Justin egyszer együtt vannak egyszer meg nem, én bírom őket de ez már nekem UNALMAAS!!
most már a csapból is ők folynak én nekem Selena hangja.sőt mindene ,Justinnak is jó hangja van De jobbat érdemel Selena
NNNeemm??
PUSZI mindenkinek!!
most már a csapból is ők folynak én nekem Selena hangja.sőt mindene ,Justinnak is jó hangja van De jobbat érdemel Selena
NNNeemm??
2011. július 31. 15:22
Idézet (rekush98 @ 2011.07.31. 15:15)
Sokan írják h S jobbbat érdemel,miért is.? kezdjük ott h Justin híresebb,lehet h nemsokkal de egy kicsit biztosan, ráadásul ha JB nem tehetséges(ami sztem nem igaz,de sajét vélemény.
) akkor S..? csakmert neki ének tudása az 0 a színészet se vmi nagy... 1-2 max.3.:SS szval,a kis szelenátok se olyan hűde profi,és justin állandóan támogatja,igy dicséri úgy dicséri,de S meg semmit nemir,szégyenli JB-t és saját magát is már..(mivel érdekkapcsolat az egész S részéről..)
Ja persze érdekkapcsolat??
Dehogyis!!
Attól még, hogy nem szereted Selenat még nem kell ennyire leszólni
Én se szólom le Justint!
Pedig utálom
2011. július 31. 15:24
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
csajbunyó lesz, tépjétek egymást lányok!
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.