amúgy meg,mellékesen megjegyzem,már furcsálltam is,hogy három napja nem kapok cikket selenaról xD
Selena és Justin: feszültség és féltékenység?
2011. július 31. 14:40
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
ugyanmár,egyszerű érdekkapcsolat,a nagyobb hírnév miatt,ennyi az egész,nem kell drámázni.mondom,érdekes,hogy amikor jót mondanak róluk és arról cikkeznek,azt az elfogult fanok elhiszik,és jó hogy cikkeznek róla,viszont az ilyesmit ne.xD érdekes,akárki akármit mond.
soha nem néztek egymásra ˝úgy˝,szerelmesen,csak eljárkálnak a díjátadókra,a tengerparton csinálják az olyanokat,amiket más a szobán,valamint az összes olyan éttermet és helyet bejárják,amik köztudottan nyüzsögnek a lesifotósoktól.a teljes listát nem tudom,de van egy étterem és helylista amerikában,ami köztudottan a fotósok kedvenc helye.nem értem,minek túlreagálni,és ezzel teletömni az összes újságot,miközben PR kapcsolat.
amúgy meg,mellékesen megjegyzem,már furcsálltam is,hogy három napja nem kapok cikket selenaról xD
LOL
2011. július 31. 14:41
|
|
Jessica Bownúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 156948 offline
|
Jajj...annyira aranyos pár...ne h már egy kis féltékenység meg feszültség szét rontsa a párkapcsolatukat...
Egyetértek: Chrisstynah
2011. július 31. 14:42
nem szeretném ha szétmennének mert szerintem tök cukik együtt
2011. július 31. 14:43
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
remélem nem igaz a hír mert szerintem tökre összeillenek
2011. július 31. 14:44
|
|
love.taylorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 155619 offline
|
szelena sokkal jobbat érdemel
hát mindig ilyen rosszakat fog magának
de taylor ez nem rossz az volt eddig a legjobb pasija
hát mindig ilyen rosszakat fog magának
de taylor ez nem rossz az volt eddig a legjobb pasija
2011. július 31. 14:46
Na ez klassz...nincs mit féltékenykedniük egymásra....mindketten híresek együtt vannak ez a fő!
2011. július 31. 14:47
|
|
Trxaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 154419 offline
|
Én megmondom őszintén,szentem Selena jobbat érdemel, vagy pedig senkit. Mégpedig azért, mert ha ennyire féltékeny a másikra akkor, viszlát és boldoguljon egyedül. Justinnál is ugyanez a véleményem.
Am meg szentem nem kéne azon összeveszni, meg nehogymár ezért mennyen tönkre egy kacspolat, mert az egyik híresebb a másiknál. Egy kapcsolatban nincsenek határok, sem korlátok. Szabad vagy és ha ez a párodnak nem tetszik, akkor nem szeret igazán. És a párodnak el kell fogadnia ha sikeresebb vagy nála, veled együtt kéne őrülnie, de úgy látszik, hogy ezek mindjárt széttépik egymást...
Am meg szentem nem kéne azon összeveszni, meg nehogymár ezért mennyen tönkre egy kacspolat, mert az egyik híresebb a másiknál. Egy kapcsolatban nincsenek határok, sem korlátok. Szabad vagy és ha ez a párodnak nem tetszik, akkor nem szeret igazán. És a párodnak el kell fogadnia ha sikeresebb vagy nála, veled együtt kéne őrülnie, de úgy látszik, hogy ezek mindjárt széttépik egymást...
2011. július 31. 14:47
|
|
vasappenin.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 155453 offline
|
szerintem ez az egész kapcsolat csak a hírnévre megy
2011. július 31. 14:49
LittleVampire, teljesen igazad van!
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. július 31. 14:50
Ha annyira szerelmesek akkor nem féltékenykednek egymásra...
2011. július 31. 14:51
|
|
Nikee98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 596 Csatolások: 0 Azonosító: 130049 offline
|
maximálisan egyetértek veled..
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.31. 14:37)
Szánalom ami itt megy. Most csak gondoljatok bele; akik igazán szerelmesek egymásba, azok nem féltékenyek egymás sikerei. Inkább örülnek, támogatják a másikat. Nem is kell szerelmesnek lenniük egymásba, elég, ha csak jó barátok. Az igaz barátok sem szoktak irigyek lenni a másik sikereire. Akkor egy kérdés; mi is van valójában köztük? Szerintem semmi, ugyanis a szerelmesek nem így viselkednek. Ami itt megy, az csak egy ostoba reklámfogás. Undorító.
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. július 31. 14:55
megértem hogy mindekettejüknek sok rajongója van és féltékenyek egymásra, de azért ha két ember szereti egymást és megbíznak egymásban akkor nem kellene ennyire féltékenykedni...előbb-utóbb vége lesz ennek a kapcsolatnak, egyszerűen szerintem nem illenek össze...
2011. július 31. 14:55
|
|
dorcikonczúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 134231 offline
|
Pff,hát ez szerintem egyáltalán nem igaz
xDD Amúgy meg Justin nem Barack Obamaval énekelt,hanem neki xDD hahh az elég vicces lett volna
)))
2011. július 31. 14:57
|
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline
|
hát nm tom h ebből mi igaz......de ha igaz,benne wolt a pakliba h ez lesz....
2011. július 31. 14:58
Ez szerintem egy nagy marhaság. Ha szeretik egymást nem féltékenykednek ilyenért. ez egy hülye cikk... Amúgy örülnék ha így lenne, mert nem igazán illenek egymáshoz. Nah de mind1
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.