Starity

Fogadj örökbe egy David Tennant karaktert

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 23. 21:01 #221
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.07.23. 20:48)
Olyan kinézettel ... pincérnek egy melegbárba ...  vagy a Való Világ 5-be  _nevet.gif 
Brendan nem tud főzni. Makarónit tud csak, a sajtos meg mákos tésztára azt mondja, az nem embernek való, tehát még a zacskós leves maradt és kifogyott neki, ennyit tud csak főzni. Talán meg kellene tanítani főzni, a kanál nem áll valami jól a kezében. (Nem is beszélve a késről  ohmy.gif )
Kicsi kutya jól van,van DW-s labdája és szereti a banánt  biggrin.gif

Hát leszámítva sokszor az öltözködését, nem olyan rossz ám. rohog.gif Én voltam a hülye, mert azon a bizonyos bulin anno elmeséltem neki, hogy tisztára úgy néz ki (a feje), mint egy színészhaverom, akibe egykor fülig bele voltam esve... rolleyes.gif És ez nagyon tetszett neki, és vagy 10 percig csak annyit kérdezgetett vigyorogva, hogy "Really? Really? Really?"

Nem tud? Milyen kár... Pedig én kinéztem belőle, hogy tud. Mindenféle husikat például... De akkor ezek szerint jobb, ha távol marad a konyhától... Végez egyáltalán valami házimunkát otthon? Vagy ellustult férj lett belőle? smileeee.gif
Xmas szinte semmit nem csinál, még én is főzök rá, de csak azért nézem el neki a tunyaságát, mert képes pillanatok alatt "megvarázsolni" az elromlott dolgokat, amik aztán újra működnek... rohog.gif Meg vásárolni azért szokott. Főleg piát, rizst, borsót, répát, sajtot és húst. Ha más is kell, hasonlóan szokott járni, mint Brendan. Elfelejti, hogy a listán volt... rolleyes.gif
DW-s laszti, meg banán? Nagyon el van kényeztetve. rohog.gif És várható mostanában újabb családtag..? rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 07. 12:44 #222
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Szóval. Akkor mik is pontosan a szabályok? biggrin.gif
A múltkor volt karakterválasztás újra. Marad az, vagy megint kell másikat választani? Csak azért kérdezem, mert akkor maradok Xmas mellett, és igényt tartanék Mr. Loganre. Viszont mi legyen a sweet inspectorral? Szeretőnek nem kell, jelenleg pedig csak az lehet, EsmeCrowfoot ugyanis már kiválasztotta a múltkor... rolleyes.gif Viszont nem akarom tőle lenyúlni, mert a múltkor ő volt a gyorsabb. biggrin.gif
2011. szeptember 07. 12:55 #223
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.07. 12:44)
Szóval. Akkor mik is pontosan a szabályok? biggrin.gif
A múltkor volt karakterválasztás újra. Marad az, vagy megint kell másikat választani? Csak azért kérdezem, mert akkor maradok Xmas mellett, és igényt tartanék Mr. Loganre. Viszont mi legyen a sweet inspectorral? Szeretőnek nem kell, jelenleg pedig csak az lehet, EsmeCrowfoot ugyanis már kiválasztotta a múltkor... rolleyes.gif Viszont nem akarom tőle lenyúlni, mert a múltkor ő volt a gyorsabb. biggrin.gif

Szeretőt lehet tartani de nem muszáj. Újraválasztás van, nekem kell Brendan és PV. Neked ki kell akkor?
2011. szeptember 07. 13:05 #224
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.09.07. 12:55)
Szeretőt lehet tartani de nem muszáj. Újraválasztás van, nekem kell Brendan és PV. Neked ki kell akkor?

Nehéz ügy. think.gif Ha újraválasztás van, akkor szeretném Carlisle-t ismét... blush.gif A második csak szerető lehet? Xmas-t (barátnak) megtartanám, úgy megszerettem azt a bolond fejét... rohog.gif Szóval fájó szívvel ugyan, de lemondtam Mr. Loganről... unsure.gif Azért néha járhatok hozzá angolozni? biggrin.gif
2011. szeptember 07. 14:09 #225
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Akkor kericske Dave-re csapott le? smileeee.gif
2011. szeptember 07. 14:11 #226
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Újraválasztás? Megint le kell csapnom az én Peterömre? wink.gif Nem mintha rajtam kívül olyan sokan tobzódnátok érte. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88
2011. szeptember 07. 15:03 #227
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.07. 14:11)
Újraválasztás? Megint le kell csapnom az én Peterömre?  wink.gif Nem mintha rajtam kívül olyan sokan tobzódnátok érte.  _nevet.gif

Igen, megkaptad. Bí hepi. biggrin.gif Mesélj, mi újság nálatok. Tud már végre főzni? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. szeptember 07. 15:12 #228
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.07. 15:03)
Igen, megkaptad. Bí hepi.  biggrin.gif Mesélj, mi újság nálatok. Tud már végre főzni?  biggrin.gif

Dehogy tud! Hát úgy néz ki, mint aki tud? Sőt, elárulom, ha megkérdem mi legyen a vacsora, többnyire az ajkait biggyeszti, hogy neki mindegy. Viszont továbbra is rugdosódik a konyhaszekrény irányába, amennyiben valami nem úgy alakul, ahogy ő szeretné. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. szeptember 07. 15:15 #229
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.07. 15:12)
Dehogy tud! Hát úgy néz ki, mint aki tud? Sőt, elárulom, ha megkérdem mi legyen a vacsora, többnyire az ajkait biggyeszti, hogy neki mindegy. Viszont továbbra is rugdosódik a konyhaszekrény irányába, amennyiben valami nem úgy alakul, ahogy ő szeretné.  rohog.gif

Erről szoktasd le vagy ne tegyetek semmit a szekrény tetejére biggrin.gif
Brendan tud főzni biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. szeptember 07. 15:30 #230
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.07. 15:15)
Erről szoktasd le vagy ne tegyetek semmit a szekrény tetejére  biggrin.gif

Ne aggódj, már a kávéfőzőt is rég leszedtem onnan, máskülönben az is a a fejére borult volna!

Brendan tud főzni  biggrin.gif

Viszont cserébe enyhén pszichopaci. biggrin.gif Vagy arról már leszokott?
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 07. 15:46 #231
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Dave, mindjárt elkezdem olvasni, hogy kell itt játszani w00t.gif

olvas, olvas, olvas
atya ég hová keveredtem! w00t.gif
2011. szeptember 07. 16:32 #232
Ylorian
Ylorian
új tag

StátuszMindig legyen nálad egy törölköző!
Hozzászólás: 63
Azonosító: 148793
Én akkor Campbell Baint- A szabályokat meg majd átolvasom.
2011. szeptember 07. 16:56 #233
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.07. 15:30)
Ne aggódj, már a kávéfőzőt is rég leszedtem onnan, máskülönben az is a a fejére borult volna!

Mi is a foglalkozása? think.gif

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.07. 15:30)
Viszont cserébe enyhén pszichopaci.  biggrin.gif Vagy arról már leszokott?

Ez durva volt kisasszony, Brendan nem tűri az ilyen hangnemet és mondandót. Szánja bánja minden bűnét és tanult az esetből, szoktam menőzni a börtönös sztorijával, ha valaki le akarja csapni a kezemről rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Ylorian, Sally Sparrow, Grace Benning
2011. szeptember 07. 18:01 #234
Ylorian
Ylorian
új tag

Huhu! Nem tudtam mibe vágom a fejszém. Ez a Campbell egy percet sem tud nyugton ülni. Épen csak megemlítettem neki, hogy sütni akarok egy kis csokis sütit, és teljesen felpörgött. Már a lisztet és tálat pakolja, és követeli, hogy kezdjük már el. És persze zenét akar közbe. Azt hiszem a nagyon pörgős zenéimtől távol tartom. A végén még megint túl pörög.
2011. szeptember 07. 18:31 #235
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Ylorian @ 2011.09.07. 18:01)
Huhu! Nem tudtam mibe vágom a fejszém. Ez a Campbell egy percet sem tud nyugton ülni. Épen csak megemlítettem neki, hogy sütni akarok egy kis csokis sütit, és teljesen felpörgött. Már a lisztet és tálat pakolja, és követeli, hogy kezdjük már el. És persze zenét akar közbe. Azt hiszem a nagyon pörgős zenéimtől távol tartom. A végén még megint túl pörög.

Még mindig szereti a The Beatlest? Nem adtál neki energiaitalt, remélem biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Ylorian
2011. szeptember 07. 18:42 #236
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Brendan tud főzni biggrin.gif

Ha nem vagyok túl indiszkrét, nos, izé, öhmm... Találkoztak már PV-vel? rolleyes.gif
Neked amúgy minden elismerésem, bátor csaj vagy... Ha érted, mire célzok... wink.gif

Peter tegnap hívott telefonon, de már írtam. Akart velem találkozni, elmondta, hogy hiányzom, meg hogy fontos dolgot akar mondani, de nem telefontéma... Xmas kardoskodott az otthonmaradásom mellett, de én hüle elmentem...
Elmondta, hogy nagyon szeret és hogy szüksége van rám, meg hogy nagy páros ujjú patás állat volt, beismeri, elszúrta... Sokat beszélgettünk, bár leginkább én beszéltem és mindent a szemére hánytam, ő meg csak bólogatott, csendben tűrt, hallgatott, néha pedig reagált... Azt mondta, hogy szeretné, ha visszajöhetne hozzám és hogy megígéri, hogy többé egy feleségre sem néz majd, hajlandó terápiára is eljárni emiatt.

Gondolkodási időt kértem és ma este találkozunk megint - meghívott vacsorázni - amikor is választ kellene adnom neki, de én még mindig bizonytalan vagyok... Nagyon szeretem ezt a csókát, de Xmas szerint el kéne felejtenem, sürgősen. Plusz kérdőre vont, hogy hónapokig szállította a piát péntekenként, csak hogy jól érezzük magunkat és elfelejtsem azt a tökfilkót... Most mondjátok meg... Higgyek a feminin lakótársamnak, vagy ti máshogy gondoljátok..? Segítsetek, mert nemsokára indulnom kell és tényleg nem tudom, mit mondjak neki... unsure.gif Ha megint így néz majd rám... Ómamám... mellow.gif
http://26.media.tumblr.com/tumblr_l68o36W2Pq1qb0osvo1_r1_500.png
2011. szeptember 07. 19:05 #237
Ylorian
Ylorian
új tag

PV alatt Peter Vincent-et érted? Mert mi megfogjuk. Campbell hallotta, hogy előadásokat tart és nagyon kíváncsi. Csak azon gondolkozom, elég idős-e hozzá. Ezen kicsit megsértődött. Látni kellet volna, ahogy közölte, hogy ő már 19éves... nem tehettem mást bele mentem. Holnap PVt nézünk. Pénteken meg sütit sütünk. Honnan van ennyi energiája?
2011. szeptember 07. 19:25 #238
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Ylorian @ 2011.09.07. 19:05)
PV alatt Peter Vincent-et érted? Mert mi megfogjuk. Campbell hallotta, hogy előadásokat tart és nagyon kíváncsi. Csak azon gondolkozom, elég idős-e hozzá. Ezen kicsit megsértődött. Látni kellet volna, ahogy közölte, hogy ő már 19éves... nem tehettem mást bele mentem. Holnap PVt nézünk. Pénteken meg sütit sütünk. Honnan van ennyi energiája?

Igen, Peter Vincentet. smileeee.gif Nem is tudtam, hogy Campbellt érdeklik a természetfeletti dolgok. smileeee.gif A sütisütést ne is mondd... Ha megbocsájtok Peternek, rám is hasonló sors vár... unsure.gif rolleyes.gif
2011. szeptember 07. 19:30 #239
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.07. 18:42)
Ha nem vagyok túl indiszkrét, nos, izé, öhmm... Találkoztak már PV-vel? rolleyes.gif
Neked amúgy minden elismerésem, bátor csaj vagy... Ha érted, mire célzok... wink.gif
Peter tegnap hívott telefonon, de már írtam. Akart velem találkozni, elmondta, hogy hiányzom, meg hogy fontos dolgot akar mondani, de nem telefontéma... Xmas kardoskodott az otthonmaradásom mellett, de én hüle elmentem...
Elmondta, hogy nagyon szeret és hogy szüksége van rám, meg hogy nagy páros ujjú patás állat volt, beismeri, elszúrta... Sokat beszélgettünk, bár leginkább én beszéltem és mindent a szemére hánytam, ő meg csak bólogatott, csendben tűrt, hallgatott, néha pedig reagált... Azt mondta, hogy szeretné, ha visszajöhetne hozzám és hogy megígéri, hogy többé egy feleségre sem néz majd, hajlandó terápiára is eljárni emiatt.
Gondolkodási időt kértem és ma este találkozunk megint - meghívott vacsorázni - amikor is választ kellene adnom neki, de én még mindig bizonytalan vagyok... Nagyon szeretem ezt a csókát, de Xmas szerint el kéne felejtenem, sürgősen. Plusz kérdőre vont, hogy hónapokig szállította a piát péntekenként, csak hogy jól érezzük magunkat és elfelejtsem azt a tökfilkót... Most mondjátok meg... Higgyek a feminin lakótársamnak, vagy ti máshogy gondoljátok..? Segítsetek, mert nemsokára indulnom kell és tényleg nem tudom, mit mondjak neki... unsure.gif Ha megint így néz majd rám... Ómamám... mellow.gif 

Adj egy esélyt neki. Hátha észhez tér, XMAS meg talál magának más elfoglaltságot. Én adnék neki még egy esélyt a helyedben de egyben meg is mondanám, hogy az utolsó lehetőségét használja, engeszteljen ki és költözzetek, ha nincs más.
2011. szeptember 07. 19:33 #240
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.09.07. 19:30)
Adj egy esélyt neki. Hátha észhez tér, XMAS meg talál magának más elfoglaltságot. Én adnék neki még egy esélyt a helyedben de egyben meg is mondanám, hogy az utolsó lehetőségét használja, engeszteljen ki és költözzetek, ha nincs más.

Köszi... rolleyes.gif Még megrágom magamban egyszer... De indulok is, mert el fogok késni. laugh.gif Majd mesélek! wink.gif
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!