Starity

Fogadj örökbe egy David Tennant karaktert

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 01. 12:49 #181
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.01. 10:03)
Jaj, ez vicces lehetett. _nevet.gif Ciki kikezdeni valakivel, aki látványosan foglalt.  rohog.gif 
Ó, Peter nagyon örült, rögtön el is kezdett telefonálni. Ami biztos, hogy elhívja a Dokit, 10.2-t és Bartyt is, de ez meglepi, el ne áruld neki. biggrin.gif Giacomót is akarta, de mondtam neki, hogy ez nem túl jó ötlet, pláne egy legénybúcsúra, még a végén rosszba viszi Brendant, meg az én kis cukorfalatomat is...  rolleyes.gif Jobb a biztonság. smileeee.gif Aki még viszont biztosan ott lesz, az Chris. Hogy hol legyen a buli, arra vannak már ötletei, de előbb végigkérdez mindenkit, szabad-e a hely akkor és hogy mennyit kérnek érte.  smileeee.gif  rohog.gif 
http://forum.rtlbulvar.hu/pictures/forum/2010/10/07/10559374.picture

A pasid ezen a képen úgy néz ki, mint Keanu Reeves _nevet.gif
Barty? Barty? Remélem nem hozza a kígyóit meg a varázspálcáját blink.gif rohog.gif mármint, nekem ne Avada Kredavázzon mindenfelé blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. december 01. 17:24 #182
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 12:49)
A pasid ezen a képen úgy néz ki, mint Keanu Reeves  _nevet.gif 
Barty? Barty? Remélem nem hozza a kígyóit meg a varázspálcáját  blink.gif  rohog.gif mármint, nekem ne Avada Kredavázzon mindenfelé  blink.gif

Valóban, annyi különbséggel, hogy Peter helyesebb... blush.gif
Bartyval kapcsolatban nekem is fenntartásaim voltak, de Peter azt mondta, hogy ő kézben tartja a helyzetet, ne aggódjak egy percig sem. Plusz rheuskában is reménykedem, hogy sikerült Bartyt kicsit "megnevelnie" a rosszalkodásai végett... biggrin.gif

Peter egyébként a lelkemre kötötte, hogy ne nagyon beszéljek neked semmiről, de ezt muszáj elmesélnem. Le van fixálva a helyszín. Egy karaoke bárba fognak menni, már le is foglalta a helyet. Nagyon lelkes a lelkem, de mondtam neki, hogy nem kell ám egész este énekelni... wub.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 01. 19:29 #183
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.01. 17:24)
Valóban, annyi különbséggel, hogy Peter helyesebb...  blush.gif 
Bartyval kapcsolatban nekem is fenntartásaim voltak, de Peter azt mondta, hogy ő kézben tartja a helyzetet, ne aggódjak egy percig sem. Plusz rheuskában is reménykedem, hogy sikerült Bartyt kicsit "megnevelnie" a rosszalkodásai végett...  biggrin.gif
Peter egyébként a lelkemre kötötte, hogy ne nagyon beszéljek neked semmiről, de ezt muszáj elmesélnem. Le van fixálva a helyszín. Egy karaoke bárba fognak menni, már le is foglalta a helyet. Nagyon lelkes a lelkem, de mondtam neki, hogy nem kell ám egész este énekelni...  wub.gif  rohog.gif

Ha Rheuska nem nevelte meg, én megteszem. Az én esküvőmön senki sem fog avada kredavázni. A legszörnyűbb módszerhez folyamodom, és képes vagyok SP CD-t hallgattatni vele, de ha abból sem tanul, akkor a b terv lép életbe blink.gif biggrin.gif

Karaoke bár? A drága Brendan babym énekelni fog? Ki gondoskodik a zenéről? Szeretném ha valaki rögzítené ahogyan ezt énekli, köszönöm. _nevet.gif

2010. december 02. 19:06 #184
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 19:29)
Ha Rheuska nem nevelte meg, én megteszem. Az én esküvőmön senki sem fog avada kredavázni. A legszörnyűbb módszerhez folyamodom, és képes vagyok SP CD-t hallgattatni vele, de ha abból sem tanul, akkor a b terv lép életbe  blink.gif  biggrin.gif 
Karaoke bár? A drága Brendan babym énekelni fog? Ki gondoskodik a zenéről? Szeretném ha valaki rögzítené ahogyan ezt énekli, köszönöm.  _nevet.gif

SP?! De remélem valami zárt, hangszigetelt helyiségben kívánod Bartyt jobb belátásra bírni, mert különben nem lesz senki az esküvőn. Elüldözöd a násznépet is... rohog.gif Inkább hallgatom Sweetie fahangját, az is szebb. biggrin.gif

Mi az a B terv egyébként? B, mint Brendan? Csak nem ő találta ki? rohog.gif

Bizony, karaoke bár. Állítólag elég menő hely, fel vannak készülve rendesen... Úgy értem, hogy széles választékban van náluk mindenféle ital, de még főznek is náluk. Lesz valami szolidabb vacsi is. Peter lerendezte. Nem szeretné, ha úgy kéne hazatámogatni. Meg hát Brendant sem. smileeee.gif

Ami a zenéket illeti, állítólag hatalmas DVD gyűjteménye van a helynek, mindenféle stílus, mindenféle előadó, mindenféle szám. Lady Gaga meg 1000%, hogy van. Majd mondom Peternek, hogy ha tud, rögzítsen valamit a telefonjával. rohog.gif
2010. december 03. 10:38 #185
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Tegnap este említetted az adventi naptárt. Képzeld, nem is meséltem, hogy Peter kitalálta, hogy elsejétől kezdve 24-ig minden egyes napon meglep majd valamivel. Ő maga az adventi naptár és minden nap "meg kell motoznom" az ajándékomért. (megtalálni az aktuális zsebet) rohog.gif

Szerdán egy hűtőmágnest kaptam tőle, az volt ráírva, hogy "I love my christmas angel". wub.gif Tegnap pedig kaptam tőle egy Mozart Kugelt, nyami. biggrin.gif Csodálom, hogy nem falta fel... rolleyes.gif Kíváncsi leszek a mai meglepimre... blush.gif biggrin.gif
2010. december 03. 15:42 #186
- törölt felhasználó -    
^ A B terv titkos, Brendannal közösen találtuk ki rohog.gif
Ugyan már, nem fogom elijeszteni a nésznépet. Csakis elzárt szobában, hangszigetelt falak között tanítom móresre ezt az embert. Kár, hogy Brendannak már nincs meg az a kötél, amivel le lehet kötözni a székhez. Lassan átmegyek mennyaszörny üzemmódba és akkor ne akarjon az utamba kerülni mad.gif
Nem fogja tönkre tenni az esküvőmet dry.gif

Peter megint kitett magáért smileeee.gif Talán a két pasas együtt találta ki az ötletet, énis kapok valamit, minden nap ebben a hónapban. Hogy ezek mennyire nem kreatívak blink.gif Én eddig ugyanazt kaptam mint te biggrin.gif rohog.gif Ennyit a kreativitásról, lehet hogy együtt vették az ajándékainkat is. rohog.gif
2010. december 05. 10:18 #187
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.12.03. 15:42)
Peter megint kitett magáért  smileeee.gif Talán a két pasas együtt találta ki az ötletet, énis kapok valamit, minden nap ebben a hónapban. Hogy ezek mennyire nem kreatívak  blink.gif Én eddig ugyanazt kaptam mint te  biggrin.gif  rohog.gif Ennyit a kreativitásról, lehet hogy együtt vették az ajándékainkat is.  rohog.gif

Akkor gondolom nagyon előkészültetek Bartyra. Már várom a holnapot kíváncsian... biggrin.gif
Nos igen, Peter meglehetősen romantikus pasi... És nem viszi túlzásba, aminek nagyon örülök. Ha nagyon csöpög valami, azért sem szoktam rajongani. rohog.gif
Nem mondod, Te is ugyanazokat kaptad?! w00t.gif Azért azt feltételezem, hogy a motozós ötlet Peter fejéből pattant ki, elvégre ő a rendőr... rohog.gif El is magyarázta, hogy nehogy kedves legyek, nyugodtan állítsam a falhoz, meg minden... _nevet.gif
Pénteken egyébként egy kulcstartót kaptam tőle, ami ilyen kis üvegkocka és bele van gravírozva egy közös képünk... blush.gif Tegnap pedig színházjegyek voltak nála. Elmentünk és megnéztünk a színházban egy Shakespeare darabot, egészen konkrétan a vízkeresztet... Nagyon jó volt... blush.gif De nem láttalak benneteket. Ti hol ültetek? Vagy te nem színházjegyet kaptál?
Peter azt mondta, hogy az utolsó napokra extra meglepiket tartogat és majd kreatívnak kell lennem, hogy rájöjjek, hová tette... Sőt, a munkahelyén annyira unatkozik, hogy amikor épp nincs semmi dolga, akkor társasjátékot készít... Állítólag 24-re. És olyasmi lesz, mint a Cluedo... Hmm... Hát nem tudom. rolleyes.gif biggrin.gif
2010. december 05. 15:45 #188
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.05. 10:18)
Akkor gondolom nagyon előkészültetek Bartyra. Már várom a holnapot kíváncsian... biggrin.gif
Nos igen, Peter meglehetősen romantikus pasi... És nem viszi túlzásba, aminek nagyon örülök. Ha nagyon csöpög valami, azért sem szoktam rajongani.  rohog.gif
Nem mondod, Te is ugyanazokat kaptad?!  w00t.gif Azért azt feltételezem, hogy a motozós ötlet Peter fejéből pattant ki, elvégre ő a rendőr...  rohog.gif El is magyarázta, hogy nehogy kedves legyek, nyugodtan állítsam a falhoz, meg minden...  _nevet.gif
Pénteken egyébként egy kulcstartót kaptam tőle, ami ilyen kis üvegkocka és bele van gravírozva egy közös képünk...  blush.gif Tegnap pedig színházjegyek voltak nála. Elmentünk és megnéztünk a színházban egy Shakespeare darabot, egészen konkrétan a vízkeresztet... Nagyon jó volt...  blush.gif De nem láttalak benneteket. Ti hol ültetek? Vagy te nem színházjegyet kaptál?
Peter azt mondta, hogy az utolsó napokra extra meglepiket tartogat és majd kreatívnak kell lennem, hogy rájöjjek, hová tette... Sőt, a munkahelyén annyira unatkozik, hogy amikor épp nincs semmi dolga, akkor társasjátékot készít... Állítólag 24-re. És olyasmi lesz, mint a Cluedo... Hmm... Hát nem tudom.  rolleyes.gif  biggrin.gif

Brendan nekem is mondott valamit erről a motozásos dologról, gondoltam is, hogy biztosan nem ő találta ki sajátmagától. biggrin.gif Nem mintha szüksége lenne arra, hogy bárki is megmondja neki, hogy mit hogyan kell csinálni, de ebbe most inkább ne menjünk bele, ha lehet rohog.gif

Nem jutottunk el a színházba, most szólj hozzá. dry.gif Brendan elment az unokaöccsével Harry Pottert nézni, és ott ragadtak a plázában. Le voltam törve hogy nem tudunk aznap elmenni, ezért este megnéztük a Hamletet DVD-n rohog.gif és megígérte, hogy a nászutunk után elmehetünk megint. Már foglalt is le jegyeket. biggrin.gif

Peter és a kreativitás? Ejha, fel kell kötni a gatyát kisasszony, néha nem is gondolná az ember hogy mik járnak a fejében blink.gif
2010. december 05. 19:13 #189
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Peter meglehetősen manipulatív személyiség, ki tudja, ki hatott kire és miben... _nevet.gif
A pasim még nem ért haza a legénybúcsúból (de gyanítom, hogy éjfélig nem is fog), pedig én meg olyan kíváncsi vagyok, mi a mai meglepi... rolleyes.gif Te már megkaptad? biggrin.gif
2010. december 05. 19:16 #190
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.05. 19:13)
Peter meglehetősen manipulatív személyiség, ki tudja, ki hatott kire és miben...  _nevet.gif
A pasim még nem ért haza a legénybúcsúból (de gyanítom, hogy éjfélig nem is fog), pedig én meg olyan kíváncsi vagyok, mi a mai meglepi... rolleyes.gif Te már megkaptad? biggrin.gif

Nem. De ha részegen esik haza, gyanítom hogy nem is fogja odaadni. Lehet hogy hoppon maradunk a mai napi ajándékkal rolleyes.gif
2010. december 06. 07:05 #191
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.12.05. 19:16)
Nem. De ha részegen esik haza, gyanítom hogy nem is fogja odaadni. Lehet hogy hoppon maradunk a mai napi ajándékkal  rolleyes.gif

Hát nem semmik ezek a pasik! Mindenre számítottam, csak erre nem... Gondolom te is hasonló módon jártál... Vagy nem tudom...

Teszek-veszek este a szobában, egyszer csak hallom, hogy SMS-t kaptam. Nézek jobbra, nézek balra... Hol a mobilom? A hang irányából próbáltam keresgélni, de semmi. Egyszer csak feltűnt, hogy mi lóg a hálószobaszekrényre akasztva..? Hát Sweetie kabátja... Belenyúlok a zsebébe, és mit találok ott? A telefonomat... dry.gif Mondom magamnak, hogy te jó ég, a pasim kutatgatott a telefonomban és elfelejtette visszatenni a helyére, ennyire nem bízik bennem..? unsure.gif mad.gif

Erre nézem az SMS-t, feladó: Peter Carlisle. Hmm... mellow.gif Elolvasom... Erre.?! Egy SMS 'versike', csak nekem... Ő maga írta (gondolom - mert nem rímel rohog.gif )... Ójaj... Teljesen paff voltam... Hát nem aranyos(ak)??! blush.gif wub.gif

"Love is like a cloud... love is like a dream... love is 1 word and everything in between... love is a fairytale come true... Coz I found love when I found U. It’s hard to find someone whom you truly love, much less to find someone who loves you as much. When the chance comes, don't ever let go. Who cares whether this is a poem or rhyme, I will love you until the end of time..." wub.gif
2010. december 06. 11:10 #192
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Vallott. A versike közös produktum. BB is segített, az utolsó mondatot pedig állítólag a Doki jegyzi... Ezt valahogy sejtettem... rohog.gif
2010. december 06. 11:15 #193
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.06. 11:10)
Vallott. A versike közös produktum. BB is segített, az utolsó mondatot pedig állítólag a Doki jegyzi... Ezt valahogy sejtettem... rohog.gif

Jól van, így is jobb, mintha nem kapnánk semmit. Jobb mint a semmi, nem? biggrin.gif

Apropó, semmi. Ma házasodom és a férjemet ma még nem láttam. Hol van? blink.gif
2010. december 06. 11:20 #194
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.12.06. 11:15)
Jól van, így is jobb, mintha nem kapnánk semmit. Jobb mint a semmi, nem?  biggrin.gif 
Apropó, semmi. Ma házasodom és a férjemet ma még nem láttam. Hol van?  blink.gif

Még nem ért haza, vagy már nincs otthon? Peter éjfél előtt nem sokkal esett haza, egészen józan állapotban. biggrin.gif Arra ébredtem fel, hogy valaki dobálja a ruháit a földre, aztán meg hogy a fürdőszobában folyik a víz...
2010. december 06. 11:23 #195
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.06. 11:20)
Még nem ért haza, vagy már nincs otthon? Peter éjfél előtt nem sokkal esett haza, egészen józan állapotban.  biggrin.gif Arra ébredtem fel, hogy valaki dobálja a ruháit a földre, aztán meg hogy a fürdőszobában folyik a víz...

És az Brendan volt vagy Peter? Mert ma nem aludt itthon. sad.gif
2010. december 06. 11:29 #196
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.12.06. 11:23)
És az Brendan volt vagy Peter? Mert ma nem aludt itthon.  sad.gif

Tudomásom szerint Peter.
Ne aggódj, csak nem történt vele semmi..! Elég talpraesett pasid van. Amúgy Peter azt mondta, hogy amikor ő eljött, a többiek még maradtak egy kicsit.
2010. december 06. 11:47 #197
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.06. 11:29)
Tudomásom szerint Peter.
Ne aggódj, csak nem történt vele semmi..! Elég talpraesett pasid van. Amúgy Peter azt mondta, hogy amikor ő eljött, a többiek még maradtak egy kicsit.

Oké, megkerült a drága. Elment reggel boltba ajándékot venni nekem és elvették a pénztárcáját. Ütlegelték szegényt, tiszta sérülés a karja és a füle. Állítólag Peter segített neki az örsön, hogy hamarabb sorra kerüljön yes.gif
2010. december 06. 14:40 #198
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.12.06. 11:47)
Oké, megkerült a drága. Elment reggel boltba ajándékot venni nekem és elvették a pénztárcáját. Ütlegelték szegényt, tiszta sérülés a karja és a füle. Állítólag Peter segített neki az örsön, hogy hamarabb sorra kerüljön yes.gif

Jaj, szegénykém..! ohmy.gif w00t.gif Ilyet műveltek vele?! Peter igazán felhívhatott volna... Azért remélem az esküvőre jobban lesz.

Júj, ennyi az idő?! Rohannom kell, hogy odaérjek... Ott találkozunk! wink.gif beer.gif
2010. december 06. 21:47 #199
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Hát... Mit is mondhatnék? Szívből gratulálok még egyszer! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Igazán szépek voltatok az esküvőn, nagyon tetszett a ruhád! thumbsup.gif Brendan is roppant fess volt... smileeee.gif

Remélem meg voltatok elégedve Peter produkcióival, sokat készült rá... smileeee.gif

Egyébként mit műveltetek Bartyval? Egész este úgy ült, mint aki majd' felrobban a méregtől. De legalább nem csinált semmi rosszat. smileeee.gif

Jó nászutat! wink.gif
2010. december 06. 22:18 #200
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.06. 21:47)
Hát... Mit is mondhatnék? Szívből gratulálok még egyszer! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Igazán szépek voltatok az esküvőn, nagyon tetszett a ruhád!  thumbsup.gif Brendan is roppant fess volt...  smileeee.gif
Remélem meg voltatok elégedve Peter produkcióival, sokat készült rá... smileeee.gif
Egyébként mit műveltetek Bartyval? Egész este úgy ült, mint aki majd' felrobban a méregtől. De legalább nem csinált semmi rosszat. smileeee.gif
Jó nászutat! wink.gif

Köszönjük szépen. smileeee.gif
Igen, szeretnénk mindent megköszönni, jól megrendeztetek mindent. Peter még mindig nem tud énekelni, de sebaj, szerintem aranyos volt. Úgy láttam kissé felöntött a garatra. Az a Metalica szám benne volt a zenei repertoárban? Nem emlékszem rá, de minden esetre, nagy poén volt, ahogyan megragadta a mikrofont és beleélte magát az éneklésbe. smileeee.gif

Láttad a TARDIS formájú confettiket? Brendan ötlete volt biggrin.gif Brendan ötlete volt az is, mit kezdjünk Bartyval. Bejött a szobámba, az esküvő kezdete előtt fél órával, nem tudom mit akart, de sziszegett miközben beszélt és akkor átmentem mennyaszörny üzemódba. Megmondtam neki, hogy elveszem a pálcáját és soha többé nem kapja vissza, de ettől nem ilyet meg, ahogyan arra számítottam is, csak az alsó ajkát nyalogatta. Inkább részegnek tűnt, de nem tartottam jó dolognak, hogy ott hadonászott előttem a pálcájával ezért Brendanért kiálltottam, bár ez sem tetszett neki. Azt mondta fogjam be, nem akar ő semmi rosszat sem csak be van csípve.
Jött Brendan, és ketten, közös erővel, a fülére húztunk egy walkmant, két oldalt leragasztottuk a füléhez a fülhallgatót, kapott egy baseball sityakot, és természetesen Justin Bieber szólt a walkmanből. Úgy tűnt bírja a gyűrődést, Brendan felragasztott egy Justin Bieber koncertjegyet a homlokára és megfenyegette hogy kitweeteli a képet. Még mindig nem hagyta magát, ezért az egyik szeme elé tett egy Kiszel Tündés kivágott képet, cellux-szal, és Alkonyatot nézetett vele. Itt már beadta a derekát, Brendan össze is bilincselte a kezét, nem tudott mit tenni. Az én lovagom smileeee.gif Rózsaszín bolyhos bilincs volt és Petertől kapta.
Hát izééé, kedves barátném, Peter rózsaszín bilincssel dolgozik az örsön vagy mit keresett nála egy pink bilincs? blink.gif
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!