Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.06. 21:47)
Hát... Mit is mondhatnék? Szívből gratulálok még egyszer! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Igazán szépek voltatok az esküvőn, nagyon tetszett a ruhád!

Brendan is roppant fess volt...
Remélem meg voltatok elégedve Peter produkcióival, sokat készült rá...
Egyébként mit műveltetek Bartyval? Egész este úgy ült, mint aki majd' felrobban a méregtől. De legalább nem csinált semmi rosszat.
Jó nászutat!

Köszönjük szépen.
Igen, szeretnénk mindent megköszönni, jól megrendeztetek mindent. Peter még mindig nem tud énekelni, de sebaj, szerintem aranyos volt. Úgy láttam kissé felöntött a garatra. Az a Metalica szám benne volt a zenei repertoárban? Nem emlékszem rá, de minden esetre, nagy poén volt, ahogyan megragadta a mikrofont és beleélte magát az éneklésbe.
Láttad a TARDIS formájú confettiket? Brendan ötlete volt

Brendan ötlete volt az is, mit kezdjünk Bartyval. Bejött a szobámba, az esküvő kezdete előtt fél órával, nem tudom mit akart, de sziszegett miközben beszélt és akkor átmentem mennyaszörny üzemódba. Megmondtam neki, hogy elveszem a pálcáját és soha többé nem kapja vissza, de ettől nem ilyet meg, ahogyan arra számítottam is, csak az alsó ajkát nyalogatta. Inkább részegnek tűnt, de nem tartottam jó dolognak, hogy ott hadonászott előttem a pálcájával ezért Brendanért kiálltottam, bár ez sem tetszett neki. Azt mondta fogjam be, nem akar ő semmi rosszat sem csak be van csípve.
Jött Brendan, és ketten, közös erővel, a fülére húztunk egy walkmant, két oldalt leragasztottuk a füléhez a fülhallgatót, kapott egy baseball sityakot, és természetesen Justin Bieber szólt a walkmanből. Úgy tűnt bírja a gyűrődést, Brendan felragasztott egy Justin Bieber koncertjegyet a homlokára és megfenyegette hogy kitweeteli a képet. Még mindig nem hagyta magát, ezért az egyik szeme elé tett egy Kiszel Tündés kivágott képet, cellux-szal, és Alkonyatot nézetett vele. Itt már beadta a derekát, Brendan össze is bilincselte a kezét, nem tudott mit tenni. Az én lovagom

Rózsaszín bolyhos bilincs volt és Petertől kapta.
Hát izééé, kedves barátném, Peter rózsaszín bilincssel dolgozik az örsön vagy mit keresett nála egy pink bilincs?