Idézet (kateblock @ 2010.10.11. 12:57)
Amiben eper van az csak jó lehet

A gesztenyepálinka gondolatától a gyomrom is felfordul.
Jó szórakozást Skóciában. Mi is mennénk Brendannal. Azt találta mondani hogy szeretné megkeresni a loch nessi szörnyet és ott akarja tölteni a karácsonyt, ami számomra oké, bár lehet hogy a szörnyet hiába keresnénk.
Brendan ma flörtölt egy magyar nővel, csessze meg.
Nem tudom, én annyira nem vagyok epres. Ha gyümi, akkor görögdinnye és szőlő, de a kiwit is imádom, de csak akkor, ha már elég puha és nem marja agyon a nyelvemet...
Így közeledve a télidő felé pedig kifejezetten jólesik a narancs és a mandarin is. De csak ilyenkor. Tavasszal, nyáron valamiért nem kell...
Nem szereted a gesztenyét? Vagy csak az nem túl bizalomgerjesztő, hogy abból pálinka..?
Hehe. Ki tudja, lehet, hogy mégis láttok majd valamit... Valami vicces kedvű helybéli lehetséges, hogy odavarázsolja...
?! Flörtölt? De hát mégis hogy gondolta? Ejjnye.

Remélem összeszedi magát és nem bánt meg többször.

Kár lenne értetek, olyan szép pár vagytok!
Peter szerencsére jól viselkedik, legalábbis, ha együtt vagyunk. Ha nincs mellettem, akkor sajna nem tudom, mit művel, de próbálok megbízni benne...
Ma nagyon aranyos volt, eljött elém a munkahelyemre, és együtt jöttünk haza. Azt mondta, karoljak belé nyugodtan... Mondanom sem kell, nem kellett 2x megkérni rá...

Érdekesen festettünk, Ő a szokásos hosszú kabátjában, én meg egy pulcsiban... Kérdeztem is tőle, hogy "Nincs meleged?", de Ő azt mondta, hogy nincs, és annyira hozzá nőtt már ez a kabát, hogy olyan, mintha rajta sem lenne, hanem egyszerűen csak hozzá tartozna, mint mondjuk egy testrész.
Amikor hazaértünk, akkor legalább megengedte, hogy leszedjem róla... Érdekes volt ez is... Én a 150 centimmel... Fel kellett állnom egy székre, hogy rendesen le tudjam szedni róla. Ki lettem röhögve, hogy le tudja ám venni ő is, de mondtam, hogy nem, mert még véletlenül összekócolja a saját haját (csak mert észrevettem, hogy "vállon át" vetkőzik), azt meg nem engedhetem...
Erre tudjátok, mit mondott? Azt, hogy én egy megátalkodott hajfetisiszta vagyok... Teljesen besértődtem, hogy de hát nem is, vagyis hogy de, de nem általánosságban, csak ami az Ő fejszőrzetét illeti...
Erre úgy nézett rám, mint akit nagyon szán, hogy "Jaj, szegény kis hülye"...
Persze én meg jól megsértődtem, velem ilyet nem lehet csinálni, úgyhogy mondtam neki, nem kap több kakaót, nem kap több nyalókát, nincs több csoki és majd főz magának ezentúl, ha enni akar.
Erre meg csak annyit mondott, hogy tisztában vagyok-e azzal, hogy zsarolás bűntette forog fenn, és hogy ha most azonnal nem mondom azt, hogy vicceltem, akkor Ő azon nyomban őrizetbe vesz, letartóztat és vallatni is fog. Kiröhögtem, erre elővett egy bilincset...