Miley Cyrus
2014. január 31. 15:41
Miley Cyrus

Az elejétől fogva imádom ezt a nőt!A Hannah Montana-tól kezdve mái napig.Elvarázsolt a gyönyörű hangja,személyisége,egyedi stílusa.A barna,olykor hullámos,hosszú haja igazi tinédzser dizájn,de a mostani rövid,szőke,két oldalt felnyírt frizurája,igazán nőies.
Nincs még egy olyan nőszemély,mint Ő!
Szinte az összes számát szeretem,csak 1-2 kivétel van.

2014. május 16. 17:39
Egyszerűen imádom őt
2006 óta példaképem. Kedvenc színésznőm és énekesnőm is *-* Akik utálták Mileyt a kezdetektől fogva, nincs semmi bajom. De viszont azokat utálom, hogy aki Mileyt istenítette még a HM időszakában, aztán a Can't be tamed után már lehordta mindennek
2014. június 14. 19:14
Na,jó.Akárki akármit mond én imádom.
Azthiszem azóta amióta megláttam őt.Nagyon szeretem a zenéit. Hangszínileg rendben van.És nekem így is az egyik nagy példaképem Demi után.
Azthiszem azóta amióta megláttam őt.Nagyon szeretem a zenéit. Hangszínileg rendben van.És nekem így is az egyik nagy példaképem Demi után.
2014. szeptember 07. 15:34
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Smilerek!!!
Hozzuk össze Mileynak az 1 milliárdos nézettséget a Wrecking Ballra szülinapjára! Legyen ez a mi ajándéunk számára!
Hajrá!
Hozzuk össze Mileynak az 1 milliárdos nézettséget a Wrecking Ballra szülinapjára! Legyen ez a mi ajándéunk számára!
Hajrá!
1 felhasználónak tetszik:
amanda2000
2014. október 23. 16:11
|
|
DemiFan07visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.21. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 234736 offline
|
Idézet (Average Girl @ 2014.09.07. 15:34)
Smilerek!!!
Hajrá!
Hajrá!
Télleg össze kéne hozzuk!!!!!
2014. december 24. 12:45
Szegény Miley Cyrus nem elég, hogy nemrég elvesztette a kutyusát, most még kórházba is került, ráadásul egy heves allergiás reakció miatt, amit csoda, hogy túlélt.
Az énekesnő pár napja elkapott egy makacs betegséget, fájt a torka és lázas is volt, de mivel mindenképpen szeretett volna ott lenni Kansas-i koncertjén, az orvosok egy új antibiotikumot írtak fel neki. Ez viszont utólag nem bizonyult jó döntésnek, Miley ugyanis hamarosan nagyon rosszul kezdte érezni magát – egy tipikus fulladásos reakció indult be nála, amit az eddig sosem használt hatóanyagok váltottak ki!
Szerencsére a dologból nem lett komolyan baj, mert a csajszit azonnal kórházba szállították, a m koncertjét viszont le kellett mondania:
„Kansas, én is annyira szomorú vagyok, mint ti. Nagyon szerettem volna ott lenni ma este! Attól, hogy nem lehetek veletek, csak még rosszabbul érzem magamat” – írta a rajongóinak a Twitteren, később pedig egy képet is posztolt magáról, ahogy egy kórházi ágyban fekszik:
Az énekesnő pár napja elkapott egy makacs betegséget, fájt a torka és lázas is volt, de mivel mindenképpen szeretett volna ott lenni Kansas-i koncertjén, az orvosok egy új antibiotikumot írtak fel neki. Ez viszont utólag nem bizonyult jó döntésnek, Miley ugyanis hamarosan nagyon rosszul kezdte érezni magát – egy tipikus fulladásos reakció indult be nála, amit az eddig sosem használt hatóanyagok váltottak ki!
Szerencsére a dologból nem lett komolyan baj, mert a csajszit azonnal kórházba szállították, a m koncertjét viszont le kellett mondania:
„Kansas, én is annyira szomorú vagyok, mint ti. Nagyon szerettem volna ott lenni ma este! Attól, hogy nem lehetek veletek, csak még rosszabbul érzem magamat” – írta a rajongóinak a Twitteren, később pedig egy képet is posztolt magáról, ahogy egy kórházi ágyban fekszik:
2015. március 05. 19:51
|
|
Fannika010új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.18. Hozzászólás: 52 Csatolások: 1 Azonosító: 239174 offline
|
most nagyon meg változott de én szeretem a hangját
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Elárulta, szerinte miért egyeztek meg.
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt léptek a vörös szőnyegre.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Mr. Fantasy-val került összetűzésbe.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.