Miley Cyrus
2012. február 23. 11:06
Régebben nagyon szerettem,igazából még most is nagyon bírom semmi bajom nincs vele.
2012. február 24. 20:16
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Szerintem Miley nagyon tehetséges.Hallgassátok meg élőbe a számait, s rálehet jönni, hogy ugyanolyan erőteljes,szép hangja van élőben, mint a klippjeiben.Nekem a példaképem, mert nagyon szép és törődik rajongóival.
2012. április 10. 14:07
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Miley-t először a Hannah Montanaban ismertem meg, és azóta példaképként nézek rá. Tömérdek interjúját hallgattam meg, és nekem ebből tökéletesen lejött, hogy csodálatos személyisége van. Ezek mellett odavagyok a stílusáért. Szerintem kifejezetten jót tett neki, hogy kilépett a beskatulyázott Miley Stewart szerepből. A hangjában van valami különleges, ami miatt ezer hang közül is felismerném. Mély és zengő. A színészi képességeiről is csak annyit, hogy feltörekvő szakaszban van, de én már most megvagyok vele elégedve. A végére hagytam a botrányait. Könyörgöm, Miles egy fiatal lány, aki élvezi az életet. Azoknak az elvetemült rajongók, akik minden mozdulását(lásd:dohányzás) utánozni akarják csak annyit üzennék, hogy nem ártana személyiséget fejleszteni. De egy szó, mint száz: Miley, maga a tökély.
2012. április 10. 14:17
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Őszintén mileyval kapcsolatosan vegyes érzelmeim vannak egyszer utálom egyszer szeretem nem tudom eldönteni . Bár ahogy viselkedik tényleg felháborító számomra de rájöttem hogy már nem az a lány a hanna montanából most már egy felnőtt nő. De azért nagyon szeretem mert egy tehetséges énekesnő lehet hogy másik azt mondják "ez nem tehetséges" de szerintem van hangja . Színészkedésbe is szerintem elég jó .
2012. április 10. 16:21
Ez csak az én véleményem, de pozítív!
Miley, Miley, Miley...
Régen rengetegen szerették még a Hannah Montana-ban. De ez most már nem mondható el..De miért?! Jó igaz elkerűlhetné a botrányokat, de Ő lehet, hogy ilyen fogadjuk el így!
Akkor kezdem : Legelsőnek a Hannah Montana-ban láttam és már első pillanattól megtetszett!
Nagyon jó színésznő és énekesnő! És mindezt be is bizonyította!
Hisz VOLT (!) egy jó kis sorozata+jó filmjei! És egy csomó jó száma és videoklippje!
Az össze számát szeretem, de a kedvencem a The Climb!
Nagyon gyönyörű szám, mint az énekesnője!
Miley, Miley, Miley...
Régen rengetegen szerették még a Hannah Montana-ban. De ez most már nem mondható el..De miért?! Jó igaz elkerűlhetné a botrányokat, de Ő lehet, hogy ilyen fogadjuk el így!
2012. április 25. 17:53
Miley felnőtt.És mivel felnőtt ezért meg is változott.Régebben amikor ment a Hannah montana sokkal jobban szerettem mint most.De amikor olvastam az újságokban a róla szóló dolgokat már nem kedveltem egyáltalán.De azt is kell hogy mondjam hogy én voltam a hülye mert nem ismertem be hogy nekem hiányzott az a régi Miley aki Hannah Montana volt.Mára már kezdem megszokni az új Mileyt.Tudom hogy cigizett és alkoholt is ivott néha de ö is ember és ö is követhet el hibákat.Nagyon jó hangja van élőben.Az összes számát imádom.Főleg a Party In the USAT!És remek színésznő is!
2012. április 25. 17:56
Miley egy nagyon jó szinésző és nagyon jó hanga van
2012. április 25. 18:04
Szerintem nagyon tehetséges, jól énekel+jók a számai.
2012. április 30. 19:50
Miley Cyrus :
Régebben imádtam Miley-t, de azóta már nem. Nagyon jó színésznőként. Legelőször a Hannah Montana-ban láttam. Régen nagyon szerettem ezt a sorozatot, de most beláttam, hogy h*lyeség! Esetleg a Hannah Montana The Movie-t szeretem. De még láttam pár filmjét. Mint énekesnő is jó, de nem a legjobb!
Elég jó számai és videoklippjei vannak. De már nem tudom elfogadni. Ilyen fiatalon cigizik stb.. és annyi botránya van..
Régebben imádtam Miley-t, de azóta már nem. Nagyon jó színésznőként. Legelőször a Hannah Montana-ban láttam. Régen nagyon szerettem ezt a sorozatot, de most beláttam, hogy h*lyeség! Esetleg a Hannah Montana The Movie-t szeretem. De még láttam pár filmjét. Mint énekesnő is jó, de nem a legjobb!
2012. május 13. 09:25
|
|
Zendy Colemanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 175382 offline
|
Szeretem Miley-t nagyon tehetséges!
2012. május 14. 20:02
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Hát én természetesen imádtam/imádom őt, ő (volt) a kedvencem hiszen gyönyörű és tehetséges e mellett nagyon humoros és kedves lány is. Jó,jó nagyon sok botránya volt meg minden, de akkor is Ő is csak egy ember és hibázhat, szerintem az igazi rajongói mint én mindig is mellette fognak maradni.
♥
2012. június 03. 20:44
Érdekes lesz az én véleményem!
Legelőször a Hannah Montana-ban láttam. Igen, véletlenül odakapcsoltam ...
Hát az a sorozat nagy. Persze rossz értemben. Az a sori arról szól, hogy van egy normál csaj, aki párszor felveszi a szöszi parókáját és átváltozik egy csapból folyt sztárocskára. És a sori nézői meg egész életükben azon nőnek fel, hogy olyanok legyenek mint hánná montáná...
Mellesleg májli nem olyan jó színésznő, de jobb, mint énekesnőként!! A hangja egyenlő a sz@rral, de a számait valamiért szeretem!
Mint olvassunk egy csomó botrányát (pl : pénisztorta nyalogatás) elundorodunk!
Na igen ő a kislányok 'tündéri' példaképe!!!
Legelőször a Hannah Montana-ban láttam. Igen, véletlenül odakapcsoltam ...
Mint olvassunk egy csomó botrányát (pl : pénisztorta nyalogatás) elundorodunk!
2012. június 18. 02:36
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Nehéz választás
De talán a CBT jobb egy kicsivel.
2012. június 18. 18:40
A Can't Be Tamed, de a Party in the usa is nagyon jó
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.