Miley Cyrus
2012. június 25. 17:04
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Party In The U.S.A.
1 felhasználónak tetszik:
Bettyke94
2012. július 10. 10:57
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Én nagyon szívesen elfogadnám Miley "sz*r" hangját hogy őszinte legyek. Amúgy igazándiból a sorozatban az idegesített hogy mindent hazugsággal akart megoldani.
2012. augusztus 06. 19:49
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Miley Cyrus. Ő az a lány akinek ha a nevét meghallom egyből jó kedvem lesz. Már 5 éve a legnagyobb kedvencem, és azt hiszem ez nem is nagyon fog változni.
Először a Hannah Montana sorozatból ismertem meg, ahol szerintem nagyon jól játszotta a kettős életet élő lány szerepét, mindig nagyon vicces volt, imádtam.
Eddig két filmben láttam még, az Utolsó Dalban és a LOL-ban. Mindkét film hamar a kedvencem lett♥.
Az énekhangja csodálatos, imádom hallgatni az erős, mély, jellegzetes hangját.
Egyszerűen csodás ez a lány ;$
Először a Hannah Montana sorozatból ismertem meg, ahol szerintem nagyon jól játszotta a kettős életet élő lány szerepét, mindig nagyon vicces volt, imádtam.
Eddig két filmben láttam még, az Utolsó Dalban és a LOL-ban. Mindkét film hamar a kedvencem lett♥.
Az énekhangja csodálatos, imádom hallgatni az erős, mély, jellegzetes hangját.
Egyszerűen csodás ez a lány ;$
2012. augusztus 08. 13:09
Imádom! Miley a kedvenc sztárom, és akármennyire megváltozott, én így is szeretem!♥
1 felhasználónak tetszik:
Hannuusshh
2012. augusztus 20. 23:35
|
|
LoveSelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 178030 offline
|
Nagyon szeretem Mileyt,a filmjeit,a zenéjét... A kedvenc filmem tőle a Lol és a Hannah Montana:A film. Szerintem nagyon tehetséges.Kár hogy levágatta azt a szép barna haját rövid szőkére,szerintem nem áll jó neki.A lényeg hogy mindenkinek megvan a maga véleménye.
Régebben:
Most:
Régebben:
Most:
2012. augusztus 21. 12:29
Idézet (Aquincum @ 2010.06.10. 19:33)
Én imádom Miley-t
Kedvenc számom tőle a Can't be tamed és a Party in the USA. A Hannah Montanaban nem nagyon bírtam... De ahogy meghallottam a zenéjét...
Azonnal imádtam 
Kedvenc számom tőle a Can't be tamed és a Party in the USA. A Hannah Montanaban nem nagyon bírtam... De ahogy meghallottam a zenéjét...
Én is így vagyok vele.
2012. augusztus 21. 14:17
|
|
Biuss1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 219 Csatolások: 56 Azonosító: 178730 offline
|
Szeretem Mileyt. Nagyon tetszenek a dalai. Amit a hajával csinált az meg nagyon szép volt és tényleg van szíve
Kedvenc filmjeim tőle a Last Song és a Lol.
Kedvenc filmjeim tőle a Last Song és a Lol.
2012. augusztus 21. 14:46
IMádom Mileyt a dalait a filmjeit
nagyon jó szinésznő és énekesnő tehetséges
a Hannah Montan óta a kedvenc sztárjaim közé tartozik
nagyon jó szinésznő és énekesnő tehetséges
a Hannah Montan óta a kedvenc sztárjaim közé tartozik
2012. augusztus 25. 19:57
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Feltöltöm akkor ide
D
Eladó!! Az Utolsó Dal könyvbe 1500Ft-ért, akit érdekel írjon nekem üzenetet, és küldök róla képet
Eladó!! Az Utolsó Dal könyvbe 1500Ft-ért, akit érdekel írjon nekem üzenetet, és küldök róla képet
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt léptek a vörös szőnyegre.
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik