Miley Cyrus
2013. január 02. 12:43
Miley már kereken 4 éve a példaképem.
Először, mint mindenki én is a HM-ben láttam, ott nagyon szimpatikus volt, és elismertem a tehetségét, mind éneklésben mind színészkedésben. Aztán jött a 'felnőttem' korszaka, kicsit meglepődtem, de tetszett az új stílus. És ma pedig már ugye a fehérhajas korszakát éli a drága, nekem ez is nagyon-nagyon bejön, és alig várom az új dalait és klipjeit, és nagyon remélem hogy boldogok lesznek Liam-el.
Először, mint mindenki én is a HM-ben láttam, ott nagyon szimpatikus volt, és elismertem a tehetségét, mind éneklésben mind színészkedésben. Aztán jött a 'felnőttem' korszaka, kicsit meglepődtem, de tetszett az új stílus. És ma pedig már ugye a fehérhajas korszakát éli a drága, nekem ez is nagyon-nagyon bejön, és alig várom az új dalait és klipjeit, és nagyon remélem hogy boldogok lesznek Liam-el.
2013. február 27. 13:00
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Milz
Imádom! <3
2013. április 04. 23:29
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
Én imádom Mileyt.
minden filmjét láttam, a Hannah Montana-nak is minden részét, minden zenéjét ismerem..
Nincs olyan nap mikor ne keresnék rá.
minden filmjét láttam, a Hannah Montana-nak is minden részét, minden zenéjét ismerem..
Nincs olyan nap mikor ne keresnék rá.
2013. július 16. 19:26
Nem értem hogy most miért WhiteAngel-t bántjátok??! Hagyjátok már őt ,neki is meg van a véleménye és ha ő nem szereti Miley-t akkor az ugy van.. Sajnálom ha valakinek nem tetszik hogy nem a kedvence White-nek Miley..és akkor mivan?? nem ugyan az az em beriségnek a kedvence.. ugyhogy nem kell a máikat le támadni mert te épp szerted miley-t White meg nem ... Hagyjátok őt!egyépként nekem is elegem van hogy a sok hülye beleszól másnak a kritikájába/véleményébe, vonuljatok magatokba kicsit vissza,és ne mással törödjetek... Sajnálom ha valakinek nem tetszik a kiírásom. Ez van ,ez az igazság ..Ja és ha valaki engem is szidni piszkálni akar az inkább priviben irja meg az ő kis kritikáját,nem akarok itt ebben a csoportban veszekedni!!! Hülyeség lenne,nézzem éppen hogy ki ír hozzá a kritikámhoz??! Hát nem ,szoval jöhetnek a kritikák priviben.. Köszi...
2013. július 17. 15:22
Amugy nem kérek kritikát csak ha valaki be akar szolni akkor inkább priviben inkább,de ajánlom hogy ne kritizáljon senki!
Vélemény.
Vélemény.
1 felhasználónak tetszik:
MegaBibuska
2013. augusztus 06. 15:48
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
Na szóval. Hol is kezdjem? Ja meg van. Először is a Miley utálóknak üzenném,hogy lehet,hogy utálod értem én,de legalább ne ítéld el. Ő nem teszi,akkor te miért teszed? Én például imádom. Tetszik a frizkója,a stílusa. Semmi gond nincs vele. Viszont az már a rajongókra nézve szánalmas,hogy akkor pártolnak el tőle mikor épp szüksége van rá.
2013. augusztus 10. 17:04
Imádom őt!
A Hannah Montana után hallgattam meg pár Miley dalt, és azt kell mondanom, le a kalappal előtte! Remek hangja van és csodás színésznő. A Stay az egyik kedvenc dalom tőle, de ott a 7 Things is. Miley egy fantasztikus nő, én még a rövid, szőke hajával és polgárpukkasztó stílusával is szeretem. Sajnálom, hogy ennyire megváltozott, de elvégre nem maradhat örökké gyerek. Remélem, ezt az utálói is belátják.
2013. augusztus 25. 16:07
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Én imádom Miley-t a mostani helyzete ellenére is de azt nagy örömmel olvastam hogy meg akarja növeszteni a haját!
2013. augusztus 27. 11:50
|
|
cuki rékaúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.10.03. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 187099 offline
|
ez a haj
én még mindig nem értem az értelmét a hajának a videóklipjeitől kiakadok na meg már bocsánat de egy 21 éves nőnek nem melltartóban és bugyiban kéne gálákra és feliépésekre járni mert ez már lady gaga2
a hangja ugyan olyan jó mint volt
de a mostani élete miat sokan kérik vissza a régi mileyt
2013. augusztus 27. 14:03
2013. augusztus 29. 10:35
|
|
Wodooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.01. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 186964 offline
|
Én Miley-t nagyon szerettem, de azóta hogy levágatta a haját és próbál "felnőtt" lenni azóta valahogy már nem szimpatikus...
Nem értem miért kell ilyennek lennie amikor a régi Miley sokkal jobb volt!! A zenéit azóta is szeretem bár elég durva klippjei vannak. Vagyis némelyik... Valamint evvel az új stílussal P!nk-et utánozza vagyis nagyon úgy tűnik!!
Nem értem miért kell ilyennek lennie amikor a régi Miley sokkal jobb volt!! A zenéit azóta is szeretem bár elég durva klippjei vannak. Vagyis némelyik... Valamint evvel az új stílussal P!nk-et utánozza vagyis nagyon úgy tűnik!!
Kapcsolódó sztárok
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.