Miley Cyrus
2012. február 23. 11:06
Régebben nagyon szerettem,igazából még most is nagyon bírom semmi bajom nincs vele.
2012. február 24. 20:16
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Szerintem Miley nagyon tehetséges.Hallgassátok meg élőbe a számait, s rálehet jönni, hogy ugyanolyan erőteljes,szép hangja van élőben, mint a klippjeiben.Nekem a példaképem, mert nagyon szép és törődik rajongóival.
2012. április 10. 14:07
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Miley-t először a Hannah Montanaban ismertem meg, és azóta példaképként nézek rá. Tömérdek interjúját hallgattam meg, és nekem ebből tökéletesen lejött, hogy csodálatos személyisége van. Ezek mellett odavagyok a stílusáért. Szerintem kifejezetten jót tett neki, hogy kilépett a beskatulyázott Miley Stewart szerepből. A hangjában van valami különleges, ami miatt ezer hang közül is felismerném. Mély és zengő. A színészi képességeiről is csak annyit, hogy feltörekvő szakaszban van, de én már most megvagyok vele elégedve. A végére hagytam a botrányait. Könyörgöm, Miles egy fiatal lány, aki élvezi az életet. Azoknak az elvetemült rajongók, akik minden mozdulását(lásd:dohányzás) utánozni akarják csak annyit üzennék, hogy nem ártana személyiséget fejleszteni. De egy szó, mint száz: Miley, maga a tökély.
2012. április 10. 14:17
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Őszintén mileyval kapcsolatosan vegyes érzelmeim vannak egyszer utálom egyszer szeretem nem tudom eldönteni . Bár ahogy viselkedik tényleg felháborító számomra de rájöttem hogy már nem az a lány a hanna montanából most már egy felnőtt nő. De azért nagyon szeretem mert egy tehetséges énekesnő lehet hogy másik azt mondják "ez nem tehetséges" de szerintem van hangja . Színészkedésbe is szerintem elég jó .
2012. április 10. 16:21
Ez csak az én véleményem, de pozítív!
Miley, Miley, Miley...
Régen rengetegen szerették még a Hannah Montana-ban. De ez most már nem mondható el..De miért?! Jó igaz elkerűlhetné a botrányokat, de Ő lehet, hogy ilyen fogadjuk el így!
Akkor kezdem : Legelsőnek a Hannah Montana-ban láttam és már első pillanattól megtetszett!
Nagyon jó színésznő és énekesnő! És mindezt be is bizonyította!
Hisz VOLT (!) egy jó kis sorozata+jó filmjei! És egy csomó jó száma és videoklippje!
Az össze számát szeretem, de a kedvencem a The Climb!
Nagyon gyönyörű szám, mint az énekesnője!
Miley, Miley, Miley...
Régen rengetegen szerették még a Hannah Montana-ban. De ez most már nem mondható el..De miért?! Jó igaz elkerűlhetné a botrányokat, de Ő lehet, hogy ilyen fogadjuk el így!
2012. április 25. 17:53
Miley felnőtt.És mivel felnőtt ezért meg is változott.Régebben amikor ment a Hannah montana sokkal jobban szerettem mint most.De amikor olvastam az újságokban a róla szóló dolgokat már nem kedveltem egyáltalán.De azt is kell hogy mondjam hogy én voltam a hülye mert nem ismertem be hogy nekem hiányzott az a régi Miley aki Hannah Montana volt.Mára már kezdem megszokni az új Mileyt.Tudom hogy cigizett és alkoholt is ivott néha de ö is ember és ö is követhet el hibákat.Nagyon jó hangja van élőben.Az összes számát imádom.Főleg a Party In the USAT!És remek színésznő is!
2012. április 25. 17:56
Miley egy nagyon jó szinésző és nagyon jó hanga van
2012. április 25. 18:04
Szerintem nagyon tehetséges, jól énekel+jók a számai.
2012. április 30. 19:50
Miley Cyrus :
Régebben imádtam Miley-t, de azóta már nem. Nagyon jó színésznőként. Legelőször a Hannah Montana-ban láttam. Régen nagyon szerettem ezt a sorozatot, de most beláttam, hogy h*lyeség! Esetleg a Hannah Montana The Movie-t szeretem. De még láttam pár filmjét. Mint énekesnő is jó, de nem a legjobb!
Elég jó számai és videoklippjei vannak. De már nem tudom elfogadni. Ilyen fiatalon cigizik stb.. és annyi botránya van..
Régebben imádtam Miley-t, de azóta már nem. Nagyon jó színésznőként. Legelőször a Hannah Montana-ban láttam. Régen nagyon szerettem ezt a sorozatot, de most beláttam, hogy h*lyeség! Esetleg a Hannah Montana The Movie-t szeretem. De még láttam pár filmjét. Mint énekesnő is jó, de nem a legjobb!
2012. május 13. 09:25
|
|
Zendy Colemanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 175382 offline
|
Szeretem Miley-t nagyon tehetséges!
2012. május 14. 20:02
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Hát én természetesen imádtam/imádom őt, ő (volt) a kedvencem hiszen gyönyörű és tehetséges e mellett nagyon humoros és kedves lány is. Jó,jó nagyon sok botránya volt meg minden, de akkor is Ő is csak egy ember és hibázhat, szerintem az igazi rajongói mint én mindig is mellette fognak maradni.
♥
2012. június 03. 20:44
Érdekes lesz az én véleményem!
Legelőször a Hannah Montana-ban láttam. Igen, véletlenül odakapcsoltam ...
Hát az a sorozat nagy. Persze rossz értemben. Az a sori arról szól, hogy van egy normál csaj, aki párszor felveszi a szöszi parókáját és átváltozik egy csapból folyt sztárocskára. És a sori nézői meg egész életükben azon nőnek fel, hogy olyanok legyenek mint hánná montáná...
Mellesleg májli nem olyan jó színésznő, de jobb, mint énekesnőként!! A hangja egyenlő a sz@rral, de a számait valamiért szeretem!
Mint olvassunk egy csomó botrányát (pl : pénisztorta nyalogatás) elundorodunk!
Na igen ő a kislányok 'tündéri' példaképe!!!
Legelőször a Hannah Montana-ban láttam. Igen, véletlenül odakapcsoltam ...
Mint olvassunk egy csomó botrányát (pl : pénisztorta nyalogatás) elundorodunk!
2012. június 18. 02:36
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Nehéz választás
De talán a CBT jobb egy kicsivel.
2012. június 18. 18:40
A Can't Be Tamed, de a Party in the usa is nagyon jó
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: