X-faktor, Csillagszületik, Megasztár? Melyik a kedvenced? Ki volt a kedvenced?
2011. január 30. 16:35
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
X-Factor
X-Factoros kedvenceim:
Janicsák Veca
Takács Nikolas
Domokos Fanni
Shodeinde Dorka
X-Factoros kedvenceim:
Janicsák Veca
Takács Nikolas
Domokos Fanni
Shodeinde Dorka
2011. január 30. 16:42
|
|
Kath M.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 291 Csatolások: 1627 Azonosító: 139220 offline
|
A Megasztár 1: Dér Heni és Oláh Ibolya
A Megasztár 2: Palcsó Tamás
A Megasztár 3: Rúzsa Magdi
A Megasztár 4: Fekete Dávid
A Megasztár 5: Tolvai Reni
X Faktor: Vastag Csaba
A Csillag születik-et nem nagyon néztem
A Megasztár 2: Palcsó Tamás
A Megasztár 3: Rúzsa Magdi
A Megasztár 4: Fekete Dávid
A Megasztár 5: Tolvai Reni
X Faktor: Vastag Csaba
A Csillag születik-et nem nagyon néztem
2011. július 01. 21:16
Utálom a Megasztárt...
Én szerintem az X-faktor a legjobb és Vecának szurkoltam
Én szerintem az X-faktor a legjobb és Vecának szurkoltam
2011. július 05. 09:40
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
x faktor Nikolas
2011. július 05. 10:49
Megasztár 5:Tolvai Reni
Csillag Születik:László Attila
X-faktor:Vastag Csaba és Király L. Norbert.
X-faktor:Vastag Csaba és Király L. Norbert.
2011. július 05. 12:44
Megasztár 5:Tolvai Reni
X-faktor:Vastag csaba,Janicsák Veca,Shodeinde Dorka,Király L. Norbi,Vastag Tomi,Takács Nikolas
X-faktor:Vastag csaba,Janicsák Veca,Shodeinde Dorka,Király L. Norbi,Vastag Tomi,Takács Nikolas
2011. július 05. 13:36
X-Faktor,és Vastag Tomi
2011. július 05. 13:38
|
|
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline
|
X-faktor: Vastag Tomi,Vastag Csabi,Király L. Norbi, Janicsák Veca
Csillag születik: Szabó Ádám
Csillag születik: Szabó Ádám
1 felhasználónak tetszik:
Szabó Regina
2011. július 05. 14:10
Én mind hármat szoktam nézni, mert nincs jobb dolgom általában akkor.
A Csillag Születik a kedvenc, mert ott számit a zsűri véleménye, és Fáy Miklós személyében van is egy normális tag. A kedvenc Tabáni István volt.
A Megasztár lenne a legjobb, ha a zsűri pontozása döntene és a végén az utolsó 2-3 versenyző sorsáról dönthetne a közönség. Mondjuk ehhez kellene Presser mellé legalább még egy normális zsűritag. Ebből a sorozatból Rúzsa Magdi volt a kedvenc.
Az X-Faktor egy hatalmas csalódás. A Csillag Születikben (ami nem csak énekeseket gyűjtött) több jó énekest hallottam, mint ebben a szarban. A mentorok szánalmas előadása hétről hétre irritált. Ha 3D-s tévém lenne biztos beverném a képüket, amikor mondják, hogy: "Jajj, Norbikám, hogy te milyen isteni voltál megint." Mire a másik: "Jajj, ugyan már...az én csapatom k.rvára jobb, mint a tied. Nekem ez most nem tetszett." stb.
Ebből a sorozatból senki nem tetszett. A döntősöknek nem sok közük volt a zenéléshez, előttük meg Janicsákék lol
Az a nő akkora egy balf.sz, de inkább hagyjuk
Remélem a második X-Faktor értékelhető lesz.
A Csillag Születik a kedvenc, mert ott számit a zsűri véleménye, és Fáy Miklós személyében van is egy normális tag. A kedvenc Tabáni István volt.
A Megasztár lenne a legjobb, ha a zsűri pontozása döntene és a végén az utolsó 2-3 versenyző sorsáról dönthetne a közönség. Mondjuk ehhez kellene Presser mellé legalább még egy normális zsűritag. Ebből a sorozatból Rúzsa Magdi volt a kedvenc.
Az X-Faktor egy hatalmas csalódás. A Csillag Születikben (ami nem csak énekeseket gyűjtött) több jó énekest hallottam, mint ebben a szarban. A mentorok szánalmas előadása hétről hétre irritált. Ha 3D-s tévém lenne biztos beverném a képüket, amikor mondják, hogy: "Jajj, Norbikám, hogy te milyen isteni voltál megint." Mire a másik: "Jajj, ugyan már...az én csapatom k.rvára jobb, mint a tied. Nekem ez most nem tetszett." stb.
2011. július 05. 16:21
És azt senki nem tudja, hogy a Megában kik lesznek a zsűrik?
Jó lenne, ha maradnának azok,akik eddig, de az már biztos, hogy ez nem így lesz.
X- faktort egyáltalán nem néztem. Csillagszületiket igen, de nem volt kedvencem (az egyetlen előadás, ami tetszett, az a nemtudom, melyik tánccsoport tánca volt a They Dont Care About Us (Michael Jackson) számra). A Megasztárt is néztem, ott Tolvai Reni volt, azt hiszem, meg még sokan. Ja, hát persze, és Giorgio
Meg az egész szériából nagyon sok tehetség került ki, a kedvencek Caramel és Gáspár Laci, meg még Rúzsa Magdi : )
Tekintve, hogy a zsűrik már nem ugyanazok, nem fogom nézni a Megát.
Jó lenne, ha maradnának azok,akik eddig, de az már biztos, hogy ez nem így lesz.
X- faktort egyáltalán nem néztem. Csillagszületiket igen, de nem volt kedvencem (az egyetlen előadás, ami tetszett, az a nemtudom, melyik tánccsoport tánca volt a They Dont Care About Us (Michael Jackson) számra). A Megasztárt is néztem, ott Tolvai Reni volt, azt hiszem, meg még sokan. Ja, hát persze, és Giorgio
Tekintve, hogy a zsűrik már nem ugyanazok, nem fogom nézni a Megát.
2011. július 05. 16:31
Néha néha szoktam nézni mind a hármat de egyiket se szeretem igazán. Főleg nem annyira, hogy legyen kedvencem vagy esetleg szavazzak. A selejtezők a legviccesebbek szerintem. XD Az a sok ember... nem hiszem el, hogy Ők maguk nem veszik észre, hogy amit csinálnak az nem jó vagy, hogy nincs is hangjuk. Akkor legalább a szüleik vagy a barátaik megmondhatnák nekik nem?
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 05. 20:11
|
|
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
én az x faktort nem néztem, csak a megasztárt, szerintem sokkal jobb volt, a csillag születiket is néztem, de a megasztár a favorite, és megintcsak azt fogom nézni
2011. július 09. 19:46
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
X-Factor:Veca,Nikolas,Dorka,Fanni
Csillagszületik:Lászéó Attila
Csillagszületik:Lászéó Attila
2011. július 24. 14:43
|
|
elistar.smilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 119 Csatolások: 3 Azonosító: 154610 offline
|
Nekem az X-faktorba a Veca volt a kedvencem
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.