Szerintem az X-Faktor sokkal jobb:)
A mEgasztár már uncsi.
X-faktor, Csillagszületik, Megasztár? Melyik a kedvenced? Ki volt a kedvenced?
2010. szeptember 26. 11:02
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
2010. szeptember 26. 11:04
én az x faktor-t nézem...mer sokkal jobb. De a Gusztos Bene miatt néztem egy kicsit a megasztárt is...tennap naon jól énekelt
2010. szeptember 26. 11:23
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Idézet (Pancsikakaoh @ 2010.09.26. 11:04)
én az x faktor-t nézem...mer sokkal jobb. De a Gusztos Bene miatt néztem egy kicsit a megasztárt is...tennap naon jól énekelt 
Én is csak Bence miatt néztem meg
Én nem is tudom...Tegnap belenéztem a Megasztárba,amíg az RTL-en reklám ment,aztán mindig átkapcsoltam "véletlenül" a TV2-re az X-faktor közben...Nem tudom...nekem most még az X-faktor unalmas,csak a zsűri miatt érdemes nézni,de mostmár jön az elődöntő,remélem belehúznak
2010. szeptember 26. 11:58
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Tegnap X-faktor után átkapcsoltam a Megasztárra. Ezek a párbajok elég gázosak voltak. A 2 zenekar jó volt. De a duettek nem jöttek be. 2 csaj nyávogta az I Love Rock and Rollt, egyszerre. Hogy lehet így eldönteni melyik énekel jobban, ha az egyiktől nem hallani a másikat? Volt 3-3 soruk önállóan, azt annyi. A 16 éves srác aki az angol nővel énekelt, sehol nem volt a nőhöz képest. A srác hangja az első versszakoknál többször is bizonytalan, hamis volt és meg is csuklott. A közepétől összeszedte magát, de akkor sem ő volt a jobb. Megint a 'jajdecuki' kerekedett felül a tehetségesebben.
Tilla, Klaudia, meg az egész műsor totál megagáz. Friderikuszt régebben csíptem, mára egy kiöregedett ripacs lett belőle.
Már a reklámtól és beharangozóktól felmegy az agyvizem. 'Megagiga szinpad' 'Óriási megaprodukció' már nem tudják a jelzőket hova fokozni a műsorban.
Az egyetlen értékelhető a műsorban Presser Gábor, aki most nem volt jelen.
Tilla, Klaudia, meg az egész műsor totál megagáz. Friderikuszt régebben csíptem, mára egy kiöregedett ripacs lett belőle.
Már a reklámtól és beharangozóktól felmegy az agyvizem. 'Megagiga szinpad' 'Óriási megaprodukció' már nem tudják a jelzőket hova fokozni a műsorban.
Az egyetlen értékelhető a műsorban Presser Gábor, aki most nem volt jelen.
2010. szeptember 26. 15:48
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
én tegnap az X-factort néztem , egész jó sokkal színvonalasabb a megasztárnál
, és a megasztár már elég uncsi mivel ez már az istentudja hanyadik évad, tegnap belenéztem a megasztárba te jó ég a zsűri ,hogy volt felöltözve ?
és Tillán az a nadrág
no comment
2010. október 23. 18:02
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
mindkettőt, ha tehetem
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: