X-faktor, Csillagszületik, Megasztár? Melyik a kedvenced? Ki volt a kedvenced?
2010. november 05. 13:46
Mindkettőt
Pénteken a MEGASZTÁR-t
Szombaton az X-Faktort
Szerintem mindkettő nagyon jó, és még mindkettőben benn vannak a kedvenceim ..
Pénteken a MEGASZTÁR-t
Szombaton az X-Faktort
Szerintem mindkettő nagyon jó, és még mindkettőben benn vannak a kedvenceim ..
2010. november 05. 23:09
X-Faktor.
Kedvenceim a Vastag tesók, Wolf Kati, a Nonstop, Király L. Norbi, Takács Nikolas. És a Summer Sisters is a kedvencem volt.
A Megasztárt meg hallgatom, úgy, hogy megy a TV, én meg közben valami mást is csinálok, és így hallhatom a produkciókat.
A Megasztárt meg hallgatom, úgy, hogy megy a TV, én meg közben valami mást is csinálok, és így hallhatom a produkciókat.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. november 05. 23:35
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Egyértelműen X-faktor.
Fényévekkel színvonalasabb műsor, és a Megasztárral ellentétben szinte mindegyik versenyző tehetséges. Pattai Annát nem is kommentálnám...
2010. november 06. 09:35
Egyértelműen Megasztár..az X-Faktortól többet vártam, ráadásul a Megában jobb fej énekesek vannak sztem
2010. november 16. 14:16
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Mindkettő ugyanolyan pocsék... Alig van 1-2 tehetséges énekes a jelöltek közt, a zsűri pedig vagy jól meg van fizetve vagy elment mindnek az esze, hogy a gagyit is annyira istenítik...
2010. november 16. 14:23
|
|
Pici nikxikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 138704 offline
|
Szerintem X-faktor Mivel asszt nézem asszt is fejezem be

2010. november 16. 17:31
|
|
eprescsokiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 118 Csatolások: 12 Azonosító: 138212 offline
|
x factor, de az angol jobban megy mint a magyar. elképesztő h az UK ban mekkora hangok vannak. a megasztár ezekhez képest semi.
2010. november 29. 15:33
Megasztár barátságosabb, X-Faktor színvonalasabb, de azért mégis a Megasztár.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.