Ez az egész onnantól fogva megszűnt viccnek lenni, hogy valóban adományoztak. Bezzeg amikor valódi jótékonykodásról lenne szó, akkor már nem adnának pénzt.
Remélem lesz annyi azért Kylie-ban, hogyha megkapja valóban az adományozott pénzt, akkor vagy visszaküldeti vagy továbadományozza egy jótékonysági intézménynek.
Összefogtak a rajongók: Kylie Jennernek adományoznak, hogy ő lehessen a legfiatalabb milliárdos
2018. július 14. 19:40
Hihetetlen, hogy ez a poén adományokig fajult. Remélem, hogy az eddig összejött összeget Kylie továbbadományozza majd egy szervezetnek, aminek valóban szüksége van rá.
2018. július 14. 19:40
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Szégyen hogy rákos kisgyerekeknek évekig gyűjtenek szaros 5000 eurót egy majdnem milliárdos kiscsajnak meg pár nap alatt sikerül össze rakni. Remélem Kylie beszél majd erről az incidensről és biztatja majd az embereket hogy olyannak adományozzanak akinek kell is.
2018. július 14. 21:51
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Jesszusom..már én szégyellem, hogy ember vagyok..adakozhatnának valamilyen állati alapítványnak, vagy rákos/éhező gyerekeknek, de nem..ők egy milliárdos nőnek adakoznak. Csak gratulálni tudok az emberi fajnak, de tényleg.
2018. július 14. 22:55
|
purposevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.03. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 268528 offline
|
Ez csak egy VICC VOLT egy netes komikustól!
Nekem se a kedvencem Kylie, de nyugalom emberek, aki kitalálta, csak poénnak szánta. (Akkor is, ha ez egy egyszerű embernek keserű poén...)
Nekem se a kedvencem Kylie, de nyugalom emberek, aki kitalálta, csak poénnak szánta. (Akkor is, ha ez egy egyszerű embernek keserű poén...)
2018. július 15. 08:31
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Remélem tényleg csak vicc, mert ha mégsem, akkor az olyan rajongó,aki tényleg adományozott az nem kicsit agybajos! Én arra tippelnénk, hogy csak egy nagyon rossz vicc, de a mai világban már semmin sem lepődök meg!
2018. július 15. 08:33
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Basszus, ez már több a sok(k)nál. Mégis mi ez? Jó,tudom, Jenner nem tehet erről, de ez mi a fene? Komolyan, leszegényezed,mert ,,csak"ennyi van a kasszájában? És ezért adományozol neki nem kis összeget? Akkor a beteg, árvaházban élő, vagy éppen éhező és szomjazó emberek gazdagok???
2018. július 15. 12:47
|
|
yoonkookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 269565 offline
|
Amúgy elképzelhető,hogy ez csak egy viccnek indult és elkezdték komolyan venni,de aki tényleg adományozott az csak szimplán hülye és nem hiszem,hogy neki van 1 milliárdja szóval az ő pénze ő baja. Kylienak pedig nem muszáj elfogadnia azt a pénzt
2018. július 15. 13:59
|
|
Hyerin-ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 259651 offline
|
"Bocs, de ez egyátalán nem fontos. Ha adományozásra adod a fejed, legalább olyat válassz a sok ezer közül jótékonysági intézmény közül - ők megérdemlik. "
Teljesen egyetértek ezzel a rajongóval. A világban annyi rászorult és beteg emberen lehetne segíteni, hiszen annyi probléma van a világban és erre pont ennek a hülye p*csának kell gyűjteni ennyi pénzt, akinek így is van bőven, sőt a 900 milkájából jótékonykodhatna ő is nagyobb összeggekkel. Komolyan ez a kiscsaj csinált már valamit a magamutogatáson, plasztikán és botrányokon kívül valamit? Oké tudom smink márka stb... DE! Inkább arra ösztönözné a fiatal társait, hogy fogadják el magukat nem pedig 10 kiló vakolattal villogni. Na mindegy nem is értem már ezt a világot amiben élünk mindenesetre remélem csak vicc. Meg legyen pénze nem az, csak hány fiatal van akinek keményen kell dolgozni, hogy legyen valamije ez meg semmit nem még le Isten igazán az asztalra... Hát tényleg megérett a világ a pusztulásra.
Teljesen egyetértek ezzel a rajongóval. A világban annyi rászorult és beteg emberen lehetne segíteni, hiszen annyi probléma van a világban és erre pont ennek a hülye p*csának kell gyűjteni ennyi pénzt, akinek így is van bőven, sőt a 900 milkájából jótékonykodhatna ő is nagyobb összeggekkel. Komolyan ez a kiscsaj csinált már valamit a magamutogatáson, plasztikán és botrányokon kívül valamit? Oké tudom smink márka stb... DE! Inkább arra ösztönözné a fiatal társait, hogy fogadják el magukat nem pedig 10 kiló vakolattal villogni. Na mindegy nem is értem már ezt a világot amiben élünk mindenesetre remélem csak vicc. Meg legyen pénze nem az, csak hány fiatal van akinek keményen kell dolgozni, hogy legyen valamije ez meg semmit nem még le Isten igazán az asztalra... Hát tényleg megérett a világ a pusztulásra.
2018. július 15. 14:32
Az egész cikk egy vicc. Egyébként is mindenki arra költi a pénzét amire akarja, ha az emberek Kylie-ra költik akkor rá költik, semmi közünk hozzá mivel nem a mi pénzünk.
Persze ezzel nem arra utalok, hogy nem lenne több értelme kórházaknak vagy beteg embereknek adni. Szerencsére többségben vannak azok az adományozók, akik értelmes helyeknek szánják keresetüket.
Persze ezzel nem arra utalok, hogy nem lenne több értelme kórházaknak vagy beteg embereknek adni. Szerencsére többségben vannak azok az adományozók, akik értelmes helyeknek szánják keresetüket.
2018. július 15. 23:14
|
|
Djbernivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.07. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 260198 offline
|
Kylie-nak hamarosan meglesz az a maradék pénz, de a rajongók inkább adományozzanak olyanoknak, akik tényleg rászorulnak, mint egy olyannak, akinek már van 900 milliója... Igazán nem értem őket...
2018. július 18. 23:01
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Ebben csak én észleltem iróniát?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: