A fiatal üzletasszony rajongói eddig sem egyszerűségükről voltak: de ez alkalommal mégis megtudták lepni a világot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Összefogtak a rajongók: Kylie Jennernek adományoznak, hogy ő lehessen a legfiatalabb milliárdos
2018. július 14. 13:40
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Ez most komoly? Ekkora baromságot, hogy már eleve egy pénzes nőnek adományoznak, ahelyett, hogy kórházaknak és betegeknek adományoznának.
Félreértés ne essék, nincs bajom és sose volt különösebben Kylieval, szeretem a termékeit is, de a fanatikusok ne legyenek már ekkora idióták, már elnézést. Kylie magától is össze tudott volna szedni annyit, amennyi kell az egymilliárd dollárhoz, amilyen népszerű a márkája mostanság.
Félreértés ne essék, nincs bajom és sose volt különösebben Kylieval, szeretem a termékeit is, de a fanatikusok ne legyenek már ekkora idióták, már elnézést. Kylie magától is össze tudott volna szedni annyit, amennyi kell az egymilliárd dollárhoz, amilyen népszerű a márkája mostanság.
2018. július 14. 13:57
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Maga a poszt tényleg vicc lett volna, de ténylegesen lehetett adományozni, tehát ez eléggé... Akkor lennének ilyen lelkesek, ha beteg, rászoruló embereknek, szegény állatoknak kellene a pénz. Ez a világ már tényleg szánalmas, én nem tudom, hogy lehetett idáig süllyedni. : |
2018. július 14. 14:42
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Egy olyan világban, ahol annyi sok szenvedés és nélkülözés van, ez egyáltalán nem vicces. Szégyellje magát az összes agyhiányos, akinek része volt ebben. A komikus fazon ha viccnek szánta, és azt hitte, nem lesz "adományozás", gondolkozzon már. Sejthette volna, hogy az ilyen baromságra ugranak a birkák. Na, nem mintha bajom lenne Kylie-val, de nyilván nem neki járna a támogatás.
2018. július 14. 15:31
Ez Egy rohadt poén volt emberek, mit kell így rögtön felkapni a vizet, a posztrol sugarzik az irónia, az meg h valaki tenyleg adományozott azaz o baja. Jesszus, és akk meg itt is kommentekben, h borzasztó egy világban élünk meg, h kórházaknak kellet volna adományozni(igen tenyleg azoknak kene főleg itthon) de ez a poszt nem errol szólt és ez a baj h az emberek ezt nem értik, ahogy a cikk szerzője se sztem
2018. július 14. 15:46
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Ez már az emberi utálat legalja. Komolyan? Persze,adományozzanak had legyen Gucci-ja stb. több a szekrényben:) Ne is izgasson senkit hogy máshol valaki azért hal meg mert nincs pénze az életmentő műtétre...máshol éheznek. Ha vicc akkor minek írják meg a cikket? felháborító..
2018. július 14. 15:50
|
|
kitty2244új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 248498 offline
|
Az a baj, hogy még ha ez egy vicc is lett volna, mégis vannak olyan őrültek, akik ilyen felesleges dolgokra adományoznának. Így az se meglepő, hogy az emberek kiakadnak a poszton, mivel bebizonyosodott, hogy valakik fontos dolognak tartják egy milliárdos embernek való adományozást, aki ráadásul a meglévő pénzét és az "üzletasszony" titulust szimplán csak a családjának és a nevének köszönheti.
2018. július 14. 16:36
Persze nem a rákos és beteg gyerekeknek kell az a pénz a kezelésekre, hanem egy gazdag hírességnek. Ezek után senki ne kérdezze meg miért utálom az embereket.
2018. július 14. 16:41
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Hát igazából mindenkinek szíve joga, hogy mire költi a pénzét, de egyúttal arra is választ kapunk kinek van olyan borsónyi agya, hogy ilyesmi célokra is adományozzon.
Különben nekem ez a poszt amolyan tréfának tűnik ,mint sem komolynak, de, ha valakinek más jött le, akkor velem van a hiba, vagy mindkettőnkkel, franc tudja.
Különben nekem ez a poszt amolyan tréfának tűnik ,mint sem komolynak, de, ha valakinek más jött le, akkor velem van a hiba, vagy mindkettőnkkel, franc tudja.
2018. július 14. 16:45
A tag posztján érezni lehet, hogy poén. Azzal a sok gyökérrel van a baj, akik tényleg adományoztak.
2018. július 14. 16:52
Sokszor egy sztárral kevesebb baj van, mint annak rajongóival...
2018. július 14. 16:57
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Omg, most komolyan. Csak vicc volt. Bár ezek szerint sokaknak ez tényleg nem nyilvánvaló.
2018. július 14. 17:30
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Poén volt. Aminek a csattanója leginkább az, hogy voltak, akik képesek voltak erre adományozni... Ezek után szerintem a posztoló tag csak röhögött rajtuk, hog milyen idióták az emberek. Én vettem a poént, szerintem semmi baj nem volt vele. Azokkal az emberekkel azonban már akad baj, akik adományoztak/adományoztak volna egy milliárdos (bocsánat, még "csak" milliomos) hírességnek pénzt.
2018. július 14. 18:20
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nekem semmi bajom Kylie-val, de nem értem, neki mire fel vannak egyáltalán rajongói? mit csinált ő eddigi élete során? nem ikonikus divatarc, nem szuperokos közgazdász vagy kutató, még csak tehetsége sincs semmihez sem.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: