A fiatal üzletasszony rajongói eddig sem egyszerűségükről voltak: de ez alkalommal mégis megtudták lepni a világot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Összefogtak a rajongók: Kylie Jennernek adományoznak, hogy ő lehessen a legfiatalabb milliárdos
2018. július 14. 13:40
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Ez most komoly? Ekkora baromságot, hogy már eleve egy pénzes nőnek adományoznak, ahelyett, hogy kórházaknak és betegeknek adományoznának.
Félreértés ne essék, nincs bajom és sose volt különösebben Kylieval, szeretem a termékeit is, de a fanatikusok ne legyenek már ekkora idióták, már elnézést. Kylie magától is össze tudott volna szedni annyit, amennyi kell az egymilliárd dollárhoz, amilyen népszerű a márkája mostanság.
Félreértés ne essék, nincs bajom és sose volt különösebben Kylieval, szeretem a termékeit is, de a fanatikusok ne legyenek már ekkora idióták, már elnézést. Kylie magától is össze tudott volna szedni annyit, amennyi kell az egymilliárd dollárhoz, amilyen népszerű a márkája mostanság.
2018. július 14. 13:57
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Maga a poszt tényleg vicc lett volna, de ténylegesen lehetett adományozni, tehát ez eléggé... Akkor lennének ilyen lelkesek, ha beteg, rászoruló embereknek, szegény állatoknak kellene a pénz. Ez a világ már tényleg szánalmas, én nem tudom, hogy lehetett idáig süllyedni. : |
2018. július 14. 14:42
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Egy olyan világban, ahol annyi sok szenvedés és nélkülözés van, ez egyáltalán nem vicces. Szégyellje magát az összes agyhiányos, akinek része volt ebben. A komikus fazon ha viccnek szánta, és azt hitte, nem lesz "adományozás", gondolkozzon már. Sejthette volna, hogy az ilyen baromságra ugranak a birkák. Na, nem mintha bajom lenne Kylie-val, de nyilván nem neki járna a támogatás.
2018. július 14. 15:31
Ez Egy rohadt poén volt emberek, mit kell így rögtön felkapni a vizet, a posztrol sugarzik az irónia, az meg h valaki tenyleg adományozott azaz o baja. Jesszus, és akk meg itt is kommentekben, h borzasztó egy világban élünk meg, h kórházaknak kellet volna adományozni(igen tenyleg azoknak kene főleg itthon) de ez a poszt nem errol szólt és ez a baj h az emberek ezt nem értik, ahogy a cikk szerzője se sztem
2018. július 14. 15:46
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Ez már az emberi utálat legalja. Komolyan? Persze,adományozzanak had legyen Gucci-ja stb. több a szekrényben:) Ne is izgasson senkit hogy máshol valaki azért hal meg mert nincs pénze az életmentő műtétre...máshol éheznek. Ha vicc akkor minek írják meg a cikket? felháborító..
2018. július 14. 15:50
|
|
kitty2244új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 248498 offline
|
Az a baj, hogy még ha ez egy vicc is lett volna, mégis vannak olyan őrültek, akik ilyen felesleges dolgokra adományoznának. Így az se meglepő, hogy az emberek kiakadnak a poszton, mivel bebizonyosodott, hogy valakik fontos dolognak tartják egy milliárdos embernek való adományozást, aki ráadásul a meglévő pénzét és az "üzletasszony" titulust szimplán csak a családjának és a nevének köszönheti.
2018. július 14. 16:36
Persze nem a rákos és beteg gyerekeknek kell az a pénz a kezelésekre, hanem egy gazdag hírességnek. Ezek után senki ne kérdezze meg miért utálom az embereket.
2018. július 14. 16:41
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Hát igazából mindenkinek szíve joga, hogy mire költi a pénzét, de egyúttal arra is választ kapunk kinek van olyan borsónyi agya, hogy ilyesmi célokra is adományozzon.
Különben nekem ez a poszt amolyan tréfának tűnik ,mint sem komolynak, de, ha valakinek más jött le, akkor velem van a hiba, vagy mindkettőnkkel, franc tudja.
Különben nekem ez a poszt amolyan tréfának tűnik ,mint sem komolynak, de, ha valakinek más jött le, akkor velem van a hiba, vagy mindkettőnkkel, franc tudja.
2018. július 14. 16:45
A tag posztján érezni lehet, hogy poén. Azzal a sok gyökérrel van a baj, akik tényleg adományoztak.
2018. július 14. 16:52
Sokszor egy sztárral kevesebb baj van, mint annak rajongóival...
2018. július 14. 16:57
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Omg, most komolyan. Csak vicc volt. Bár ezek szerint sokaknak ez tényleg nem nyilvánvaló.
2018. július 14. 17:30
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Poén volt. Aminek a csattanója leginkább az, hogy voltak, akik képesek voltak erre adományozni... Ezek után szerintem a posztoló tag csak röhögött rajtuk, hog milyen idióták az emberek. Én vettem a poént, szerintem semmi baj nem volt vele. Azokkal az emberekkel azonban már akad baj, akik adományoztak/adományoztak volna egy milliárdos (bocsánat, még "csak" milliomos) hírességnek pénzt.
2018. július 14. 18:20
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nekem semmi bajom Kylie-val, de nem értem, neki mire fel vannak egyáltalán rajongói? mit csinált ő eddigi élete során? nem ikonikus divatarc, nem szuperokos közgazdász vagy kutató, még csak tehetsége sincs semmihez sem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: