Starity

Igaz történet: Ilyen az, ha tizenévesen hozzámész a középiskolai szerelmedhez

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. szeptember 19. 15:50 #21
WhiteSparkle
WhiteSparkle
új tag

StátuszDangerous Women! :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 71
Csatolások: 0
Azonosító: 265823
Fura , de romantikus ! rolleyes.gif
2017. szeptember 19. 16:23 #22
LollyPoop
LollyPoop

StátuszLollyPoop még nem állította be a státuszát... és nem is fogja.
Hozzászólás: 943
Azonosító: 262892
Elég naivak voltak, itt a szülőknek kellett volna résen lennie. Persze létezik olyan, hogy valakik fiatalon házasodnak és tíz-húsz év múlva is együtt vannak x gyerekkel, de ez még mindig nem biztosíték arra, hogy a következő tíz-húsz évet is együtt fogják tölteni.
Szerintem simán van olyan kapcsolat, ami menthetetlen. Ezt fel kell ismerni és továbblépni, mielőtt a felek még inkább pokollá teszik egymás életét.
2017. szeptember 19. 16:45 #23
oOKikiOo
oOKikiOo
visszatérő vendég

StátuszElveszem a könyvsorozataimban :)
Hozzászólás: 470
Azonosító: 262696
Elgondolkodtató sztori. Utólag persze okosabb ez ember. Bár szerintem a válás nem megoldás. unsure.gif
2017. szeptember 19. 17:01 #24
- törölt felhasználó -    
"Ilyen az, ha tizenévesen hozzámész a középiskolai szerelmedhez." Ne általánosítsunk már, könyörgöm. Csak azért, mert ennek a két fiatalnak nem sikerült, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy más helyzete is pontosan ugyanolyan lenne, mint az övék. Ügyes clickbait, de szörnyen felháborító szerintem. Ne vegyünk egy kalap alá mindenkit, mindenki máshogyan él meg dolgokat. rolleyes.gif Példának okáért, ezen a linken rátalálhattok egy fiatal párra, akik középiskola óta együtt vannak, 18 évesen teherbe esett a lány, aztán jött a házasság és a második csöppség. Nem azt mondom, hogy nekik nincsen problémáik, hiszen biztos vannak és Caitlin ezt le is írja egy-egy bejegyzésében, de nekik például összejött és tulajdonképpen ugyanabban a helyzetben voltak, mint Taylor és Albert.
2017. szeptember 19. 18:04 #25
jennette13
jennette13
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 266018
Szerintem 20-25 éves kor előtt felesleges férjhez menni, mert éretlen az ember, bár vannak, akik ez után a kor után is éretlenek maradnak. Valamint soha nem fogom megérteni azt, aki a másik boldogsága/karrierje miatt feladja a sajátját, főleg egy olyan ingatag dolog miatt, mint a házasság vagy a szerelem. A legfontosabb kérdés ilyenkor szerintem, hogy "csak én adnám fel a párom boldogsága miatt a sajátomat, vagy ő is megtenné-e ugyanezt értem?". Ebben a történetben egyértelműen látszott, hogy a lány feladta a saját boldogságát és jövőjét, alárendelte magát a srácnak, a srác viszont nem tette volna meg ugyanezt, ez egyértelműen látszott. Én mondjuk eleve nem támogatom a házasság intézményét, az élettársiasság sokkal kifizetődőbb hosszútávon (főleg azoknál, akik gyereket sem akarnak, pl én), valamint sose szabad senkinek sem alárendelnünk magunkat, senkiért sem szabad feladnunk az álmainkat és a boldogságunkat, főleg olyan miatt, aki nem tenné meg ugyanezt értünk (persze ilyet elvárni sem szabad. Ha valami nem működik, akkor nem működik)
2017. szeptember 19. 19:15 #26
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Szerintem itt nem feltétlenül a korral volt a probléma. Persze én sem mondanék igent senkinek még pár évig, de a történetből az derült ki számomra, hogy inkább a hozzáállással volt a baj, meg a nem megfelelő kompromisszumokkal. És ott van az a tanács is, hogy ne házasodj össze senkivel amíg legalább fél évet nem éltetek együtt. Szerintem ezt érdemes megfogadni, sok minden kiderül abból, hogyan képes egy pár huzamosabb ideig együtt működni ilyen szinten.
2017. szeptember 19. 22:15 #27
- törölt felhasználó -    
Itt nem feltétlen a korral van a probléma, hanem a gondolkodásmódon. Ha valakik tényleg szeretik egymást, akkor az első problémánál nem adják fel. Ezt is meg lehetett volna oldani. Persze van olyan kapcsolat ami már menthetetlen. De például a pénzügyi problémákat is enyhíteni lehetett volna könnyen. Eleve nem szállodába kellett volna költözni, mert azok eleve drágák, hanem mondjuk béreltek volna ki egy olcsó albérletet. És a csaj valahogy csak szerezhetett volna valami melót, az helyett hogy otthon sorozatokat néz. Ha már nem gondolt magára, és hagyta alávetni magát a fiú akaratának. Sokan küzdenek anyagi problémákkal, mégis boldog házzasságban élnek. Nekik is ment volna, ha nem adják fel a felnőtt élet első akadályánál.
2017. szeptember 20. 17:01 #28
Dorinadd
Dorinadd
Always

StátuszR5 & Harry Potter & TVD & TO & PLL
Hozzászólás: 1937
Azonosító: 259598
Eléggé elhamarkodott döntés volt.
2017. szeptember 20. 19:06 #29
sugaa
sugaa
új tag

StátuszYou got the best of me
Hozzászólás: 80
Azonosító: 266952
Szerintem tök jó fej a családja,hogy mindenben mellette álltak.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!