Szeretnél ledobni pár kilót, de folyton éhes vagy, ezáltal eszel, így nem megy? Engedd meg, hogy segítsünk! Cikkünkben elhoztunk tíz okot, ami a folyamatos éhséged hátterében állhat.
A teljes cikkhez kattints ide!
10 ok, amiért nem tudod abbahagyni a kajálást
2017. szeptember 11. 07:20
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. szeptember 11. 15:30
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Nagyon tetszett a cikk
2017. szeptember 11. 16:33
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Pár hónapja egyfolytában ettem, akkor is ha nem voltam éhes, mégis folyton éhes voltam. Mert sok marhaságot ettem össze. Mostanában egészégesen, kiegyensúlyozottan táplálkozom, azóta kevesebbszer vagyok éhes, kisebb adagokkal jóllakok, órákig nem kell ennem, vagy ha igen, megelgszik a szervezetem egy almával vagy ilyesmi. Ma konkrétan éhes voltam, evés előtt ittam pár korty ásványvizet, az éhségem meg rögtön alábbhagyott- ez alátámasztja az egyes pontot. Naponta egyszer eszek főtt ételt, amgy többször eszek kicsi adagokban, egészséges ételeket.
A cikk egyébként tetszett.
2017. szeptember 11. 19:00
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Hát igen, a stresszevés nálam elég nagy hobbi. Most próbálom magamat leszoktatni róla. >_<
2017. szeptember 11. 19:23
Nagyon hasznos cikk lett!
Szerencsére szeretek egészségesen enni, ritka, ha édességet vagy chipset eszek, nem is kívánom. Emellett rengeteget sportolok is, ha más nem otthon edzek.
Ezeknek köszönhetően meg vagyok elégedve az alakommal, és szerencsére nem küzdök, szenvedek ezért. Ami a stresszt illeti nem élek túl nyugodt életet, de ebben a világban talán nem is meglepő.xd
Ez a hozzászólas nem is ehhez a témához tartozik, de sebaj.
d Mindenki csodálkozik mennyit eszek közben meg sovány vagyok, ez a fent leírtak miatt van. Régen össze-vissza ettem és bizony látszott is rajtam.
Szerencsére szeretek egészségesen enni, ritka, ha édességet vagy chipset eszek, nem is kívánom. Emellett rengeteget sportolok is, ha más nem otthon edzek.
Ez a hozzászólas nem is ehhez a témához tartozik, de sebaj.
2017. szeptember 12. 19:10
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Én nem bonyolítom túl a dolgokat. Akkor eszem amikor éhes vagyok és azt, amit megkívánok. ÍNem fogok magamba tömni semmit csak azért mert egészséges, közben meg úgy kell lenyomni a torkomon.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: