Szeret? Nem szeret? A válasz a részletekben rejlik!
2017. július 30. 23:11
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Ezek a képek egyáltalán nem a valóságot tükrözik. Előttem már mindent leírtak, úgyhogy nem ismétlem őket, a lényeg, hogy senki ne ijedjen meg, ha a párja néha őszinte hozzá pátyolgatás helyett.
2017. július 31. 01:42
Én ebből a cikkből egyedül azzal a ponttal értek egyet, hogy 'nem szégyell téged'.
A többi viszont borzalmas. Én örülnék neki ha pizzát rendelnénk, és az a késős pedig nagyon rossz példa, főleg, hogy a pasi köti a többiek orrára a 'feszültséget' nem a nő.
Ezt a cikket pedig valószínűleg a kémia tanárom írta, mert neki is kb ugyanilyen a gondolkodása.
Azért nem mindig a nő a hibás, pár férfi példát is betehettek volna.
A többi viszont borzalmas. Én örülnék neki ha pizzát rendelnénk, és az a késős pedig nagyon rossz példa, főleg, hogy a pasi köti a többiek orrára a 'feszültséget' nem a nő.
Ezt a cikket pedig valószínűleg a kémia tanárom írta, mert neki is kb ugyanilyen a gondolkodása.
Azért nem mindig a nő a hibás, pár férfi példát is betehettek volna.
2017. július 31. 08:08
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Hát eléggé tanulságos néhány.
2017. július 31. 11:35
"Nem köti a nyilvánosság orrára a köztetek lévő frusztrációt" Nem értem a fiú miért kenhet mindent a lányra a második képen is. Meg a többi képen is...miért csak a lány a hibás folyton? Talán a fiú nem főzhetne helyette valamit? Vagy muszáj az "anyósához" menjen?
2017. július 31. 18:07
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Hát szerintem egy kapcsolatnak nem az az alapja, hogy mindig lenyeljük a véleményünket és igazat adunk a másiknak, még ha nem is értünk egyet. A saját véleményét bárki bátran elmondhatja a párjának, a hangsúly szerintem azon van, hogy hogyan. Nem kell lenézni a másikat, mert az mindenkinek rosszul esik.
2017. július 31. 21:05
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
Hát ez így nem igaz...
2017. július 31. 22:18
|
Pixuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.26. Hozzászólás: 239 Csatolások: 0 Azonosító: 261070 offline
|
Egyrészről ez mind nagyon alap, hogy ami az első képeken van azt egyszerűen parasztság csinálni, sokszor még egy barátságban is, és ez mindenkinek, aki egy bizonyos intelligenciaszint fölött van, egyértelmű.
Az viszont a másik, hogy mindenki, aki egy bizonyos intelligenciaszint fölött van, tudja hogy ez mind nem ilyen egyszerű. Nincs ilyen, hogy mi a helyes teendő ebben meg abban az esetben, ez személy-, kapcsolat- és szituációfüggő. Én személy szerint azon a véleményen vagyok, hogy ha valami nem tetszik, vagy mást gondolsz mint a párod, meg kell mondani neki, de nem úgy, mint egy tuskó, hanem figyelmesen és kedvesen, elvégre mégiscsak a párod b*sszus. Egy kapcsolat két elengedhetetlen eleme az őszinteség és a gyengédség. Meg kell találni az egészséges egyensúlyt és éretten megoldani a gondokat. Máshogy nincs értelme kapcsolatban élni.
De nem tudom miért írok kisregényt, bocsánat, elvégre ez a kis "ismertető" nyilván olyanoknak szól, akik csak most tanulják mi az hogy kapcsolat.
Az viszont a másik, hogy mindenki, aki egy bizonyos intelligenciaszint fölött van, tudja hogy ez mind nem ilyen egyszerű. Nincs ilyen, hogy mi a helyes teendő ebben meg abban az esetben, ez személy-, kapcsolat- és szituációfüggő. Én személy szerint azon a véleményen vagyok, hogy ha valami nem tetszik, vagy mást gondolsz mint a párod, meg kell mondani neki, de nem úgy, mint egy tuskó, hanem figyelmesen és kedvesen, elvégre mégiscsak a párod b*sszus. Egy kapcsolat két elengedhetetlen eleme az őszinteség és a gyengédség. Meg kell találni az egészséges egyensúlyt és éretten megoldani a gondokat. Máshogy nincs értelme kapcsolatban élni.
De nem tudom miért írok kisregényt, bocsánat, elvégre ez a kis "ismertető" nyilván olyanoknak szól, akik csak most tanulják mi az hogy kapcsolat.
2017. augusztus 06. 10:23
Azoknak, akik most tanulják, hogy mik az alapok egy kapcsolatban, ez tökéletes kis ismertető. Azonban ahogy itt már sokan leírták, ezek a pontok egytől-egyik intelligencia és szituáció függők. Nem minden helyzetben ilyen könnyű eldönteni, hogy mi helyes és mi nem.
2017. augusztus 07. 11:41
|
|
dettus7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1996 Csatolások: 18 Azonosító: 131164 offline
|
Nem csak nőknek kell lenyelni! Egyenlőek legyünk. Férfiakat sem hibaztatunk. Értsün egymást, szeretünk egymást, tisztelunk egymást. El kell fogadni a másikat ha nő valamit nem szeret amit a férfi szeret vagy fordítva.
Érdekes cikk de ne legyen mindig nőnek a hibás!
Érdekes cikk de ne legyen mindig nőnek a hibás!
2017. augusztus 21. 15:58
|
|
Hanna6155új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 192481 offline
|
Nem tetszik. Mindegyik "Nem szeret" képen a lányok/nők vannak a szemétnek beállítva..Ezt most miért? Nem csak a nők ilyenek.. De egyébként ezt eltekintve sem igaz mindegyik..
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: