Starity

Szeret? Nem szeret? A válasz a részletekben rejlik!

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. július 30. 12:44 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Az alábbi képek alapján segítünk eldönteni, hogy vajon a kedvesed szeret-e téged vagy nem. Lássuk az árulkodó jeleket!
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. július 30. 13:05 #2
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Nos, ez szerintem sokaknak nem volt újdonság.
2017. július 30. 13:07 #3
old stuff.
old stuff.
visszatérő vendég

Státuszkacsabökdöső.
Hozzászólás: 176
Csatolások: 0
Azonosító: 254651
A "Nem köti a nyilvánosság orrára a köztetek lévő frusztrációt" című képnél pöppet mintha átcsapna hímsovinizmusba...bár lehet, nem direkt...
Mondjuk úgy az egész kicsit piszkálja a csőröm...miért mindig lány karakterrel szemléltetik a negatív példát?
2017. július 30. 13:43 #4
Dorinadd
Dorinadd
Always

StátuszR5 & Harry Potter & TVD & TO & PLL
Hozzászólás: 1937
Azonosító: 259598
Nem csak a lányoknak kell javítani a kapcsolatban, hanem a fiúknak is. Fiúknak szóló példák is kellenek.
2017. július 30. 14:09 #5
LollyPoop
LollyPoop

StátuszLollyPoop még nem állította be a státuszát... és nem is fogja.
Hozzászólás: 943
Azonosító: 262892
Szerintem ez nagyon mellé ment. Mintha a szerelem egyenlő lenne azzal, hogy lemész kutyába, és sutba dobod az egész személyiségedet/véleményedet. Nem tetszenek.
2017. július 30. 14:15 #6
old stuff.
old stuff.
visszatérő vendég

Státuszkacsabökdöső.
Hozzászólás: 176
Azonosító: 254651
Dorinadd, hát ezaz. Ezek teljesen uniszex példák, csak a művész úr (mert valószínű, hogy egy csáveszről van szó) nem vette a fáradságot, hogy ezt végiggondolja.
2017. július 30. 15:00 #7
kitty2244
kitty2244
új tag

Státusz"Nyugodj meg, attól megnyugszol"
Hozzászólás: 32
Azonosító: 248498
"Here's a car of someone who is actually successful." biggrin.gif Hát ez nagyon tesztett.
Viszont én se értem miért végig a lány a hibás unsure.gif A "Nem köti a nyilvánosság orrára a köztetek lévő frusztrációt" című részben pedig a csávó ugyanolyan bunkó, legalábbis én személy szerint utálnám ha a fiúm engem hibáztatna a késésért. És szerintem a szerelem nem egyenlő azzal, hogy keresztcsontig felnyalunk a párunknak, hanem őszintén megmondjuk neki a véleményünket ha arról van szó. Nem kell vigyorogva, ész nélkül egyetérteni a másikkal. Senki se szeretne egy ilyen ember mellett kikötni (legalábbis eddig így gondoltam, úgy tűnik tévedtem) rolleyes.gif
Néhány "tanulság" eléggé ostobaságnak tűnik, például hogy az egyikőjüknek muszáj részt vennie abban a hobbiban/sportban, amit a párja kedvel még ha ő nem is szereti. Vagy hogy nyugodtan lejárathatja őt a barátai előtt, de visszafelé ez már bunkóság. Vagy hogy a pizza ördögtől való, és nem törődik az egészségeddel a párod, ha azt akar rendelni neked. Vagy hogy mindig nevess a párod viccein, mert különben megsérted az egóját. Eh... rohog.gif
2017. július 30. 16:07 #8
bestdamnfan
bestdamnfan
visszatérő vendég

StátuszHonestly, I just need to be a little crazy
Hozzászólás: 350
Azonosító: 263801
Én nagyon sokkal nem értek egyet. A nagyszüleim példájából kiindulva, akik már több mint 30 éve házasok és egész életükben szerették egymást, már rögtön az első nem igaz. Ha nagyapától ilyesmi segítséget kérnek a rokonok, nagyi mindig zsörtölődik, és amikor lát egy gazdagabb embert mindig mókásan megjegyzi, hogy hála Istennek olyan emberhez ment férjhez, akinek csak egy trabantra futotta. Nagyon régóta együtt vannak és a kapcsolatuk van olyan mély, hogy ilyen apróságok ne okozzanak kellemetlenségeket. Nem hinném, hogy bárkinek is azt kéne gondolnia a párjáról, hogy nem szereti, ha nem akar kipróbálni vele valamit, vagy nem főz rá, esetleg nem nevet egy viccén.
2017. július 30. 16:56 #9
- törölt felhasználó -    
Ez valami 1950-es évekbeli "Hogyan szerezz férjet?" könyvből van?
2017. július 30. 16:58 #10
Eviiiiii
Eviiiiii
új tag
Hozzászólás: 52
Azonosító: 258330
Ez csöppet picit lány/ nő ellenes lett ezeken a képeken mindig a nő volt a rossz es neki kellet változtatni a második képen, egyébként sok kép nem is igaz, es meg ami nagy zavar de most komolyan csak a nőknek kell támogatni a férfiakat ? A férfiaknak a nőket nem ??
2017. július 30. 17:25 #11
- törölt felhasználó -    
Nekem cseppet sem tetszik. Tisztára a nők ellen van.
2017. július 30. 18:03 #12
- törölt felhasználó -    
"Odafigyel az érdeklődési körödre, hogy jobban megismerjen"

Itt egy elég fura példa volt. Ha nem megy el vele síelni, hanem helyette inkább az otthon melegében maradna, akkor nem szereti. Hát ez jó. laugh.gif
Illetve én jobban örülnék ha a párom azt mondaná, hogy rendeljek magamnak pizzát, minthogy valami egészségeset keljen enni biggrin.gif
Egyetértek az előttem szólókkal: csak a nő lehet a hibás? Mert ugye a pasi az szent és sérthetetlen. blink.gif
2017. július 30. 18:29 #13
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Egy kapcsolatban nem az őszinteség és az egyenesség az, ami a legfontosabb kapocs? Csak mert ezek a képek nem épp azt sugallják.. mellow.gif
2017. július 30. 19:16 #14
- törölt felhasználó -    
én egyedül a vicc mesélős résznél akadtam fenn. miért nevetnék valamin, ami nem vicces?:'D
2017. július 30. 19:30 #15
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Elég érdekes cikk lett.
2017. július 30. 20:11 #16
Hinata-chan
Hinata-chan
új tag
Hozzászólás: 84
Azonosító: 258963
Cukii biggrin.gif nekem mondjuk nem kellenek ezek, hogy tudjam, hogy szeret engem a barátom, de nagyon jó volt igy kb az összesben azt látni, hogy ja, mi ott is az alsó sor vagyunk
2017. július 30. 20:40 #17
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Gureka10 @ 2017.07.30. 18:29)
Egy kapcsolatban nem az őszinteség és az egyenesség az, ami a legfontosabb kapocs? Csak mert ezek a képek nem épp azt sugallják.. mellow.gif

De igen, viszont egy bizonyos érzelmi intelligencia szint alatt ez is megteszi egyeseknek...
2017. július 30. 22:28 #18
- törölt felhasználó -    
Ha valaki szeret, akkor nem azért kéne szeretnie, amilyen vagyok, a teljes valómban? ._. Akkor is, ha nem rajongom meg nyaldosom körbe mindig, mint egy lelkes kis pulikutya, hanem elmondom a véleményemet, akkor is, ha tudom, nem fog tetszeni neki? A képeken bemutatott esetben a férfi félnek nem egy nő kell, hanem egy mesterségesen kifejlesztett, engedelmes műnő, mint amilyeneket Louise O'Neill teremtett az Örökké a tiéd c. disztópiájában. Meg mi egyáltalán ez a hülyeség, hogy a nő idomuljon 100%-osan és dobja sutba a saját véleményét, személyiségét, hogy a másik jól érezze magát? Akármelyik fél csinálja ezt, az is beteges, nemhogy ez... A kedves művész a kőkorszakban él talán? O.o
2017. július 30. 22:35 #19
katherine0813
katherine0813
Hozzászólás: 597
Azonosító: 250792
Szerintem nem kell benyalni a párunknak, mert az nem egy őszinte párkapcsolat. Mellesleg eléggé böki a csőröm, hogy mindegyik ábránál a nő van beállítva szemétnek
2017. július 30. 23:03 #20
Artemis
Artemis
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 220552
Szóval akkor szeretem a párom, ha nevetek a viccein, (még ha esetleg nem is viccesek), a hobbiját űzöm (függetlenül attól hogy akarom-e), vigyorogva tűröm, hogy rám kenje a késést, hallgatom a panaszkodását, a szüleire szentelem a szabadidőmet, hagyom hogy kellemetlen helyzetbe hozzon. Egyszóval lihegő, egyéniség nélküli öleb legyek.
Fix hogy ezt a cikket egy pasika írta csak eddigi csak anyucival volt ’kapcsolatban’

Szerintem egy IGAZI kapcsolatban az őszinteség sokkal fontosabb, nem csak akkor, ha minden happy, hanem különösen akkor, ha valami kellemetlen dolgot kell a pároddal megbeszélni, legyen az olyan apróság mit pl nem akarsz síelni vagy akár olyan nagyobb dolog, ha mondjuk a párod még 30+ évesen is a bontogatja szárnyait és a 10. tanfolyamot akarja elkezdeni a befejezetlen 9 után ahelyett, hogy egy biztos hátteret építene.
Ha meg valaki úgy gondolja, nem szeretem mert nem akarom a hobbiját űzni és uram bocsá’ nem csak a talpát nyalom, hanem megmondom, ha valami nem tetszik akkor annak az illetőnek anyuci kell nem párkapcsolat.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!