Az alábbi képek alapján segítünk eldönteni, hogy vajon a kedvesed szeret-e téged vagy nem. Lássuk az árulkodó jeleket!
A teljes cikkhez kattints ide!
Szeret? Nem szeret? A válasz a részletekben rejlik!
2017. július 30. 12:44
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. július 30. 13:05
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nos, ez szerintem sokaknak nem volt újdonság.
2017. július 30. 13:07
|
|
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline
|
A "Nem köti a nyilvánosság orrára a köztetek lévő frusztrációt" című képnél pöppet mintha átcsapna hímsovinizmusba...bár lehet, nem direkt...
Mondjuk úgy az egész kicsit piszkálja a csőröm...miért mindig lány karakterrel szemléltetik a negatív példát?
Mondjuk úgy az egész kicsit piszkálja a csőröm...miért mindig lány karakterrel szemléltetik a negatív példát?
2017. július 30. 14:15
|
|
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline
|
Dorinadd, hát ezaz. Ezek teljesen uniszex példák, csak a művész úr (mert valószínű, hogy egy csáveszről van szó) nem vette a fáradságot, hogy ezt végiggondolja.
2017. július 30. 15:00
|
|
kitty2244új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 248498 offline
|
"Here's a car of someone who is actually successful."
Hát ez nagyon tesztett.
Viszont én se értem miért végig a lány a hibás
A "Nem köti a nyilvánosság orrára a köztetek lévő frusztrációt" című részben pedig a csávó ugyanolyan bunkó, legalábbis én személy szerint utálnám ha a fiúm engem hibáztatna a késésért. És szerintem a szerelem nem egyenlő azzal, hogy keresztcsontig felnyalunk a párunknak, hanem őszintén megmondjuk neki a véleményünket ha arról van szó. Nem kell vigyorogva, ész nélkül egyetérteni a másikkal. Senki se szeretne egy ilyen ember mellett kikötni (legalábbis eddig így gondoltam, úgy tűnik tévedtem)
Néhány "tanulság" eléggé ostobaságnak tűnik, például hogy az egyikőjüknek muszáj részt vennie abban a hobbiban/sportban, amit a párja kedvel még ha ő nem is szereti. Vagy hogy nyugodtan lejárathatja őt a barátai előtt, de visszafelé ez már bunkóság. Vagy hogy a pizza ördögtől való, és nem törődik az egészségeddel a párod, ha azt akar rendelni neked. Vagy hogy mindig nevess a párod viccein, mert különben megsérted az egóját. Eh...
Viszont én se értem miért végig a lány a hibás
Néhány "tanulság" eléggé ostobaságnak tűnik, például hogy az egyikőjüknek muszáj részt vennie abban a hobbiban/sportban, amit a párja kedvel még ha ő nem is szereti. Vagy hogy nyugodtan lejárathatja őt a barátai előtt, de visszafelé ez már bunkóság. Vagy hogy a pizza ördögtől való, és nem törődik az egészségeddel a párod, ha azt akar rendelni neked. Vagy hogy mindig nevess a párod viccein, mert különben megsérted az egóját. Eh...
2017. július 30. 16:07
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
Én nagyon sokkal nem értek egyet. A nagyszüleim példájából kiindulva, akik már több mint 30 éve házasok és egész életükben szerették egymást, már rögtön az első nem igaz. Ha nagyapától ilyesmi segítséget kérnek a rokonok, nagyi mindig zsörtölődik, és amikor lát egy gazdagabb embert mindig mókásan megjegyzi, hogy hála Istennek olyan emberhez ment férjhez, akinek csak egy trabantra futotta. Nagyon régóta együtt vannak és a kapcsolatuk van olyan mély, hogy ilyen apróságok ne okozzanak kellemetlenségeket. Nem hinném, hogy bárkinek is azt kéne gondolnia a párjáról, hogy nem szereti, ha nem akar kipróbálni vele valamit, vagy nem főz rá, esetleg nem nevet egy viccén.
2017. július 30. 16:56
Ez valami 1950-es évekbeli "Hogyan szerezz férjet?" könyvből van?
2017. július 30. 16:58
|
|
Eviiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 258330 offline
|
Ez csöppet picit lány/ nő ellenes lett ezeken a képeken mindig a nő volt a rossz es neki kellet változtatni a második képen, egyébként sok kép nem is igaz, es meg ami nagy zavar de most komolyan csak a nőknek kell támogatni a férfiakat ? A férfiaknak a nőket nem ??
2017. július 30. 17:25
Nekem cseppet sem tetszik. Tisztára a nők ellen van.
2017. július 30. 18:03
"Odafigyel az érdeklődési körödre, hogy jobban megismerjen"
Itt egy elég fura példa volt. Ha nem megy el vele síelni, hanem helyette inkább az otthon melegében maradna, akkor nem szereti. Hát ez jó.
Illetve én jobban örülnék ha a párom azt mondaná, hogy rendeljek magamnak pizzát, minthogy valami egészségeset keljen enni
Egyetértek az előttem szólókkal: csak a nő lehet a hibás? Mert ugye a pasi az szent és sérthetetlen.
Itt egy elég fura példa volt. Ha nem megy el vele síelni, hanem helyette inkább az otthon melegében maradna, akkor nem szereti. Hát ez jó.
Illetve én jobban örülnék ha a párom azt mondaná, hogy rendeljek magamnak pizzát, minthogy valami egészségeset keljen enni
Egyetértek az előttem szólókkal: csak a nő lehet a hibás? Mert ugye a pasi az szent és sérthetetlen.
2017. július 30. 19:16
én egyedül a vicc mesélős résznél akadtam fenn. miért nevetnék valamin, ami nem vicces?:'D
2017. július 30. 20:11
|
|
Hinata-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 258963 offline
|
Cukii
nekem mondjuk nem kellenek ezek, hogy tudjam, hogy szeret engem a barátom, de nagyon jó volt igy kb az összesben azt látni, hogy ja, mi ott is az alsó sor vagyunk
2017. július 30. 20:40
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Gureka10 @ 2017.07.30. 18:29)
Egy kapcsolatban nem az őszinteség és az egyenesség az, ami a legfontosabb kapocs? Csak mert ezek a képek nem épp azt sugallják.. 
De igen, viszont egy bizonyos érzelmi intelligencia szint alatt ez is megteszi egyeseknek...
2017. július 30. 22:28
Ha valaki szeret, akkor nem azért kéne szeretnie, amilyen vagyok, a teljes valómban? ._. Akkor is, ha nem rajongom meg nyaldosom körbe mindig, mint egy lelkes kis pulikutya, hanem elmondom a véleményemet, akkor is, ha tudom, nem fog tetszeni neki? A képeken bemutatott esetben a férfi félnek nem egy nő kell, hanem egy mesterségesen kifejlesztett, engedelmes műnő, mint amilyeneket Louise O'Neill teremtett az Örökké a tiéd c. disztópiájában. Meg mi egyáltalán ez a hülyeség, hogy a nő idomuljon 100%-osan és dobja sutba a saját véleményét, személyiségét, hogy a másik jól érezze magát? Akármelyik fél csinálja ezt, az is beteges, nemhogy ez... A kedves művész a kőkorszakban él talán? O.o
2017. július 30. 22:35
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Szerintem nem kell benyalni a párunknak, mert az nem egy őszinte párkapcsolat. Mellesleg eléggé böki a csőröm, hogy mindegyik ábránál a nő van beállítva szemétnek
2017. július 30. 23:03
|
|
Artemisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 220552 offline
|
Szóval akkor szeretem a párom, ha nevetek a viccein, (még ha esetleg nem is viccesek), a hobbiját űzöm (függetlenül attól hogy akarom-e), vigyorogva tűröm, hogy rám kenje a késést, hallgatom a panaszkodását, a szüleire szentelem a szabadidőmet, hagyom hogy kellemetlen helyzetbe hozzon. Egyszóval lihegő, egyéniség nélküli öleb legyek.
Fix hogy ezt a cikket egy pasika írta csak eddigi csak anyucival volt ’kapcsolatban’
Szerintem egy IGAZI kapcsolatban az őszinteség sokkal fontosabb, nem csak akkor, ha minden happy, hanem különösen akkor, ha valami kellemetlen dolgot kell a pároddal megbeszélni, legyen az olyan apróság mit pl nem akarsz síelni vagy akár olyan nagyobb dolog, ha mondjuk a párod még 30+ évesen is a bontogatja szárnyait és a 10. tanfolyamot akarja elkezdeni a befejezetlen 9 után ahelyett, hogy egy biztos hátteret építene.
Ha meg valaki úgy gondolja, nem szeretem mert nem akarom a hobbiját űzni és uram bocsá’ nem csak a talpát nyalom, hanem megmondom, ha valami nem tetszik akkor annak az illetőnek anyuci kell nem párkapcsolat.
Fix hogy ezt a cikket egy pasika írta csak eddigi csak anyucival volt ’kapcsolatban’
Szerintem egy IGAZI kapcsolatban az őszinteség sokkal fontosabb, nem csak akkor, ha minden happy, hanem különösen akkor, ha valami kellemetlen dolgot kell a pároddal megbeszélni, legyen az olyan apróság mit pl nem akarsz síelni vagy akár olyan nagyobb dolog, ha mondjuk a párod még 30+ évesen is a bontogatja szárnyait és a 10. tanfolyamot akarja elkezdeni a befejezetlen 9 után ahelyett, hogy egy biztos hátteret építene.
Ha meg valaki úgy gondolja, nem szeretem mert nem akarom a hobbiját űzni és uram bocsá’ nem csak a talpát nyalom, hanem megmondom, ha valami nem tetszik akkor annak az illetőnek anyuci kell nem párkapcsolat.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: