Starity

Ezt már nem magyarázza ki! Itt a bizonyíték, hogy Kylie Jenner megműttette a melleit

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. július 29. 12:32 #61
ninirwin
ninirwin
új tag

Státuszit´s going to get weird
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 265718
Itt egyáltalán nem az a baj, hogy Kylie megműtette magát. Teljesen jogában áll bármit tenni a testével, AMÍG az nincs hatással másokra (akár a lelki egészségükre). Kylie mostanában óriási figyelmet kap a médiában, rendkívül híres sminkcéggel rendelkezik, így érthető, hogy a követői nagyrészt fiatal tinik. A szemünk láttára érett a kis Kylie Jenner igazi bombázó nővé. Így mindannyiunkban (13 és 20 évesben egyaránt) felmerül a kérdés: "Ha Kylienak sikerült így kigyúrnia magát, akkor nekem is összejöhet?". ennek eredménye akár féktelen önsanyargatás és megfelelési kényszer is lehet. Szerintem ha valaki akkora figyelmet kap, mint Kylie, igazán illő lenne bevallania, hogy "heló, mű mellem és fenekem van". biggrin.gif
2017. július 29. 20:44 #62
oncer_cspanka3
oncer_cspanka3
új tag

Státusz,,nem érdekel mit gondolnak a külsőmről.Énekes vagyok nem model.''-Amy Winehouse
Hozzászólás: 78
Azonosító: 253399
1: kit érdekel? nem tudom mikor lesz elég ebböl a műpics_ból.
2: EZ TIZENNYOLC ÉVES?EZ? MINIMUM 27-NEK NÉZ KI!
az utolsó mondatán sirva röhögtemXDD
2017. július 31. 12:13 #63
- törölt felhasználó -    
Minek műtteti meg magát, ha utána nincs vére felvállalni? Annyira szánalmas ez a csaj! Ja, és azt meg engedi az apja hogy a közösségi oldalakon ribancoskodjon? Ugyan már. Még ha nem is engedné meg, pont leszarná ez a p.csa.
2017. július 31. 13:32 #64
Danwe
Danwe
visszatérő vendég

StátuszDanwe még nem állította be a státuszát-és nem is akarja
Hozzászólás: 151
Csatolások: 2
Azonosító: 264111
Ebből mit kell ilyen nagy felhajtást csinálni? Plasztikáztatta magát és kész. Ez az ő dolga, senki másé. Ha letagadja, letagadja. Ennyi. Szerintem nem esik jól neki hogy ezzel vádoljátok, még ha igaz is. Ha igaz, ezek szerint nem szeretné elmondani senkinek sem. Nektek sem esne jól ha egy olyan dologgal vádolnak, ami igaz, de nem szeretnéd elmondani senkinek. Igazából nem ismerem ezt a nőt, de nem is érdekel ki ő, csupán elmondtam a véleményem, hogy nem kéne pont emiatt szekálni.
2017. augusztus 01. 13:15 #65
- törölt felhasználó -    
"Nem is realizálódik bennük, hogy még csak 18 éves vagyok, így édesanyám sosem engedné meg nekem, hogy kés alá feküdjek egy orr- vagy mellplasztika érdekében"
Pénz beszél, Kylie pedig kés alá fekszik. Ki az aki beveszi ezt a kamu dumát?
2017. augusztus 02. 19:49 #66
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Az a régi kép olyan kis bájos róla pedig.. :\
Nem kéne ezen a témán annyit lovagolni. Úgyis mindenki tudja, hogy megműtette magát, nem kell bizonygatni az egyértelműt. :'d
2017. augusztus 04. 01:47 #67
Sissy95
Sissy95
új tag

StátuszLégy boldogan önmagad. Szeresd a hibáidat.
Hozzászólás: 98
Azonosító: 265820
oké hogy az ő teste meg azt csinál vele amit akar meg minden... de akkor miért tagadja le hogy kés alá feküdt? Tisztán látszik a két képen a különbség.. nekem amúgy semmi bajom nincs Kylie-val csak nem bírom ha valaki hazudik.. smileeee.gif
2017. augusztus 07. 11:16 #68
Rossio
Rossio
Wrong Omen ▲
Hozzászólás: 1146
Csatolások: 56
Azonosító: 135191
ITT A BIZONYÍTÉK
Mi a francnak kutat valaki bizonyítékokat egy mellműtétről? :'DDDDDD Kardomba dőlök, nektek meg javasolnám a borsonlinet. Dzsízusz.
2017. augusztus 07. 11:27 #69
- törölt felhasználó -    
Na az édesanyukádat biztosan érdekli, hogy te éppen mikor fekszel kés aláwink.gif
Sosem szerettem a kárdásieneket és dzsenöröket...
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok