Ezt már nem magyarázza ki! Itt a bizonyíték, hogy Kylie Jenner megműttette a melleit
2017. július 25. 20:29
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Undorìtó az egèsz nő úgy ahogy van. És sok embernek ő a példakép, ez a szomorú.
2017. július 25. 20:49
Én igazából csak azt nem értem,hogy néhány képen kicsi néhanyon meg nagy.De komolyan,amit a Puma rak fel róla azon teljesen normális.Még azt is mondhatnám hogy photoshop,igazából minden képen más
De ha ő így érzi jól magát akkor mi ez a felháborodás?Azt csinál amit akar.A legtöbb sztár is csinálta már,épp csak a Kardashianokat/Jennereket divat szidni
2017. július 25. 21:00
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Nem értem miért kell valakit agyba-főbe szidni, kommentelők, csak azért, mert nem elégedett önmagával. Ez inkább szomorú. A plasztika azért van, mert ha valakinek van pénze, és nem tetszik saját magának, akkor ezt néhány vágással meg lehet oldani. Az orrán is látszik, hogy plasztikáztatva van, sokkal vékonyabb, meg ugye a szájáról tudjuk, hogy azt is feltöltette, más viszont nem változott az arcán (mint ahogy valaki lentebb írta, hogy teljesen más az arca. Nem! A sminkje más, meg a szemöldöke, de egyik se plasztika, csak az orr és száj). Valamint ebben nőtt fel. Ő volt a ronda lány (a média is a Kardashian-Jenner család kis feketebárányaként emlegette, hogy mennyivel rondább, mint Kim vagy a többiek). Ez szerintetek hogy esett neki? Egy kislány, akit a plasztikázott családjához mérnek, hogy milyen ronda. Penig mennyire aranyos volt! Ezt diktálták bele. Ő ronda, sose lesz szép, csak a plasztika mentheti meg. Ezért most, hogy végre tetszik önmagának, nem értem, miért kell bántani. Mindenki ezt akarta. A média és a családja is ezt akarta. Hogy kés alá feküdjön. Most meg rögtön kurva lesz? Szégyen, amit egyes kommentelők leművelnek, és örüljenek neki, hogy sose voltak ilyen helyzetben.
2017. július 25. 21:38
|
amanda88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.25. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 265648 offline
|
Amúgy tudjátok hány éves?19.Mindig fiatalkori kepeket mutatnak h ott milyen kicsi volt.Azota valamilyen szinten meg is nőhetett hisz heló ő is ember kamasz is volt bőven lehet h plasztika volt vagy csak pushup kitudja.De nektek nincs eletetek h vele foglalkoztok?Azt nem kene elfelejteni mennyien bantottak a kulseje miatt amikor még kisebb volt!De ha plasztikáztatott is miert baj?Valószinüleg h egy nagyon rendes lány és igen nagyon szívesen találkoznék vele.De arra azért kivancsi vagyok h a szemébe mernétek-e mondani.☺
2017. július 25. 23:31
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Nem az a baj, hogy plasztikáztatott, ha lenne pénzem, én is megtenném, csak azt nem értem, hogy miért kell letagadni a nyilvánvalót.
"igen, valóban feltölttettem az ajkaimat, nem is hazudtam ezzel kapcsolatban, csak épp nem mondtam el a teljes igazságot."
Hát úgy néz ki, máshogy értelmezzük a hazugság szót, mert sokáig váltig állította, hogy azért ilyen a szája, mert jó kontúrceruzát használ. -.-
Mindegy, ez az ő magánügye, csak utálom, hogy a sok agyonplasztikázott és agyonkezelt sztár próbálja elhitetni másokkal, hogy ők genetikailag ilyen tökéletesek és a 20 műtét után tesznek ki magukról egy képet, hogy ők milyen gyönyörűek smink nélkül is. Ez elég nagy képmutatás szerintem. És ettől van sok lánynak kisebbségi komplexusa, nem egy műanyag barbibabától, amivel 10 éve játszottak.
"igen, valóban feltölttettem az ajkaimat, nem is hazudtam ezzel kapcsolatban, csak épp nem mondtam el a teljes igazságot."
Hát úgy néz ki, máshogy értelmezzük a hazugság szót, mert sokáig váltig állította, hogy azért ilyen a szája, mert jó kontúrceruzát használ. -.-
Mindegy, ez az ő magánügye, csak utálom, hogy a sok agyonplasztikázott és agyonkezelt sztár próbálja elhitetni másokkal, hogy ők genetikailag ilyen tökéletesek és a 20 műtét után tesznek ki magukról egy képet, hogy ők milyen gyönyörűek smink nélkül is. Ez elég nagy képmutatás szerintem. És ettől van sok lánynak kisebbségi komplexusa, nem egy műanyag barbibabától, amivel 10 éve játszottak.
2017. július 25. 23:43
Legalább ne tagadná le...Én nem szólok bele,az ő teste.Az anyját inkább hagyjuk!
2017. július 26. 00:42
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Lehet, hogy műttetett rajtuk, de ez a kép egyértelműen Photoshop. Ugyan már...
2017. július 26. 01:31
|
lovelovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.19. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 265522 offline
|
Ezek alapján tényleg feltöltette... mondjuk szerintem lehet még a hátsó felét is ...
Milyen szép róla az a régi kép! Pedig nem vagyok a rajongója, de kár hogy nem tetszett magának a régi önmaga. Teljesen normálisan nézett ki
Milyen szép róla az a régi kép! Pedig nem vagyok a rajongója, de kár hogy nem tetszett magának a régi önmaga. Teljesen normálisan nézett ki
2017. július 26. 07:43
|
Doris92új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 262267 offline
|
Szerintem ma már nem nagy szenzáció ha valaki plasztikáztatja magát. A pénz nagy úr, neki meg aztán van bőven. Nem védelmezni akarom, de a kommentelők közül azért megnézném ki lenne az aki esetleg nem gondolkozna egy mellműtéten pl ha lenne rá kerete.
2017. július 26. 09:25
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
De ha az anyja megengedte neki az ajakfeltöltést, miért ne engedné meg a mell- vagy orrplasztikát? Mellesleg ez a lány nagyrészt a külsejéből él, úgyhogy szerintem nem sok gátlás van benne ezen a téren.
2017. július 26. 11:33
Sokan látom nem értitek a helyzetet: az emberek nem azért vannak felháborodva, mert Kylie megcsináltatta a melleit, mert ahogyan valaki előttem említette már, manapság ez egy rutinbeavatkozás. Csak azért van felfújva az egész, mert a kisasszony híres (aminek a miértjét egyébként mai napig nem értem
), de folyamatosan hazudott, mert vagy a melleire, vagy pedig egy melltartóra fogta ezt az óriási növekedést. Az meg, hogy az anyja nem engedné meg ezt a plasztikai beavatkozást egy kész vicc.
2017. július 27. 09:32
Hát igen..a különbség nagyon szembetűnő, így ezt már tényleg nem lenne értelme kimagyaráznia.
2017. július 27. 10:15
|
|
Majidaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.25. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 265643 offline
|
Szerintem kylie nagyon szép nő persze benne van,hogy sok a pénz de persze mit érdekel ez mást,hogy neki most szilikon melle van ugyan úgy más is megcsinálná ugyanezt ha ennyi pénze lenne
2017. július 28. 18:11
|
|
caramelfrappglarsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.31. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 259476 offline
|
Annyira utálom, amikor valaki azt mondja vagy írja, hogy "Ha neked lenne ennyi pénzed, te is kés alá feküdnél." Hát lelkeim, magatokból indultok ki
Én még sminkelni sem sminkelek,csak ha muszáj. Mondjuk ez azért van, mert nincs hozzá tehetségem, és mert mindenféle kozmetikumtól kiszárad a bőröm, de az már más tészta. Én természetesen érzem jól magamat, bár bevallom, amikor hízok, kicsit kiakadok, de tudom, hogy hízékony vagyok, és ez van. Elfogadom, hogy kicsi a mellem, és elfogadom, hogy a fenekem sem nagy. Így szeretem magamat, nem akarnék semmit megműtetni magamon. Műmelleket általában a nők a férfiak miatt csináltatnak, és bele sem gondolnak, hogy mivel járnak a nagy mellek. Kylie pedig egy fehér nő, aki olyan idomokat akar, mint egy fekete nőnek, és ez annyira szánalmas....
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: