Starity

Kiakadtak a Little Mix rajongói, amiért nem Jade Thirlwall lett Jázmin hercegnő

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. július 19. 23:54 #61
Eszter158
Eszter158
visszatérő vendég

Státusz"Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz."-Harry Styles.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 413
Csatolások: 0
Azonosító: 223981
Jade tényleg jobb lenne Jázminként smileeee.gif
2017. július 21. 10:13 #62
rebeka91
rebeka91
új tag

StátuszIde mit kéne írni? XD
Hozzászólás: 85
Azonosító: 263609
Nekem nins bajom azzal hogy Noami kapta, de Jade hozott volna 6 millió nézőt...
2017. július 21. 12:05 #63
- törölt felhasználó -    
És teljesen egyet is értek Jade és a rajongók véleményével, de sajnos a döntés már végleges.
2017. július 21. 21:07 #64
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Úristen micsoda gyerekes hozzáállás! Egy felnőtt, érett nőtől nem ezt várná az ember, de miért is lepődöm meg, mikor az elmúlt időben a Little Mix-es lányok rendesen elszálltak maguktól... a grimaszolásaiktól (amiket a klippekben vágnak) a hideg ráz, pedig nem is olyan régen még csíptem őket. Mindegy, itt most más a téma és Naomi Scott pártjára kell álljak, aki tökéletes lesz Jasmin karakterének megformálásához! Ugyanis itt nem a származás a lényeg. Ne akarjon már minden énekesnő színésznő is lenni, ez két külön szakma!
Naomit először a Limonádéban láttam, később a Terra Nova c. sorozatban, ami nagyon tetszett és a karaktere is szimpatikus, aranyos volt. Kíváncsian várom az alakítását, végre többen is megismerik majd a nevét! smileeee.gif
2017. július 21. 21:15 #65
- törölt felhasználó -    
Szerintem Naomi nagyon jó választás. Tehetséges színésznő és nagyon szép hangja van. Kíváncsi leszek a filmre.
2017. július 23. 15:59 #66
- törölt felhasználó -    
Idézet (Loreen. @ 2017.07.19. 17:56)
helloblaze: tisztában vagyok vele, hogy a hisztizéssel nem pont rám gondoltál, ugyanis nálam szó sincs a hisztiről, de abba mégis beleszólnék, hogy Jade sem csinálta ezt. Nem hisztizik, egyszerűen annyit csinált, hogy tisztázta a rajongóival, hogy neki ez mst nem sikerült. Szerintem ez reális. rolleyes.gif 
Igazából én egy rossz szót sem mndtam Naomiról, hiszen imádom, nagyon szép és jó hangja van. Én csak nem értem Jade-t miért kell hisztisnek nevezni csak azért, mert tisztázta, hgy na mst akkor ennek vége.
Nem kötekedés, csak ennyit akartam.

Értem amit mondasz, de ettől függetlenül még mindig úgy gondolom, hogy kevésbé gyerekes módon is letisztázhatta volna a helyzetet és a kudarcát, mert én egy majdnem 25 éves nőtől nem ezt várnám el, de mindenki máskor érik meg. pardon.gif
2017. július 23. 18:41 #67
Elza Foster
Elza Foster
visszatérő vendég

Státusz"Minden siker mögött 100 kudarc van"
Hozzászólás: 392
Azonosító: 243663
Helloblaze
A kép a shout out to my ex klipjükbe volt
Ha másik képet tett volna ki az lett volna a baj
2017. július 24. 16:12 #68
Selz
Selz
leighade™

Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4459
Csatolások: 139337
Azonosító: 155975
Örülök, hogy itt mindenki olyan jól tudja mi történt valójában. Csak mert senki nem tudja. Azt se tudjuk, ezért rakta-e ki a képet. Valószínűleg, ha csak annyi lenne, hogy nem kapta meg a szerepet nem rakta volna ki ezt a képet. Lehet, hogy több áll ennek a hátterében, amit mi nem tudunk. Lehet itt okoskodni, hogy mi miért történt, de mi nem tudhatjuk biztosra.
2017. július 25. 08:25 #69
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Elza Foster megértem hogy nagy rajongója vagy de akkor ne mondogasd már hogy nem külön projekt mikor egyedül ő jelentkezett a szerepre mégha a lányok támogatják is akkor is nélkülük kezdett valami teljesen másba. Ahhoz meg csak épp ész kell hogy belássa az ember ha valaki a banda tagjaiból másba kezd amiben a többiek nincsenek benne nem unalomból teszi hanem tervei vannak e téren, vagy szerinte csak pihenni akart és a családdal lenni mint Zayn amikor kilépett a bandából (annak a vége elég egyértelmű volt)a különbség köztük hogy Zayn pihenni akart szöveggel lépet ki mert nem merte bevallani hogy szólóban folytatja
2017. július 28. 02:39 #70
Girl22
Girl22
visszatérő vendég

StátuszI forgive, but i never forget!
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 213
Azonosító: 248119
Továbbra sem értem hogy ebbe mi a gyerekes!Nyilván nem esett jól neki hisz mindenki tudja mennyire odavan Jázminért és hogy mennyire akarta ezt a szerepet!Nincs abba semmi hogy kirakott egy képet meg lájkolt egy kommentet!Jade a legutolsó nállam a 4 lány közül de most ki kell álljak mellette!
2017. augusztus 01. 11:34 #71
queenjade
queenjade
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 265772
Jade azzal a képpel csak közölte a rajongókkal, hogy túl van ezen és ne aggódjanak miatta. Szerintem ez teljesen korrekt tőle, egyáltalán nem gyerekes és nem hisztérikus. Jade egy érett nő és elfogadta, hogy nem kapta meg a szerepet és továbbra is szereti a Disneyt, ahogy Jázmint is. És Jed (a barátja) azt mondta, hogy alig várja, hogy megnézze az Aladdin filmet. Szóval nem értem mért kell leszólni. smileeee.gif
2017. augusztus 02. 15:00 #72
Monalysa
Monalysa
visszatérő vendég

StátuszImádlak japán! szeretlek Dél-Korea!
Hozzászólás: 153
Azonosító: 261695
Nem illene hozzá...

Naominak az arcberendezése megfelelő Jázminnak. Rá nézek, és tisztára indiai beütés
2017. augusztus 05. 14:10 #73
sz.csenge
sz.csenge
visszatérő vendég

StátuszEurovision Song Contest <3
Hozzászólás: 379
Azonosító: 214123
A sok feldühödött Mixernek (tisztelet a kivételnek) előbb gondolkodnia kéne, mint Naomit illetve a Disney-t kritizálnia egy már meghozott döntés miatt.
Jade-nek szerintem semmivel sem fejlettebb az éekhangja vagy a tántudása mint Naominak, viszont nyilvánvaló, hogy ős sokkal rutinosabb. De könyörgöm!!!!! Attól, hogy híres és tud ritmusra lépegetni meg énekelni attól még nem fogja megkapni egy film női főszerepét, mivel ott nem a hang, hanem a színészi játék az elsődleges. Ami pedig itt a származásról megy, az a legalja. Attól, hogy ő arab már mindjárt alkalmasabb is vagy mi van? Hány brit alakított már amerikait, és hány amerikai játszott már spanyolt? Ezermillió.
Naomi pedig valószínűleg minden téren alkalmasabb volt a szerepre. Ráadásul Jade-nek rengeteg rajongója van, szóval ha ezt a plusz nézettség lehetőséget el tudta engedni a Disney, akkor elég rosszul játszhatott Jade.
2017. augusztus 25. 21:16 #74
tweeety
tweeety
visszatérő vendég

Státusz"Oh it's too good to be young and stupid, baby..."
Hozzászólás: 404
Csatolások: 2
Azonosító: 207212
Az, hogy kinek milyen gyökerei vannak, még nem biztosíték arra, hogy megkap egy szerepet. Szerintem a Disney mindig is alapos volt, főleg az ilyen egész estés filmek terén, mint pl. Hamupipőke vagy a Szépség és a szörnyeteg, biztosan jó okuk volt arra, hogy nem Jadet választották.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok