Kiakadtak a Little Mix rajongói, amiért nem Jade Thirlwall lett Jázmin hercegnő
2017. július 18. 16:23
|
|
afonyaszamocaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.25. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 262126 offline
|
Elöszőr meg kéne várni a filmet és hogy hogy teljesít Naomi. Egyetértek az előttem hozzászólóval. Miért választaná a Disney a rosszabb színésznőt?
2017. július 18. 18:11
Szerencsétlen Naomi. Én tökre bírom őt.
Ez nem (csak) azon múlik, hogy ki arab és ki nem. Nagyrészt a színészi teljesítmény számít. Szerintem jól tették, hogy Naomit választották, valószínűleg tehetségesebb színész, mint Jade. Ezen nem kell kiakadni. Jade híres énekesnő, inkább fókuszáljon arra, amit elért, és ne arra, hogy EGY szerepet nem kapott meg. Szegény Naomi-nak a nevét meg senki nem ismeri, pedig szerintem tökre tehetséges, és bár sokak szerint Jade, szerintem mégis Naomi jobban illik a szerepre. Nem tudom csak úgy.....csak úgy
Szerintem jó választás volt.
Jade ettől függetlenül meg nem hiszem, hogy 'nyafogott'. Kitett egy képet és likeolt egy kommentet. Ezt nem nevezném nyafogásnak
Ez nem (csak) azon múlik, hogy ki arab és ki nem. Nagyrészt a színészi teljesítmény számít. Szerintem jól tették, hogy Naomit választották, valószínűleg tehetségesebb színész, mint Jade. Ezen nem kell kiakadni. Jade híres énekesnő, inkább fókuszáljon arra, amit elért, és ne arra, hogy EGY szerepet nem kapott meg. Szegény Naomi-nak a nevét meg senki nem ismeri, pedig szerintem tökre tehetséges, és bár sokak szerint Jade, szerintem mégis Naomi jobban illik a szerepre. Nem tudom csak úgy.....csak úgy
Jade ettől függetlenül meg nem hiszem, hogy 'nyafogott'. Kitett egy képet és likeolt egy kommentet. Ezt nem nevezném nyafogásnak
2017. július 18. 20:32
Néhányan amilyen hangnemben megmernek szólalni interneten (meg gondolom való életben is) az egészen felháborító és had ne mondjam, hogy mennyire undorító és szánalomra méltó itt néhány ember.
Az egy dolog, hogy Jade jó énekesnő és ügyesen táncol, de most komolyan, ennyiből várta el, hogy megkapja a szerepet? Nem feltétlenül fontos a származás, aki jobb színésznő, az kapja meg a szerepet. Az én véleményem szerint Jade-től ez elég szánalmas húzás volt, és szerintem pontosan tisztában volt azzal, hogy a rajongói majd Naomi-t fogják elhordani mindennek, csak mert övé lett a főszerep. Eléggé gyerekes húzás, egy felnőtt, érett nő szerintem nem csinál ilyet és nem viselkedik így. Nyilván rosszul esett neki, hogy nem övé lett a szerep, mert ahogyan valaki leírta előttem, nagy álma lett volna ez, de akkor is tartotta volna meg magának a csalódottságát, mert feleslegesen megy most itt a dráma. Ez egy film lesz, Jade természetesen az énekléshez ért jobban, míg Naomi-nak már több szerepben is volt része és tapasztaltabb színésznő még annak ellenére is, hogy nem olyan ismert színésznő, mint egyesek. Nem mellesleg gyönyörű hangja van, példának okáért: 1, 2, 3, 4. Válogassatok kedvetekre és a sok elvakult Mixert egye meg a fene és zsörtölődjenek tovább, úgysem ér semmit, bármennyire is hisztiznek. Én személy szerint sokkal jobban eltudom képzelni Naomi-t Jázmin hercegnőnek mint Jade-t. Az meg, hogy itt egyesek próbálnak fogást találni Naomin, mint korábban mondtam már, szánalmas. Figyeljétek meg, hogy mekkorát fog alakítani ez a lány és remélhetőleg meghozza neki az elismert hírnevet és sikert. Nagyon szurkolok neki, mert elképesztően szimpatikus, gyönyörű és már a Lemonade óta szemeztem vele és reménykedtem, hogy majd valami nagyobb és komolyabb alkotásban is lesz szerencsém őt a képernyőn látni a közeljövőben.
Az egy dolog, hogy Jade jó énekesnő és ügyesen táncol, de most komolyan, ennyiből várta el, hogy megkapja a szerepet? Nem feltétlenül fontos a származás, aki jobb színésznő, az kapja meg a szerepet. Az én véleményem szerint Jade-től ez elég szánalmas húzás volt, és szerintem pontosan tisztában volt azzal, hogy a rajongói majd Naomi-t fogják elhordani mindennek, csak mert övé lett a főszerep. Eléggé gyerekes húzás, egy felnőtt, érett nő szerintem nem csinál ilyet és nem viselkedik így. Nyilván rosszul esett neki, hogy nem övé lett a szerep, mert ahogyan valaki leírta előttem, nagy álma lett volna ez, de akkor is tartotta volna meg magának a csalódottságát, mert feleslegesen megy most itt a dráma. Ez egy film lesz, Jade természetesen az énekléshez ért jobban, míg Naomi-nak már több szerepben is volt része és tapasztaltabb színésznő még annak ellenére is, hogy nem olyan ismert színésznő, mint egyesek. Nem mellesleg gyönyörű hangja van, példának okáért: 1, 2, 3, 4. Válogassatok kedvetekre és a sok elvakult Mixert egye meg a fene és zsörtölődjenek tovább, úgysem ér semmit, bármennyire is hisztiznek. Én személy szerint sokkal jobban eltudom képzelni Naomi-t Jázmin hercegnőnek mint Jade-t. Az meg, hogy itt egyesek próbálnak fogást találni Naomin, mint korábban mondtam már, szánalmas. Figyeljétek meg, hogy mekkorát fog alakítani ez a lány és remélhetőleg meghozza neki az elismert hírnevet és sikert. Nagyon szurkolok neki, mert elképesztően szimpatikus, gyönyörű és már a Lemonade óta szemeztem vele és reménykedtem, hogy majd valami nagyobb és komolyabb alkotásban is lesz szerencsém őt a képernyőn látni a közeljövőben.
2017. július 18. 22:52
|
szintikeee10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 209294 offline
|
Most csak azért jár ilyen könnyen a szátok mert egy olyan énekesről van szó akit nem szerettek annyira de tegyük fel ha egy általatok kedvelt hírességről lenne szó biztos hogy ti sem Naominak 'drukkoltatok' volna. Ha meg nem vagy mixer MINKET nem kéne kritizálni és regényt írni mert az a szánalmas
2017. július 18. 22:54
|
szintikeee10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 209294 offline
|
így utóllag
helloblaze az a szánalmas hogy képes vagy csak azért ide regisztrálni hogy egy ilyen kioktatást írj nekünk
helloblaze az a szánalmas hogy képes vagy csak azért ide regisztrálni hogy egy ilyen kioktatást írj nekünk
2017. július 19. 00:01
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
szintikeee10: én is nagyon szeretem a LittleMixet, ráadásul Jade-et szeretem a legjobban, ennek ellenére akkor is szánalmasnak tartom a sok rajongótársamat, akik mindennek elhordják Naomit. Igen, szurkoltam Jade-nek. Igen, csalódott voltam, hogy végül mégsem ő kapta a szerepet, de könyörgöm, ha nem játszik olyan jól, akkor ez van, hát basszus. Valószínűleg azért választották Naomit, mert tehetségesebb. Jade valószínűleg több pénzt hozott volna a konyhára, hiszen egyértelműen híresebb és sikeresebb, mint Naomi, de szerencsére a stúdió tehetség alapján döntött. Ha Jade nem színészkedik jól, akkor ezzel meg is lett mentve a stúdió és ő is a lejáratástól, hiszen akkor meg a mixereknek az nem esne jól, meg azon hisztériáznának, hogy miért szidják a kritikusok Jade színészi játékát
2017. július 19. 00:48
|
szintikeee10új tag |
|
katherine0813 nem Naomi tehetségét kérdőjeleztem meg mert a Limonádé című filmen ő volt a kedvencem és nem mondtam hogy Jade jobb lett volna csak nem mi vagyunk a szánalmasak mert mi nekünk Jade akkor is jó lett volna ha sz*r . Egy picit félre értelmezted amit írtam .
2017. július 19. 12:22
|
|
Strawberrybabeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.19. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 265519 offline
|
Tény és való hogy Jade jobban illett volna a szerepbe. De emberek! Jade egy énekesnő, és nem színésznő! Valószínűleg nem volt meg benne az a színészi tehetség, hogy eljátsza Jázmint. Az ott jelen lévő hivatásos emberek jobban tudják ezt, valószínűleg azért nem őt választották.
A félreértések elkerülése végett, én is Mixer vagyok, és nagyon sajnálom Jadet, de ez van, bele kell törődni, és nem azt a lányt hibáztatni aki eljátsza majd Jázmint. Hisz ez nem az ő hibája, ő csak mint színésznő, elment egy válogatásra, és azon szerencsés volt, aki megkapta a szerepet.
A félreértések elkerülése végett, én is Mixer vagyok, és nagyon sajnálom Jadet, de ez van, bele kell törődni, és nem azt a lányt hibáztatni aki eljátsza majd Jázmint. Hisz ez nem az ő hibája, ő csak mint színésznő, elment egy válogatásra, és azon szerencsés volt, aki megkapta a szerepet.
2017. július 19. 13:34
Idézet (szintikeee10 @ 2017.07.18. 22:54)
így utóllag
Sokat képzelsz bele egy regisztrálásba, ugyanis ha valamivel nem értek egyet, akkor nyilván leírom a véleményemet. Ha rajongója lennék Jade-nek és/vagy a Little Mix-nek, akkor természetesen én is neki szurkoltam volna, de akkor se csaptam volna ekkora hisztit, amiért nem ő kapta meg Jázmin szerepét.
2017. július 19. 16:01
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
A mixerek nem csak ebben szánalmasak
beszéljünk arról, hogy néhány "mixer" elfelejti, hogy négyen vannak a bandában és nem csak Perrie
beszéljünk arról, hogy néhány "mixer" elfelejti, hogy négyen vannak a bandában és nem csak Perrie
2017. július 19. 16:02
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
rosa82 attól, hogy kiakarja próbálni magát színészkedésben nem különálló project...
2017. július 19. 17:56
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
helloblaze: tisztában vagyok vele, hogy a hisztizéssel nem pont rám gondoltál, ugyanis nálam szó sincs a hisztiről, de abba mégis beleszólnék, hogy Jade sem csinálta ezt. Nem hisztizik, egyszerűen annyit csinált, hogy tisztázta a rajongóival, hogy neki ez mst nem sikerült. Szerintem ez reális.
Igazából én egy rossz szót sem mndtam Naomiról, hiszen imádom, nagyon szép és jó hangja van. Én csak nem értem Jade-t miért kell hisztisnek nevezni csak azért, mert tisztázta, hgy na mst akkor ennek vége.
Nem kötekedés, csak ennyit akartam.
Igazából én egy rossz szót sem mndtam Naomiról, hiszen imádom, nagyon szép és jó hangja van. Én csak nem értem Jade-t miért kell hisztisnek nevezni csak azért, mert tisztázta, hgy na mst akkor ennek vége.
Nem kötekedés, csak ennyit akartam.
2017. július 19. 18:22
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Ha a banda tagok nélkül csinálja az nekem különálló, nélkülük akart valami újba kezdeni egy másik területen színésznőként, és ha bejön neki és ő kapta volna a szerepet a banda mehetne szabadságra amíg ő a színészi pályáján dolgozik és remélhették volna nem lép ki tőlük a színészkedés miatt erre senki nem gondol a nagy girlpower szuper barátok vagyunk örökre együtt maradunk közepette. A legtöbb bandát az vágta tacsra amikor egy tag úgy döntött kipróbálja magát máshol is és a vége az volt tetszett neki és kilépett ami persze sok esetben a banda végét jelenti
2017. július 19. 19:20
|
|
|
Rosa82
Megjosolod azt is, hogy milyen nemu lesz a gyerekem?
Figyelj teso
Tolem gondolhatsz a Little Mixrol
Mondhatod hogy kanu baratok de konyorgom ne josllgass
Egyebkent amikor Jadey jelentkezett Jazminnak
A lanyok tudtak hogy ez mivel jarhat
Es nem akadalyoztak meg
Na ez a friendship goals basszus
Megjosolod azt is, hogy milyen nemu lesz a gyerekem?
Figyelj teso
Tolem gondolhatsz a Little Mixrol
Mondhatod hogy kanu baratok de konyorgom ne josllgass
Egyebkent amikor Jadey jelentkezett Jazminnak
A lanyok tudtak hogy ez mivel jarhat
Es nem akadalyoztak meg
Na ez a friendship goals basszus
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: