Betegesnek találják rajongói David Beckham és gyerekei kapcsolatát
2017. július 07. 20:03
|
|
eszti136ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 3306 Csatolások: 1063 Azonosító: 155335 offline
|
Szerintem egyáltalán nem kéne hogy ekkora felháborodást keltsen az, hogy hogyan élik az életüket. Ezenkívül szerintem attól még, mert a gyerekek szájára ad puszit David, nem jelenti hogy bármiféle módon bántani akarná őket. Egyszerűen náluk ez a szokás, ők így nőttek fel, és ezzel semmi probléma.
2017. július 08. 11:21
|
|
awesome_treasureúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 258694 offline
|
Csak egy szájra puszi! Nem hinném, hogy ők az egyetlenek, akik ezt csinálják.
2017. július 09. 09:06
Aranyos képek lettek, miért lenne baj egy szájrapuszi a szülőktől? Persze számomra is furcsa ez, mert nálunk ez nem volt szokás, de nem jelenti azt, hogy gond van ezzel.
2017. július 09. 15:27
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nálunk ritka szokás volt ez, soha nem gondoltam rá romantikusként. Ez csak egy puszi, könyörgöm. Ki hozott olyan szabályt, hogy csak a párok puszilhatják meg egymást? Aranyosak, amiért ennyire szeretik a gyerekeiket.
2017. július 10. 22:59
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Szerintem nagyon szép család, ennél minden rajongónak csak nagyobb gondja legyen, hogy ilyesmibe beleköt
a féltékenység nagy úr
2017. július 12. 14:17
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Nem értem mit kell ezen kiakadni. :/ Mondjuk számomra a szájra puszi mindig is nagyon furcsa volt, mert nálunk ez nem szokás (szerencsére), de most minden családban másmilyen szokások vannak, nem értem, hogy ebbe miért kell belekötni.
2017. július 15. 12:41
Mindig is furcsálltam a szülő-gyerek szájrapuszit mert nálunk sosem volt szokás, de egyébként nem tartom elítélednő dolognak...
2017. július 17. 20:58
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Hat nemtudom,az en csaladomban ez nem szokas, es orulok is neki,hogy enm,de amennyi haz/csalad annyi szokas, nem hinnem,hogy barmi lenne ez mogott, csak a szeretet kinyilvanitasa a gyerekeik fele.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: