Betegesnek találják rajongói David Beckham és gyerekei kapcsolatát
2017. július 04. 17:00
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Mamám is mindig így puszilta dédim, mégsem lett semmi baja belőle. Sőt, dédim ugyanígy puszilta apukámat és Ő is egészséges ember. Lehet, hogy furcsa, de szerintem vannak ennél furcsább dolgok is. Van ismerősöm, akiknél az a szokás, hogy a másik orrára ad puszit, szóval...
2017. július 04. 17:02
|
|
Greengal444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 214528 offline
|
Én meg úgy láttam mindig is,hogy David Beckham nagyszerű apuka.
2017. július 04. 18:21
Mindenkinek a maga dolga, hogy mit és hogyan csinál a gyerekével, amíg nem árt neki, nem üti agyon, mindent megad neki, amit csak képes és szereti nem tök mindegy hova adja azt a nyomorult puszit? XD
Btw magánvélemény, de én biztos, hogy nem fogom szájon csókolgatni a gyerekeimet, szerintem elég abszurd és még enyhén is fogalmaztam, de kinek mi tetszik..ilyen dolgok miatt viszont nem kellene elítélni senkit, ha nekik így jó, hát Istenem..
Annyira szép lenne, ha egyszer eljönne az az idő, amikor végre mindenki megtanul a saját életével foglalkozni...
*sweet dreams
*
Btw magánvélemény, de én biztos, hogy nem fogom szájon csókolgatni a gyerekeimet, szerintem elég abszurd és még enyhén is fogalmaztam, de kinek mi tetszik..ilyen dolgok miatt viszont nem kellene elítélni senkit, ha nekik így jó, hát Istenem..
Annyira szép lenne, ha egyszer eljönne az az idő, amikor végre mindenki megtanul a saját életével foglalkozni...
*sweet dreams
2017. július 04. 18:57
|
|
rainbowguy77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 265066 offline
|
Csak szerintem írtó cuki ez a kép?
2017. július 04. 19:56
Jajj istenem, most miért kell ezen kiakadni? Több híresség is van, akiknél a szájra puszi megszokott dolog (pl. Billie Joe)... amíg tényleg szeretet van, addig szerintem mindegy, hogyan nyilvánítják ki ❤
2017. július 04. 20:19
Bár nálunk ez sosem volt szokás, attól még az Ő családjukban lehet. Ebben semmi elítélendő nincsen, sokan inkább példát vehetnének arról, hogy mennyire szeretik a gyerekeiket.
2017. július 04. 21:26
Akik ezt betegesnek tartják, kívánom, hogy soha betegesebbet ne lássanak. Kicsi babáknak tényleg nem szabad a szájukra puszit adni, mert még nem elég ellenálló az így átadott baktériumok ellen a szervezetük. De a Beckham gyerekek már bőven nagyobbak annál. David remek apa és bár nálunk sem volt szokás a szájra puszi és én sem puszilnám szájon a kölykeimet, nem értem mi a baj vele. Náluk ez a szokás és ennyi.
2017. július 04. 22:37
|
|
viky_is_a_penguinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 260785 offline
|
xixo daniella , Tetszik a hozzászólásod és a példád is
Amúgy szerintem tök normális ha így fejezi ki a szeretetét. Semmi beteges dolog nincsen ebben.
2017. július 05. 00:42
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Nálunk máig előfordul (igaz csak ritkán), hogy anyu szájra puszit ad... és 22 leszek.
2017. július 05. 15:34
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
a szájra puszi számomra nagyon bizarr. szerelmesek és párok csinálják, de más ne légyszi. amúgy ez nagyon család- és településfüggő, nálunk maga a puszi se szokás különösebben, se ölelkezés, máshogy is lehet szeretetet kinyilvánítani. viszont aranyos család, én bírom őket ^^
2017. július 05. 20:22
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
rengeteg családban szokás ez arcra puszi helyett
nekem is furcsának tűnik, valószínűleg azért, mert a miénkben nem, de mivel tudom, hogy ez egy létező jelenség, amivel nincs alapvetően semmi gond, nem kezdek el hisztizni egy híresség fotója alatt...
nekem is furcsának tűnik, valószínűleg azért, mert a miénkben nem, de mivel tudom, hogy ez egy létező jelenség, amivel nincs alapvetően semmi gond, nem kezdek el hisztizni egy híresség fotója alatt...
2017. július 06. 10:41
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Nem nagy dolog, úgy értem sok családban szokás, bár nekem bizarr és sosem adnék a gyerekemnek szájra puszit...szerintem az egy intimebb közeledés,és inkább a szerelmes pároknak való, nem csak a 'nyomjuk le a nyelvünket egymás torkán' smacizás. De ahogy ők gondolják, szerintem ez a mai világban nem egy akkora sokk.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: