Ment mindent, viszont gondoljunk csak bele, semmire nem tudja felhasználni. Csak akkor lenne baj, ha valaki feltörné az egész rendszert és mindennel visszaélne.
Ezért kell okos lenni és nem kiírni minden órában, hogy hol vagy és hogy mit csinálsz.
Ijesztő! Ennyi mindenre emlékszik a Facebook
2017. június 14. 17:06
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
2017. június 14. 17:27
|
|
Andromeda87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.15. Hozzászólás: 184 Csatolások: 8565 Azonosító: 261949 offline
|
bestdamnfan
Pedig sajnos visszaélnek vele. Főleg a kormányügynökségek, CIA, NSA stb.
Pedig sajnos visszaélnek vele. Főleg a kormányügynökségek, CIA, NSA stb.
2017. június 14. 18:33
Az oldal az úgy mond az amerikai hatóságok kezében van és erősen kétlem, hogy valaha is érdeklődni fog a CIA csekély országunk Facebookozási szokásai iránt.
2017. június 14. 20:29
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Na pont ezért nem használom
Még mindig nem értem hogy lehet ezen lógni egész áldott nap??
2017. június 14. 23:40
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
egészségere xd
2017. június 15. 06:56
|
|
beautifunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.23. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 263889 offline
|
Woow de dúrva.
2017. június 15. 08:14
Úristen ! Ez így elég fura.. nekem ezért nem lesz sohase facebook-om mert nagyon veszélyes....
2017. június 15. 09:19
Sokan vagytok felháborodva ezen, de szerintem annak az esélye, hogy ez valaha kiszivárog, elég kicsi. Gondoljatok bele, mekkora botrány lenne belőle, ha ezt a temérdek mennyiségű adatot valaki közzétenné. Plusz ennek van pozitív oldala is, mert könnyen kiszűrhetők a bűnözők így.
2017. június 15. 11:37
|
|
cherrybaby89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.14. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 233369 offline
|
Sajnos gondoltam,hogy ez van:(
2017. június 15. 12:48
Ezen meg sem lepődöm. Én eleve nem vagyok jóban a facebookkal. Konkrétan gyűlölöm. Örülök, hogy nem vagyok rá felregisztrálva.
2017. június 15. 15:53
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
A facebook arra kiváló, hogy megmutassa az emberek értelmi szintjét. Volt már olyan, hogy valakit élőben értelmesnek hittem, aztán az fb-lapját nézve csalódnom kellett, hogy mekkora egy idióta.
Kiváló arra, hogy az emberek a törődésért kolduljanak, vagy fényeztessék magukat az ismerőseik által. Az ilyenektől kiver a víz, de talán a leggázabb az, amikor minden csacskaságot képesek kirakni magukról, és public-ban a világ elé tárnak olyan dolgokat, amiket én max közeli ismerősökkel osztanék meg.
Az meg poén, hogy ez a lekövetés eddig nem volt világos. Bár volt olyan, ami engem is meglepett, de már magában az gyanúra adhat okot, hogy az fb is a világháló része, és eddig is tudni lehetett, hogy ott minden megmarad. Én a magam részéről nem aggódom emiatt, hiszen ezekkel az fb nem hinném, hogy valaha is kezdene valamit. Pláne a magyar felhasználókkal. Én inkább amiatt aggódnék, hogy ha az ember kirak valami személyeset, azzal valamelyik rosszakarója visszaélne, és megjárná. Erre már példa is volt, nem is egyszer.
Kiváló arra, hogy az emberek a törődésért kolduljanak, vagy fényeztessék magukat az ismerőseik által. Az ilyenektől kiver a víz, de talán a leggázabb az, amikor minden csacskaságot képesek kirakni magukról, és public-ban a világ elé tárnak olyan dolgokat, amiket én max közeli ismerősökkel osztanék meg.
Az meg poén, hogy ez a lekövetés eddig nem volt világos. Bár volt olyan, ami engem is meglepett, de már magában az gyanúra adhat okot, hogy az fb is a világháló része, és eddig is tudni lehetett, hogy ott minden megmarad. Én a magam részéről nem aggódom emiatt, hiszen ezekkel az fb nem hinném, hogy valaha is kezdene valamit. Pláne a magyar felhasználókkal. Én inkább amiatt aggódnék, hogy ha az ember kirak valami személyeset, azzal valamelyik rosszakarója visszaélne, és megjárná. Erre már példa is volt, nem is egyszer.
2017. június 15. 17:12
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Valamiről tudtam, valamiről nem. Tényleg elég ijesztő, mondjuk sajnos egy ideig nagyon rászoktam a facebookra, de nem posztoltam sokat... Én is igazából csak azért csináltam magamnak, mert a többieknek is volt és megkértek rá, hogy legyen nekem is.
2017. június 15. 17:55
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
na ja pontosan ezért töröltem magam...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: