„A nagy testvér mindent lát” – emlékeztek még a Big Brother szlogenjére? Nos, újra aktuálissá vált, és ha nem is kamerák, a Facebook lépett a helyébe, ugyanis az alkalmazás folyamatosan résen van, figyel. És milyen az emlékezete? Becsaphatatlan! Az alábbiakban pontokba szedve összegeztük, mi mindenre emlékszik velünk és tevékenységünkkel kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ijesztő! Ennyi mindenre emlékszik a Facebook
2017. június 14. 13:26
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. június 14. 13:37
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Jah ezért nem lesz facebookom
2017. június 14. 14:09
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Erről nekem mindig az jut eszembe, hogy amennyire rejtegetjük egymás elől a "privát" üzeneteinket például, azok sosem lesznek privátok.
Igazából úgy gondolom, hogy ezt a platformot kis sarkítással majdnem mindenki használja, de valójában nem fogjuk fel, hogy amennyire meg akarjuk tartani magunknak a privát szféránkat, annyira teregetjük ki nap mint nap a világ elé az életünk minden egyes apró kis mozzanatát. Még úgy is, ha nem osztasz meg semmit az idővonaladon.
Igazából úgy gondolom, hogy ezt a platformot kis sarkítással majdnem mindenki használja, de valójában nem fogjuk fel, hogy amennyire meg akarjuk tartani magunknak a privát szféránkat, annyira teregetjük ki nap mint nap a világ elé az életünk minden egyes apró kis mozzanatát. Még úgy is, ha nem osztasz meg semmit az idővonaladon.
2017. június 14. 14:32
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
én azt szeretem,hogy hiába osztasz meg valamit a világ nagy része úgy se fogja érteni a magyar beszédet.
2017. június 14. 14:36
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
A be nem fejezett és közzé nem tett bejegyzéseidre.
Szegény fb emlékszik rá, hogy kismillószor benyomtam véletlen random billentyűket, pedig nem is akartam semmit közzétenni.
Szegény fb emlékszik rá, hogy kismillószor benyomtam véletlen random billentyűket, pedig nem is akartam semmit közzétenni.
2017. június 14. 15:26
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Idézet (ciel @ 2017.06.14. 14:36)
A be nem fejezett és közzé nem tett bejegyzéseidre.
Lmao ugyanerre gondoltam én is
2017. június 14. 15:34
|
|
Hannah11TOvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 245871 offline
|
Most elgondolkodtam,hogy törlöm magam facebookról
2017. június 14. 15:37
Hannah11TO. Ugyan ilyen gondolataim voltak. xd Elég ijesztő ebbe így belegondolni...
2017. június 14. 15:56
Mi még a suliban beszéltünk is erről. Amit egyszer a netre felteszel, azt hiába törlöd ki, ott marad. Hiába függeszted fel a profilod, ha már regisztráltál, tudják ki vagy.
Én nem félek, mivel semmi olyat nem osztok meg az oldalon, ami miatt aggódnom kéne
Igazából nem is tudom, miért vagyok fent, mikor nem is használom, és nem is szeretem...
Én nem félek, mivel semmi olyat nem osztok meg az oldalon, ami miatt aggódnom kéne
2017. június 14. 15:59
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Na, pontosan ezért van az, hogy olykor 1 hétig sem lépek be a facebookomba.
Posztolni pedig? Nálam olyan nem létezik. Életembe nem írtam ki semmit a profilomra, leszámítva, mikor felköszöntenek szülinapomkor. A like-lás ismételten ismeretlen fogalom számomra. Utáltam mindig mikor írták vagy mondták ,hogy like-ld ezt meg azt. Semmi értelmét nem látom az egésznek. Jobb ember vagyok, ha 50 like-ot gyűjtők?
Én nem teregetem ki semmimet, végső soron a magánéletem. Aki kíváncsi rám, az kérdezzen tőlem, de nem fogok facen posztolgatni ,hogy ez érdekel, meg amaz érdekel, illetve itt jártam, ott jártam, ez történt velem ma.
Én nem teregetem ki semmimet, végső soron a magánéletem. Aki kíváncsi rám, az kérdezzen tőlem, de nem fogok facen posztolgatni ,hogy ez érdekel, meg amaz érdekel, illetve itt jártam, ott jártam, ez történt velem ma.
2017. június 14. 16:44
|
|
csokiscsuszavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 259158 offline
|
Milyen jó hogy legalább valaki emlékszik
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: