Tragédia! Műtét közben halt meg a plasztikafüggő modell
2017. május 03. 15:14
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Szerencsétlen, úgy nézett ki, mintha az egyik Kardashianról mintázott torz karikatúra lett volna. Inkább pszichológus/pszichiáter rendelésére kellett volna mennie, nem plasztikai műtétekre.
2017. május 03. 15:40
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Első levegővételre totálisan elvettem volna a nyugodjon békében kijelentést, de halottakrol tényleg vagy jót vagy semmit, ez az ő hibája is volt
2017. május 03. 15:49
A vesztébe rohant, ez igaz, hiszen minden egyes műtét -akár plasztikai beavatkozás, akár nem- megnöveli az esélyét a szív-és érrendszeri betegségek kialakulásának. Több száz operáció után a szervezete egy időzített bomba lett, ami sajnos felrobbant. Súlyos testképzavarban szenvedett, ha ennyi műtétet csináltatott. Nyugodjék békében.
2017. május 03. 15:55
Nyugodjék békében! Bár..én sem csodálkozom, hogy ezek után a szervezete felmondta a szolgálatot. Tudni kell, hol a határ a plasztikánál is. Szegeny, nagyon mű volt már, semmi természetességet nem lehet felfedezni a képein.
2017. május 03. 16:00
|
|
Staritylaxmivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.02. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 261144 offline
|
Nagyon túllőtt a célon! Ez már betegség, függöség... azért persze tragikus a halála... nyugodjon békében.
2017. május 03. 19:10
sajnálom, hogy ennyi volt az élete és meghalt mielőtt észhez tért volna. Borzasztóan üres egy élet lehetett ez :/
2017. május 03. 20:45
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
A saját ostobaságának köszönheti, de ha ő azzal volt boldog, hogy 50 évvel lerövidítette az életét... Legalább ez jó példája annak, hogy a hülyeség hamar fizet...
2017. május 04. 10:20
Elnézést, hogy így fejezem ki magam, de elég undorító teste van. Én rosszul érezném magam a bőrömben, ha ilyen testem lenne..mármint komolyan. talált egyáltalán kényelmes alvó pózt? Csak az egyik melle kétszer akkora mint a feje, a seggéről meg ne is beszéljünk.
A testével kapcsolatos véleményem ellenére azért én sajnálom őt, tényleg váratlan és tragikus amikor egy ilyen műtét közben hal meg valaki. Szörnyű lehet az, ha tök nyugodtan fekszik rá valaki a műtőasztalra mert azt gondolja, hogy "milyen jó lesz ha már túl estem rajta"..Nyugodjon békében.
A testével kapcsolatos véleményem ellenére azért én sajnálom őt, tényleg váratlan és tragikus amikor egy ilyen műtét közben hal meg valaki. Szörnyű lehet az, ha tök nyugodtan fekszik rá valaki a műtőasztalra mert azt gondolja, hogy "milyen jó lesz ha már túl estem rajta"..Nyugodjon békében.
2017. május 04. 10:53
|
|
thecarmenfoxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.24. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 262642 offline
|
Halottról jót vagy semmit... ehhez képest itt teszitek magatokat, hogy így undorító meg amúgy. Remélem majd jól visszaüt rátok. Lehetséges, hogy testképzavara volt de attól még minek pampogtok, hogy semmi természetes nemvolt rajta és, hogy csak a természetes a szép. mai emberek nagyrésze sminkel, majdnem minden 3. embernek van szépétkezési beavatkozása..
2017. május 04. 17:09
Nevetséges a többség hozzáállása...
Ennek a nőnek súlyos testképzavara volt valószínűleg, különben nem csinált volna ilyet. Minden ilyen eset, függőség mögött lelki okok húzódnak, ennél szerintem konkrétan súlyos önbizalomhiány is. Ahelyett, hogy az ilyeneket megvetjük (és még a haláluk után is fűt-fát mondunk róluk), el kellene gondolkozni, hogy mi a dolgok háttere.
1 felhasználónak tetszik:
Trapdoor
2017. május 04. 20:05
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Ez nagyon durva.
Ez teszik az emberekkel a függőségeik.
Ennek tényleg pszichológusra lett volna szüksége, komoly kezeltetésekre, akkor nem történt volna meg ez.
Sajnálom, nyugodjon békében.
Ez teszik az emberekkel a függőségeik.
Ennek tényleg pszichológusra lett volna szüksége, komoly kezeltetésekre, akkor nem történt volna meg ez.
Sajnálom, nyugodjon békében.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett