A fiatal modell sokadik szépészeti beavatkozása közben hunyt el tragikus hirtelenséggel - szervezete felmondta a szolgálatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tragédia! Műtét közben halt meg a plasztikafüggő modell
2017. május 03. 13:37
2017. május 03. 13:42
Sajnálom, hogy meghalt, de teljes mértékben az ő hibája.
2017. május 03. 13:48
Ez mire volt jó neki? Borzasztó, ahogy kinézett. Nem csodálom, hogy ezt már nem bírta a szervezete...
2017. május 03. 14:00
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Lehet hogy az ő hibája is de azé az orvosé is aki hozzá nyúlt mert ez egyáltalán nem etikus. Ez is egy függőség a plasztikázó orvos ebben a helyzetben ugyan olyan mint egy edző aki kokszolja a függő atlétákat.
2017. május 03. 14:09
|
|
Stellarevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.24. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 253414 offline
|
Mondjuk én a plasztikai sebész helyében már nem vállaltam volna, ez a mennyiségű "mű" már az életre ártalmas...a műtő helyett egy pszichologushoz küldtem volna...nem gyenge önértékelési problémái lehettek.
Ettől függetlenül szomorú, hogy ilyen fiatalon távozott...Nyugodjék békében!
Ettől függetlenül szomorú, hogy ilyen fiatalon távozott...Nyugodjék békében!
2017. május 03. 14:11
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Kerestem hiteles forrast, de csak blogok, noname es likevadasz oldalakon talaltam meg, pedig azert ha mas nem, a daily mail rarepul az ilyenekre. Amugy meg ritka undoritoan nezett ki. Tudom (talan) halottrol vagy jot vagy semmit, de ez a no mit latott a tukorbe? Hogy o szep?
2017. május 03. 14:27
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
100 műtét??
2017. május 03. 14:27
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Nos valahogy nemtudom sajnálni
maga tehet róla.. Mar hogy a fenébe nez ki? Mondjak hogy halottról jot vagy semmit.. Oke.. Nemmondom hogy megérdemelte, de várható volt.. A szervezet se bir ki végtelen mennyiségi műszart magában.. Nem azert teremtettek hogy mas anyagokat elviseljen végtelen mennyiségben..
2017. május 03. 14:43
|
|
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 offline
|
A Kim Kardashian-féle forma totális torz verziója.
Ez a lány biztos, hogy beteg volt agyban, mert normális ember nem teszi ki magát ilyen beavatkozásoknak.
Sajnálni nem tudom, viszont nem igaz, hogy nem volt egy hozzátartozó vagy barát, aki odafigyelt volna kicsit rá. Nyilván szakember segítsége kellett volna elsősorban, de számomra nagyon fura, hogy senki nem fogta vissza. Oké, hogy felnőtt és saját akarata van, de ha nekem lett volna valakim, tuti, hogy erővel is elcipelem egy pszichiáterhez.
Tök jó egyébként, hogy már nem a csontsoványság a menő, hanem a teltebb, akár még sportosabb, izmosabb formák (én utóbbit preferálom a testépítés művelőjeként), de azt veszem észre, hogy itt is kezdenek nagyon torz irányba menni a trendek és ez nem vezet jóra.
Sajnos biztos vagyok benne, hogy sok ilyen eset lesz még. :S
Ez a lány biztos, hogy beteg volt agyban, mert normális ember nem teszi ki magát ilyen beavatkozásoknak.
Sajnálni nem tudom, viszont nem igaz, hogy nem volt egy hozzátartozó vagy barát, aki odafigyelt volna kicsit rá. Nyilván szakember segítsége kellett volna elsősorban, de számomra nagyon fura, hogy senki nem fogta vissza. Oké, hogy felnőtt és saját akarata van, de ha nekem lett volna valakim, tuti, hogy erővel is elcipelem egy pszichiáterhez.
Tök jó egyébként, hogy már nem a csontsoványság a menő, hanem a teltebb, akár még sportosabb, izmosabb formák (én utóbbit preferálom a testépítés művelőjeként), de azt veszem észre, hogy itt is kezdenek nagyon torz irányba menni a trendek és ez nem vezet jóra.
Sajnos biztos vagyok benne, hogy sok ilyen eset lesz még. :S
2017. május 03. 14:50
Nevezettek bunkónak, de ez nem tragédia. Az, hogy egy túlplasztikázott műpi**a teste felmondja a szolgálatot az számomra cseppet sem tragikus. Az ő idiótasága volt. Mellesleg nem érdekel a halottról vagy jót vagy semmit.
2017. május 03. 14:52
|
|
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline
|
Nyugodjon békében, de nem csodálkozom ezen.
2017. május 03. 15:00
nyugodjék békében, bár én is, ellentmondva a halottról vagy jót, vagy semmit mondásnak megemlíteném, hogy ez teljes mértékben csakis az ő hibája. nem csodálkozom, hogy a szervezete nem bírta tovább.
2017. május 03. 15:11
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Nyugodjon békében! De ,akik követték őt ezek sem normálisak annyira mű volt már a csaj hogy nem volt benne semmi természetes szépség!! Pedig az a legszebb ha valaki természetesen szép!! Mellesleg szerintem a nagy mennyiségű szilikon nyomta a tüdejét és a szívét!
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett