A halál, avagy Nagy Ismeretlen, a legnagyobb misztérium és rejtély. Ősidők óta izgatja az embert a kérdés: mi történik tudatunkkal, miután testünk életfolyamatai megszűnnek. A cikkben a halált övező hiedelmekről és valós halálközeli élményekről olvashattok.
A teljes cikkhez kattints ide!
Élet a halál után – hiedelmek és halálközeli élmények
2017. április 29. 17:51
2017. április 29. 18:00
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Érdekes cikk.. Nagyon sokat olvastam már ilyesmikről és már rég óta kutatják ezeket a dolgokat. Szerintem van benne valami.
2017. április 29. 18:14
|
|
Staritylaxmivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.02. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 261144 offline
|
Nagyon izgi volt...
2017. április 29. 18:38
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Számomra a halál az halál, nincs utána semmi. Mert ha a halál után is élnénk mi értelme az életnek? Akkor nem kéne megkülönböztetni a kettőt... Az élet az azért élet mert élet a halál azért halál mert halál nem kéne rá két külön fogalom ha ugyanaz lennének...
2017. április 29. 18:58
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
szerintem nincs élet a halál után. az viszont nem lenne rossz, ha tényleg lenne reinkarnáció. én egyébként sosem gondolok bele, hogy egyszer meg fogok halni...milyen jó lenne, ha végre feltalálnának valami halhatatlan maszlagot. vagy öregedésgátlót. én szeretem ezt a testet és szívesen elnézném, mi lesz 500-1000 év múlva a világgal, hogyan fog fejlődni a technika, meddig süllyednek még az emberek...
2017. április 29. 20:15
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
Nagyon érdekes cikk lett! Én egyébként a reinkarnációban hiszek.
2017. április 29. 21:47
Rendkívül érdekes ez a téma és acikk is nagyon jó lett.
2017. április 29. 21:54
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Jó cikk
még több ilyet ! Én abban hiszek, hogy van reinkarnáció
...és kifejezetten idegesít az : Egyszer élünk többször nem. mondat.. Aki hisz benne gondolom elegge félhet a haláltól
2017. április 29. 22:02
Valahonnan jön ez a gondolat.. amúgy csak gratulálni tudok a cikkhez, mert látszik benne a komoly munka!
2017. április 29. 23:51
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Ez a cikk most nem esett jól... Alapból nekem iszonyatosan nagy halálfélelmem van. És akármit teszek egyszerűen nem tudom leküzdeni. De nem is akarom igazán.. Viszont jó látni, hogy nem én vagyok az az egyetlen olyan elvetemült fajzat aki hisz a reinkarnációban. Szinte az összes családtagom szerint ez hülyeség..
2017. április 30. 08:51
Lehet benne valami, biztos, hogy nem egy légből kapott babona, mindenesetre majd úgyis meglátjuk, hogy mi lesz. Nagyon jó cikk lett.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett