Bár már túl van a kilencedik x-en, a brit királynő ma is jól tartja magát és jó formában van a korához képest.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ritka történelmi fotó! Ilyen volt újszülöttként a most 91 éves Erzsébet királynő
2017. április 24. 08:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 24. 14:07
|
|
DorinaddAlways |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.07. Hozzászólás: 1937 Csatolások: 0 Azonosító: 259598 offline
|
Boldog születésnapot neki!!! Erről már olvastam a lovasok.hu-n, hiszen több ezer lova van és 91 és még a mai napig kijár lovagolni!! Nekem igazi példakép! Én ha megérem az ilyen idős kort, én se mondok le a lovaglás örömeiről!!
2017. április 24. 15:02
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18952 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Az édesanyja is több, mint 100 évesen halt meg; remélhetőleg Ő is ünnepelheti azt az életkort.
Amúgy nem bántásból, de I. Erzsébet királynő az 1500-as években élt, 1558-tól uralkodott.
Amúgy nem bántásból, de I. Erzsébet királynő az 1500-as években élt, 1558-tól uralkodott.
2017. április 24. 15:48
Igaz nem sok látszik Erzsébet királynőből a képen, de tényleg csodás, hogy ilyen régi fotót hozta nyilvánosságra. Nagyon szívmelengető. ^^
(és igen, tényleg van egy "kis" elírás a cikkben.
)
(és igen, tényleg van egy "kis" elírás a cikkben.
2017. április 24. 16:19
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
Boldog szülinapot neki! Remélem még sokáig él c:
2017. április 24. 17:45
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Egyik hatalmas példaképem!
Ez a nő úgy született, hogy nem volt a trón várományosa. Az apja testvére volt az, de ő nem akart király lenni, ezért lett az apja. Így lett ő örökös, de lemondhatott volna. Élhetett volna egy átlagos, boldog életet, de nem tette. A népért és az országért nem. Ahelyett, hogy egy gazdag, teljes életet él a férjével és a gyerekeivel, királnyő lett. Kislánykoromban én is szerettem volna az lenni, de ez a "munka" iszonyúan nehéz. A legeslegjobb királynő örökre!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: