Bár már túl van a kilencedik x-en, a brit királynő ma is jól tartja magát és jó formában van a korához képest.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ritka történelmi fotó! Ilyen volt újszülöttként a most 91 éves Erzsébet királynő
2017. április 24. 08:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 24. 14:07
|
|
DorinaddAlways |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.07. Hozzászólás: 1937 Csatolások: 0 Azonosító: 259598 offline
|
Boldog születésnapot neki!!! Erről már olvastam a lovasok.hu-n, hiszen több ezer lova van és 91 és még a mai napig kijár lovagolni!! Nekem igazi példakép! Én ha megérem az ilyen idős kort, én se mondok le a lovaglás örömeiről!!
2017. április 24. 15:02
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18952 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Az édesanyja is több, mint 100 évesen halt meg; remélhetőleg Ő is ünnepelheti azt az életkort.
Amúgy nem bántásból, de I. Erzsébet királynő az 1500-as években élt, 1558-tól uralkodott.
Amúgy nem bántásból, de I. Erzsébet királynő az 1500-as években élt, 1558-tól uralkodott.
2017. április 24. 15:48
Igaz nem sok látszik Erzsébet királynőből a képen, de tényleg csodás, hogy ilyen régi fotót hozta nyilvánosságra. Nagyon szívmelengető. ^^
(és igen, tényleg van egy "kis" elírás a cikkben.
)
(és igen, tényleg van egy "kis" elírás a cikkben.
2017. április 24. 16:19
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
Boldog szülinapot neki! Remélem még sokáig él c:
2017. április 24. 17:45
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Egyik hatalmas példaképem!
Ez a nő úgy született, hogy nem volt a trón várományosa. Az apja testvére volt az, de ő nem akart király lenni, ezért lett az apja. Így lett ő örökös, de lemondhatott volna. Élhetett volna egy átlagos, boldog életet, de nem tette. A népért és az országért nem. Ahelyett, hogy egy gazdag, teljes életet él a férjével és a gyerekeivel, királnyő lett. Kislánykoromban én is szerettem volna az lenni, de ez a "munka" iszonyúan nehéz. A legeslegjobb királynő örökre!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: