Starity

Zara Larsson szerint semmi értelme nincs A 13 okom volt sorozatnak

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. április 25. 13:42 #81
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1330
Csatolások: 0
Azonosító: 200672
JustMe18: persze, nem viseltem volna el a fogdosást, ebben igazad van. De öngyilkos sem lennék ilyen miatt.
Egyébként végig néztem, és nem változott a véleményem.
Egy gimis életében elkerülhetetlenek azok az akadályok amivel "hősünk", Hannah szembenéz, kivéve az utolsót. Egyszerűen nevetséges ez a kis játék, amivel a hátrahagyottak életét is megkeserítette, sőt kimondottan önző lépés. Oké, ő elhagyta az árnyékvilágot, de az nem jelenti azt, hogy minden lelkiismeret nélkül tönkre kell vágnia a volt barátai életét. Számomra sokkal nagyobb tragédia volt, amit a szereplők átéltek Hannah felvételei miatt, mint a túlspilázott okok miatti szenvedése és öngyilkossága.
És Hannah szerint megérdemelték. Na, itt jön be az a probléma, hogy egy kamasz, akinek ezek szerint fogalma sincs a világról és az emberekről, ne akarjon igazságot osztani már namár hamár.
A sorozat számomra annyit bizonyított, hogy az öngyilkosság egy rendkívül önző tett, és inkább arra kéne motiválni az embereket, hogy ne legyenek ennyire érzékenyek, hogy mindent így magukra vesznek. Persze, szép üzenet, hogy nem tudhatjuk, hogy a másiknak mi lesz az a bizonyos utolsó csepp a pohárban, de senki se állhatja meg, hogy néha ne gonoszkodjon egy kicsit. Sajnos ettől vagyunk emberek.
Inkább arra kéne nevelni a gyerekeket, hogy az élet felett nem a mi tisztünk dönteni.
Még a sztorira visszatérve, csak nekem szörnyen ellentmondásos, hogy Hannah tök jóban van a szüleivel, mégsem osztja meg velük semmi problémáját? Az igazgatónak mondja el?! Mégis ki az az ember neki, hogy jobban bízik benne, mint a szüleiben??
Az a fájdalmas, hogy Hannah egy nagyon buta lány, egyszerűen nem gondolkozik. Sokkal hitelesebb lett volna a történet, ha egy kompetens főszereplőt kap.
És még egy utolsó, ami a mellékkarakterekhez kapcsolódik.
Jessicát megerőszakolták, Justint nem szereti a saját anyja.
Ezek igazi problémák. És egyébként is, most mit vart Hannah, hogy az önvád hatására az egész bagázs öngyilkos lesz? Mert szerintem ez volt a célja, hiszen valami ilyesmi szerepelt a 13 ok között is. Hát b***** meg.
2017. április 26. 14:29 #82
Bellavook
Bellavook
visszatérő vendég

StátuszA story about my life would be utterly dull.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 236
Csatolások: 0
Azonosító: 202007
A Tizenhárom okom volt éppen azért "jó" sorozat, mert épphogy bemutatja mi történik ha valaki megteszi azt a lépést amit nem kéne.És ezt nem sok sorozat dolgozza fel ilyen realisztikus módon. A Szüleivel mi történik, a "barátaival" esetleges szerelmével. Pluszba még bedobja a szereplők történetét,problémáit is és még a színészek is kurva jól lettek válogatva. Szerintem megéri a 9-es IMDB-t de ez az én véleményem:D Én speciel tökre szkeptikusan fogtam hozzá, hiszen tudtam miről fog szólni nagyjából, és azt vettem észre,hogy a 45-50 perc néha csak 10-15 percnek hatott. Nekem ledöbbentőnek, és elgondolkodtatónak tűnt, és persze sírni is sírtam néhányszor, ezt be is vallom:D Plusz olyan dolgokat dolgoz fel, ami sajnos sokszor előfordulhat egy tini életében. Hozzátenném mégegyszer, szerintem itt a Szülős vonallal is úgy amúgy is arra akartak hatni,hogy bemutassák, mi történik az emberekkel ilyen események után. SPOILER I Jeff halála, pedig egyszerűen borzasztó volt, ő volt az akibe elsőre beleszerettem,mint karakter:c
2018. június 05. 11:29 #83
- törölt felhasználó -    
Annyira elegem volt már ebből az egész Twitter dologból...Már komolyan nem lehet leírni a véleményét róla?? Ez már felháborító komolyan..Annyira bírom hogy az embereknek semmi sem tetszik..Most már azt kell csinálni hogy ha valaki Twettelni szeretne akkor meg kell kérdezni az embereket hogy tetszik-e nekik..Nem hiszem el az embreket.Teljesen megértem azokat az embreket akik megvédték Zarát mert minden embernek lehet véleménye is hibája is.Mondjuk ezt nem nevezném annak.Ha neki nem tetszik,akkor nem!Most mit lehet csinálni...Demit is most a napokban támadtál le,mert Twitteren egy pranket elmesélt..Ezért nem bírom az embereket!
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok