Starity

Zara Larsson szerint semmi értelme nincs A 13 okom volt sorozatnak

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. április 20. 15:15 #21
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2172
Csatolások: 0
Azonosító: 242008
Öhm mikor is adott valaki ennek a lánynak a véleményére?? Chh... Olyan idegesítő hogy azt hiszi hogy ő egy Beyoncé... Még nem olyan nagy sztár, fejlődnie kéne még nincs abban a helyzetben hogy kritizáljon olyan dolgokat amik rengeteg embernek bejönnek mert úgyis támadások fogják érni nem fognak mellette kiállni mert még nem tudta úgy megszerettetni magát a közönséggel.
2017. április 20. 15:18 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wendy17 @ 2017.04.20. 14:19)
a sorozat és a könyv is tökéletesen bemutatja hogy egy kicsit gyenge önbecsülésű lányt hogyan kergethet halálba pár olyan apróság mint pl egy csókra alapozott pletyka... lehet másnak apróság de neki igen is fontos volt... és minden kis szarság ami a történetben történt vele... és ezeknek is kis dolgoknak együttesen van akkora ereje hogy egy ilyen típusú lány az öngyilkosságot válassza. 
Lehet aki a suliba menő volt és mindenki szerette az soha nem fogja megérteni és a történetet is rossznak találja valószínű Zara is ezért nem érti az igaz mondai valót.. 
AMÚGY belekötni valakibe/valamibe ami éppen nagyon népszerű és a csapból is az folyik mostanában elég népszerű a sztárok körében..
Szerintem ez csak egy kis figyelem felkeltés részéről hogy beszéljenek róla és nem is igazán a sorozattal van baja...
meghajolo.gif
Még annyival egészíteném ki ezt, hogy a sorozat tényleg egy valós problémát boncolgat, egy olyan problémát, ami a mindennapi életünk része és tényleg bárkivel megtörténhet. Hiszen biztos mindenkinek van legalább egy olyan ember a környezetében, akit piszkálnak, csúfolnak és/vagy rossz színben tüntetik fel. Emiatt különbözik a többi, felkapottabb sorozattól, ami nem feltétlen olyan eseményeket mutat be, ami egy átlagos tizenévessel megtörténhet, hanem tényleg az igazságot tárja fel a nézőknek arról, hogy mekkora súlya van a szavaknak, hogy mennyire bánthat meg valakit egy mások számára nem nagy cuccnak tartott cselekedet. És bizony a csúf igazságot nem mindenki szereti és akarja/tudja elfogadni. De ez így van jól, Zarának ez a véleménye. Ettől nem fog megváltozni a sorozat mondanivalója és annak értéke.
2017. április 20. 15:37 #23
Angéla22
Angéla22
új tag
Hozzászólás: 67
Azonosító: 259342
Nekem tetszik a sorozat és a könyv is, ha neki nem, hát nem. Ő véleménye, nem kell ezért máris leszólni.
2017. április 20. 15:37 #24
Nagisa
Nagisa
visszatérő vendég

Státuszreylo
Hozzászólás: 249
Csatolások: 10
Azonosító: 255003
Szerintem sem való mindenkinek ez a sorozat... Én nem bírtam sokáig. Annak aki pl. depresszióra hajlamos vagy ilyesmi, nem biztos hogy jót tesz.
2017. április 20. 15:48 #25
SellyFan92
SellyFan92
visszatérő vendég

Státusz"Like a goddamn soldier that just can't forget the battle, i am stained by you"
Hozzászólás: 269
Azonosító: 257855
NoBigDeal, egy szóval nem mondtam, hogy "nyugodtan zaklassák őt, megérdemli". Azt mondtam, hogy mivel elég sok ember van mostanában rákapva Zarára, ezért gondolhatta volna, hogyha kitesz egy ilyen posztot, akkor sokan fogják miatta támadni. Meg persze valaki egyet is ért vele. És arról sem említettem semmit, hogy a sorozat, illetve Selena fanjaival nincsen semmi gond, hogy ők tökéletesek. Btw most amúgy ugyanazt tetted ami ellen harcoltál a kommentedben. Egy megjegyzés miatt máris támadsz engem. wink.gif
2017. április 20. 15:50 #26
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Egy ilyen sorozatnál természetes hogy vagy szereti valaki vagy nem, nincs középút. Egyetértek Wendy17el és Nikus12vel.
2017. április 20. 15:54 #27
Lucy-chan
Lucy-chan
яuleя oƒ αѕgαrd
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 159
Azonosító: 104204
Tökéletesen egyet tudok vele érteni.
Csak a könyvet olvastam anno vagy 6 évvel ezelőtt, mikor megjelent és már akkor is azt éreztem, hogy az egész sztori eltúlzott. A sorozatról nem tudok nyilatkozni és lehet az emlékeim is hiányosak már,DE amennyire fel tudom idézni az okok legalább fele teljesen légbőlkapott indok volt az öngyilkosságra. Mégis nem ez az ami belőlem nemtetszést váltott ki -mert tény, ha valaki az öngyilkosságot fontolgatja, akkor elég egy rossz szó, hogy elszakadjon nála a cérna - hanem, hogy a lány konkrétan MINDENT másra kent, és CSAK másokat hibáztat a történtekért. Holott amennyire emlékszem a fiú akivel indul a történet (és még sokan mások) SEMMIT nem követett el Hannah ellen. Sőt, barátok voltak. Lehet, hogy a történtekkor éppen nem álltak olyan közel egymáshoz, de azért ennyi indokkal a képébe mondani, hogy miattad lettem öngyilkos az erős. Ez a reakció , meg úgy az egész kazettás dolog egy nagyon buta sértett kislány bosszújának tűnik, aki figyelemre vágyott.
Hannah ráadásul teljesen átlagos, sőt talán még népszerűnek mondható csinos lány is volt, szóval még nem is az az alkat, akit nap mint nap szekálnak az osztálytársai. Egy ilyen ember nem valószínű, hogy összeomlik egy buta csókos pletyka miatt. Vagy ha mégsem tud ezen túllépni, akkor fel kell ismernie, hogy bizony vele van a baj ( nyilván a pletyka terjesztők is bűnösök, szó se róla) és segítséget kérni, ahelyett, hogy ujjal mutogat és bűnbakot csinál minden emberből a közelében. Nincsenek szülei? Tanária, akikhez fordulhat?
Abban is igaza van Zaranak, hogy a könyv abszolút nem, vagy teljesen rosszul mutatja be a depressziót.
2017. április 20. 15:59 #28
Astronomergirl.
Astronomergirl.

Státusz| Todavía duelen los recuerdos |
Hozzászólás: 4130
Csatolások: 1568
Azonosító: 255584
Még nem kezdtem el, de mivel jókat hallok róla volt eszemben, hogy megnézem. Viszont a kommenteket olvasva és amit Zara gondol,
ezek után most kicsit összekavarodtam ....
2017. április 20. 16:06 #29
- törölt felhasználó -    
Hát az ő vélaménye laugh.gif
2017. április 20. 16:08 #30
tweeety
tweeety
visszatérő vendég

Státusz"Oh it's too good to be young and stupid, baby..."
Hozzászólás: 404
Csatolások: 2
Azonosító: 207212
Lucy-chan egyetértek veled! smileeee.gif
2017. április 20. 16:13 #31
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Már azt hittem csak én gondolom így, annyi mindenki dicsérte, de mikor néztem belőle 4 részt, még mindig nem akartam megszeretni. Uncsinak tartom. Lehet ezek alapján én vagyok az érzéketlen tuskó, de hát ez van, nem fogott meg.
Örülök hogy a sok magasztalás ellenére így közzétette a véleményét!
2017. április 20. 16:15 #32
katherine0813
katherine0813
Hozzászólás: 597
Azonosító: 250792
Lucy-chan: teljesen igazad van, abszolút egyet értek a kommented minden egyes betűjével!
2017. április 20. 16:18 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lucy-chan @ 2017.04.20. 15:54)
Hannah ráadásul teljesen átlagos, sőt talán még népszerűnek mondható csinos lány is volt, szóval még nem is az az alkat, akit nap mint nap szekálnak az osztálytársai. Egy ilyen ember nem valószínű, hogy összeomlik egy buta csókos pletyka miatt.

Csak egy kis korrigálás: Hannah nem volt népszerű, nem voltak barátai - vagy ha voltak is, azok egy idő után elfordultak tőle és magára hagyták-
Az pedig nagyon nagy hülyeség, hogy egy csinos lány nem érezheti azt amit Hannah, és nem szekálhatják, gúnyolhatják, mint bárki mást.
Az egyetlen ami zavart engem az egész történetben, hogy Hannah tényleg eltitkolta a szülei elől mindazt a sok rosszat, ami történt vele.
2017. április 20. 16:20 #34
- törölt felhasználó -    
Egyetértek vele!
2017. április 20. 16:24 #35
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Komolyan, csak engem idegesít Hannah? Igaz, nem ehhez a témához tartozik, de a folytonos hisztizése nem élvezhetővé, sokkal inkább unalmassá tette az egész sorozatot, és szó szerint arcon tudtam volna csapni ezt a lányt, hogy mennyire ossza azt észt, hogy ez meg az ilyen rossz, de saját magát nem vette észre, persze. Folyamatosan más volt a hibás, ha már nem a megfelelő szót szólta az adott személy akivel beszélget, akkor jaj de köcsög, megyek is egyedül lenni mert amúgy egy depis kiscsaj vagyok. Annál viszont iszonyatosan kiakadtam, mikor szerencsétlen Clay azthiszi csak az ő hibája, és áh, ahogy előadta Hannah, milyen nagy nyomorék volt akkor szegény srác. Meg szerintem hazudik a kazettákon. Nagyon, de nagyon nem tetszik Hannah miatt pont a sorozat, és teljesen egyet tudok érteni Zarával, a kék bálnás cucc után ezt pont jól időzítették.. smileeee.gif
2017. április 20. 16:43 #36
- törölt felhasználó -    
Teljesen egyetértek vele,a sorozat túl van hypolva,örülök hogy nem én vagyok az egyetlen ember aki ezt gondolja smileeee.gif
2017. április 20. 16:56 #37
Jelena
Jelena
visszatérő vendég

Státusz"Nem lehetsz öreg és bölcs, anélkül,hogy ne lettél volna fiatal és őrült!!!!!!!"
Hozzászólás: 191
Csatolások: 11
Azonosító: 133309
Én azt ajánlom nektek, hogy olvassátok el úgy a könyvet, hogy értsétek is.
2017. április 20. 16:57 #38
- törölt felhasználó -    
Ízlések és pofonok... Van akinek tetszik, van akinek nem. Ezt el kell fogadni.
2017. április 20. 17:01 #39
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Őszintén szólva, egyetértek vele.
Anno én olvastam a könyvet, és emlékszem mennyire felháborodtam a végén. Amit a könyv leír, annak köze nincs a depresszióhoz véleményem szerint. Habár nem vagyok pszichológus, Hannah viszont a legnagyobb jóindulattal is, de csak a srácok miatt "volt baja". Régen olvastam a könyvet, nyugodtan javítsatok ki ha tévednék, de nekem ennyi év távlatából ez maradt meg a könyvből. De annyi szent, hogy ha többen vetnének véget ilyen mondvacsinált indokokkal az életüknek, a gimnáziumok fele üres lenne. Valamint nem tudom, hogy a sorozat mennyire követi a könyv cselekményét, de ha megtartotta Hannah "mindig más a hibás" hozzáállásmódját, akkor semmiképp nem szeretném megnézni. Nehéz felismerni magunkban a hibát és könnyű mindig mindenért mást hibáztatni, de amit a könyvben leírtak, az olyan szintű túlzás, ami nekem nagyon sok.
Értelem szerűen semmit nem kötelező megnézni, csak nem tartom jó dolognak, hogy pont ez a sorozat lett népszerű. Így is sokan szkeptikusan és elítélően állnak hozzá a témához, és nem kezelik valódi betegségként a depressziót. Aki ezt megnézni, csak azt fogja neki alátámasztani, hogy igaza van és mindössze "figyelemhiányos hisztiző tinik" nem tudnak mit kezdeni magukkal.
2017. április 20. 17:06 #40
XerdeLili10
XerdeLili10
visszatérő vendég
Hozzászólás: 160
Azonosító: 254590
Lisanne pontosan!
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok