13 ábra arról, hogyan változik meg egy dologgal szembeni hozzáállásunk az idő múlásával
2017. április 08. 09:37
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Gothic01: En altalaban egyet szoktam erteni a kommentjeiddel..De muszáj minden "humoros" dologból komoly hangvételű dolgot csinalni? Ezen egyet mosolyogni kell aztan tovabbgörgetni. Nyílván senki nem fogja a macskatálból etetni a gyereket, ez csak mind vicc. Kíváncsi vagyok hogy a fekete humorra hogyan reagálsz..
2017. április 08. 09:55
|
|
Gingerinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 261537 offline
|
Nem lett rossz. A harmadik viszont egy kicsit hülyeség, mert 100 nap alatt valamennyit nő a hajad, szóval a csaj nem nézhetne ki pont ugyanúgy, de mindegy.
2017. április 08. 09:58
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Ez egy jó cikk lett, tényleg nem kell véresen komolyan venni, egy-kettőn nagyon jót mosolyogtam, mert magamra ismertem.
Például a takarítás utáni dolog nagyon jellemző rám. Van, hogy szín szerint sorba rakom a felsőimet, de másnap olyan, mintha soha nem lett volna elpakolva a szekrényemben, mert nekem mindig a legalsó kell.
A hajamat pár hónapja vágattam le fenékig érőből bobra és egyáltalán nem bántam meg. Kell a változás, nem mellesleg a hajnak is jót tesz. Bár, becsuktam a szemem, mielőtt a fodrász levágta az első tincset.
A munkahelyes téma pedig mindenkire jellemző, bár nekem szerencsém volt, mert velem szinte egykorú társaságba kerültem és könnyű volt feloldódni, egy max. két hétbe került.
Például a takarítás utáni dolog nagyon jellemző rám. Van, hogy szín szerint sorba rakom a felsőimet, de másnap olyan, mintha soha nem lett volna elpakolva a szekrényemben, mert nekem mindig a legalsó kell.
A hajamat pár hónapja vágattam le fenékig érőből bobra és egyáltalán nem bántam meg. Kell a változás, nem mellesleg a hajnak is jót tesz. Bár, becsuktam a szemem, mielőtt a fodrász levágta az első tincset.
A munkahelyes téma pedig mindenkire jellemző, bár nekem szerencsém volt, mert velem szinte egykorú társaságba kerültem és könnyű volt feloldódni, egy max. két hétbe került.
2017. április 08. 15:13
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2017.04.08. 09:37)
Gothic01: En altalaban egyet szoktam erteni a kommentjeiddel..De muszáj minden "humoros" dologból komoly hangvételű dolgot csinalni? Ezen egyet mosolyogni kell aztan tovabbgörgetni. Nyílván senki nem fogja a macskatálból etetni a gyereket, ez csak mind vicc. Kíváncsi vagyok hogy a fekete humorra hogyan reagálsz..
Az ilyenen azért kapom fel jobban a vizet, mert sajna nem csak vicc, a mai szülők 80%-a lelkiismeretfurdalás nélkül engedné, mint ahogy azt is hagyják, hogy a gyerek a kukában turkáljon vagy, hogy ragasztóval és gyurmával tömje magát. :/ Egy utcára néző, üvegajtós orvosi rendelőnél is azt láttam, hogy a gyerek nyakig benne volt a szemetesben, a másik meg a fémszék lábát nyalta és nem csinált az anyjuk semmit ellene.
1 felhasználónak tetszik:
Maiko
2017. április 08. 16:42
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Idézet (Gothic01 @ 2017.04.07. 19:12)
Ismét azt tudom mondani, mint a 30 év előtti és utáni képekről, ezek pusztán igényesség/igénytelenség függőek. Ha valaki trehány, akkor egy nap után se vigyáz a holmijaira és akkor sem törődik vele, hogy a gyereke mit csinál és 100 nap után se. Fordítva is igaz, ha valaki normális szülő, akkor 4 év után se hagyja, hogy a gyereke a padlón kússzon és a piszkot nyalja, ahogy az első nap se, ha pedig valaki értékeli a holmijait, akkor több év után is vigyáz rájuk.
A telefonom már 4 éve megvan nekem és ugyanúgy vigyázok rá, mint amelyik nap kihoztam a boltból, nem dobálom, figyelek rá, hogy ne karcolódjon össze, letörlöm, nem teszem olyan helyre, ahol sérülhet. A környezetemben sosincs olyan disznóól, mint a takarítós képen, a rendrakás utáni napokon is a helyére rakom a holmijaimat, sosem volt olyan, hogy egy póló is a padlón lett volna a szekrény helyett. Amikor volt a háznál állat, akkor mindig kapott enni fix időkben és akkor, ezen kívül, amikor pluszban megéhezett, a növények is normálisan vannak locsolva.
Az utolsó képtől kicsit fel is fordult a gyomrom, nagyon jól bemutatja, hogy mostanában milyen igénytelen szülők vannak, "kell a gyerek, kell a gyerek", addig jó is a gyerek, ameddig tart még a friss fellángolás, aztán eldobják őket, mint egy használt zoknit, az óvónők meg a tanárok pedig szörnyülködnek, hogy a mosdóban kúsznak a kövön, a vécékefét rágcsálják és, hogy a tanórák között kell "alvásszünetet" tartani, annyira nem törekedtek arra otthon, hogy huzamosabb ideig koncentrálni tudjon valamire a gyerek... -.-
A telefonom már 4 éve megvan nekem és ugyanúgy vigyázok rá, mint amelyik nap kihoztam a boltból, nem dobálom, figyelek rá, hogy ne karcolódjon össze, letörlöm, nem teszem olyan helyre, ahol sérülhet. A környezetemben sosincs olyan disznóól, mint a takarítós képen, a rendrakás utáni napokon is a helyére rakom a holmijaimat, sosem volt olyan, hogy egy póló is a padlón lett volna a szekrény helyett. Amikor volt a háznál állat, akkor mindig kapott enni fix időkben és akkor, ezen kívül, amikor pluszban megéhezett, a növények is normálisan vannak locsolva.
Az utolsó képtől kicsit fel is fordult a gyomrom, nagyon jól bemutatja, hogy mostanában milyen igénytelen szülők vannak, "kell a gyerek, kell a gyerek", addig jó is a gyerek, ameddig tart még a friss fellángolás, aztán eldobják őket, mint egy használt zoknit, az óvónők meg a tanárok pedig szörnyülködnek, hogy a mosdóban kúsznak a kövön, a vécékefét rágcsálják és, hogy a tanórák között kell "alvásszünetet" tartani, annyira nem törekedtek arra otthon, hogy huzamosabb ideig koncentrálni tudjon valamire a gyerek... -.-
Igazad van. Szerintem akikről ezek a képek készültek, azokat én inkább tartom igénytelennek mintsem "átlagosnak".
2017. április 09. 11:36
|
|
LYDIA.LoVe.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.03. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 243382 offline
|
Ah, ez mind annyira igaz.
2017. április 09. 12:56
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Takarításos az nagyon igaz xd
2017. április 09. 13:15
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nagyon aranyos ez a cikk, és valóban, minden egyes pont igaz benne
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.