Sokszor halljuk a mindennapokban, hogy kár rágörcsölni egy-egy problémára vagy kérdésre, az idő végül elrendezi, megoldja a dolgokat. Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan változik meg az ember hozzáállása bizonyos idő elteltével – mennyire beékelődik az életébe az egykor izgalmasnak vagy épp félelmetesnek gondolt új munka, felelősség vagy élőlény.
A teljes cikkhez kattints ide!
13 ábra arról, hogyan változik meg egy dologgal szembeni hozzáállásunk az idő múlásával
2017. április 07. 18:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 07. 18:36
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
EZ NAGYON JÓ XDDDD és tök igaz
2017. április 07. 18:56
Úristen, a telefonos mennyire igaz.
De kb minden új cuccommal ezt csinálom.
2017. április 07. 19:03
a takarítás utáni első és a második nap
nagyon rám vall
amúgy az utolsó kép eléggé érekes, de a többi nagyon tetszett..
amúgy az utolsó kép eléggé érekes, de a többi nagyon tetszett..
2017. április 07. 19:12
Ismét azt tudom mondani, mint a 30 év előtti és utáni képekről, ezek pusztán igényesség/igénytelenség függőek. Ha valaki trehány, akkor egy nap után se vigyáz a holmijaira és akkor sem törődik vele, hogy a gyereke mit csinál és 100 nap után se. Fordítva is igaz, ha valaki normális szülő, akkor 4 év után se hagyja, hogy a gyereke a padlón kússzon és a piszkot nyalja, ahogy az első nap se, ha pedig valaki értékeli a holmijait, akkor több év után is vigyáz rájuk.
A telefonom már 4 éve megvan nekem és ugyanúgy vigyázok rá, mint amelyik nap kihoztam a boltból, nem dobálom, figyelek rá, hogy ne karcolódjon össze, letörlöm, nem teszem olyan helyre, ahol sérülhet. A környezetemben sosincs olyan disznóól, mint a takarítós képen, a rendrakás utáni napokon is a helyére rakom a holmijaimat, sosem volt olyan, hogy egy póló is a padlón lett volna a szekrény helyett. Amikor volt a háznál állat, akkor mindig kapott enni fix időkben és akkor, ezen kívül, amikor pluszban megéhezett, a növények is normálisan vannak locsolva.
Az utolsó képtől kicsit fel is fordult a gyomrom, nagyon jól bemutatja, hogy mostanában milyen igénytelen szülők vannak, "kell a gyerek, kell a gyerek", addig jó is a gyerek, ameddig tart még a friss fellángolás, aztán eldobják őket, mint egy használt zoknit, az óvónők meg a tanárok pedig szörnyülködnek, hogy a mosdóban kúsznak a kövön, a vécékefét rágcsálják és, hogy a tanórák között kell "alvásszünetet" tartani, annyira nem törekedtek arra otthon, hogy huzamosabb ideig koncentrálni tudjon valamire a gyerek... -.-
A telefonom már 4 éve megvan nekem és ugyanúgy vigyázok rá, mint amelyik nap kihoztam a boltból, nem dobálom, figyelek rá, hogy ne karcolódjon össze, letörlöm, nem teszem olyan helyre, ahol sérülhet. A környezetemben sosincs olyan disznóól, mint a takarítós képen, a rendrakás utáni napokon is a helyére rakom a holmijaimat, sosem volt olyan, hogy egy póló is a padlón lett volna a szekrény helyett. Amikor volt a háznál állat, akkor mindig kapott enni fix időkben és akkor, ezen kívül, amikor pluszban megéhezett, a növények is normálisan vannak locsolva.
Az utolsó képtől kicsit fel is fordult a gyomrom, nagyon jól bemutatja, hogy mostanában milyen igénytelen szülők vannak, "kell a gyerek, kell a gyerek", addig jó is a gyerek, ameddig tart még a friss fellángolás, aztán eldobják őket, mint egy használt zoknit, az óvónők meg a tanárok pedig szörnyülködnek, hogy a mosdóban kúsznak a kövön, a vécékefét rágcsálják és, hogy a tanórák között kell "alvásszünetet" tartani, annyira nem törekedtek arra otthon, hogy huzamosabb ideig koncentrálni tudjon valamire a gyerek... -.-
2017. április 07. 19:13
Nagyon jók ezek a képek, mindegyik nagyon találó lett. Az utolsó tök vicces. :'D
2017. április 07. 19:27
A hajas, a telefonos és a macskás eléggé igaz rám...
2017. április 07. 19:39
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Van, amivel nem értek egyet, például a telefonomra azért jobban vigyázok, mert nem vót occó.
Ahogyan a jövendő gyerekemre is jobban fogok, mert az meg mindennél többet ér.
2017. április 07. 20:03
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Az utolso előtti, az elegge szomorú, mar ne is haragudjon, nehany ember. Ez mar csak a lustassaghoz köthető, es a nem törődömséghez, es szerintem semmi nevetséges nincs benne.
2017. április 07. 20:36
Hát az utolsón nem tudtam nevetni, rövid hajjal meg nem tudom milyen az élet, de a többin jót röhögtem
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: